Usporeno

poruka: 10
|
čitano: 1.322
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Usporeno
pitanje

imam "problem" na koji trazim odgovor...Neodlučan...

kad se dignu winsi ... mroam cekat 2 minute da bi ikaj radio..spojio se na net i sve to...

na poslu nemam problema s tim al doma da...

instaliro sam winse sto puta...i na sva 3 kompa mi je isto...

cak i kad su frisko instalirani kad nema drugih aplikacija da usporavaju il nekaj slicno isti je problem

jel ima kakav trik u control panelu da sredim to il nekaj drugo...

plz help

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Usporeno

Da li ne možeš samo da se konektuješ ili ne možeš ni aplikacije pokretat?

Imaš li router, možda je do njega ako ti je isto na sva tri kompa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Usporeno
autorov komentar

nakon 2 minute se aplikacije pokrenu i tek onda mogu se konektat i prckat po kompu

dolje kod sata nema nijedne ikonice...svakih 15 sekundi se pojavljuju jedna po jedna redom kojim se pale...na kraju se tek pokaze local area connection i antivirus...a prvo se upali realtek hd audio

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Usporeno

Skini Tune up utilites i procisti registry,ukloni nepotrebne programe koji ti se dizu sa startom windowsa i napravi boot defragmentaciju perfect discom.Meni je to rjesilo problem.

Svi smo mi dr.Šimić!!!
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

kad se dignu winsi ... mroam cekat 2 minute da bi ikaj radio..spojio se na net i sve to...

cak i kad su frisko instalirani kad nema drugih aplikacija da usporavaju il nekaj slicno isti je problem

plz help

Proveri sta se desava sa mreznom i pokusaj rucno uneti IP adrese
Dali je Realtekova mrezna? 
"Anyone who cannot cope with mathematics is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house."
17 godina
Lazarus Long kaže...
doxy kaže...

plz help

Proveri sta se desava sa mreznom i pokusaj rucno uneti IP adrese
Dali je Realtekova mrezna? 

Ja sam to bio na starom kompu riješio nakon ručnog unošenja IP adrese. Nebi funkcioniro komp dok nebi našo mrezu, a nakon unošenja IP adrese nikakvih problema
Gigabyte P35-DS3R,Socket775/Intel Core 2 Duo E4400/4GB DDR2,800MHz,Kingmax/Segate,320GB,7200rpm 16MBcache/Gigabyte 8800GTS 320/CHIEFTEC,GPS-500AB-A/Thermaltake MiniTyphoon,CL-P0268/Chieftec AF-1225S,120mm/Chieftec AF-0925S/Kućište Chieftec SG-01B,midi/LG FLATRON,19"/Trust WirelessDS-3250
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2008 15:24 (doktor1).
17 godina
protjeran
Usporeno
autorov komentar

mrezna mi je Atheros L2 neka...

probao sam sve moguce programe i registry cleanere...nista nema efekta..nemam pojma

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Usporeno

Probaj instalirati windowse bez mrežne kartice, i možda uređaja koji bi te mogao "kočiti" (npr dodatna zvučna kartica, dodatni kontroler ...), makar kao i ostali sumnjam na mrežnu i njenu konfiguraciju - traži mrežu unedogled najvjerojatnije. Kad instaliraš windowse i ak radi sve kako treba onda instaliraj komad po komad hardwera. Mislim da je to najjednostavniji način za otkriti krivca.

A za početak probaj izvaditi mrežnu iz kompa i vidi ima li razlike?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja to imam i dan danas.E ovko.Skini tune up utilities 2008 pokreni startup manager. I isključi sve programe koji ti ne trebaju.

http://img229.imageshack.us/my.php?image=46310322uw1.png

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
protjeran
Usporeno
autorov komentar

a probat cu s njima onda

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice