Upgrade vista na windows 7

poruka: 16
|
čitano: 6.211
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

bok ljudi, jedno pitanje molim vas, frend ima vistu home premium i student i dobio je pravo skinuti windows 7 i cd key potreban za njega.ukoliko bi mu ja prilikom instalacije windows 7 išao na upgrade piše da bi mu ostali programi ,settingsi i sve ostale postavke.jeli to točno?? dakle da mu ostane sve što je imao na visti ali samo naravno na windows 7 . nije tolika frka formatirati c: drive ali ako se baš može i ovako bilo bi super.

molm savjet .thanks

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koliko je meni poznato, studenti imaju pravo samo na Professional verziju Windowsa 7.

Obzirom da tvoj prijatelj ima Vistu Home Premium, sa nje može napraviti upgrade samo na Ultimate verziju Sedmice.

Da ima Vistu Business, mogao bi napraviti upgrade na Windows 7 Professional.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 15:15 (macak).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a kad bi bio ultimate onda bi ostavio sve settingse i programe?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Upgrade vista na windows 7
Pa kad bi upgrade-ao na Win7 Ultimate, onda bi ti ostali programi i settings
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
15 godina
macak kaže...

Koliko je meni poznato, studenti imaju pravo samo na Professional verziju Windowsa 7.

Obzirom da tvoj prijatelj ima Vistu Home Premium, sa nje može napraviti upgrade samo na Ultimate verziju Sedmice.

Da ima Vistu Business, mogao bi napraviti upgrade na Windows 7 Professional.

Upgrade Windows Viste Home Premium ide na Windows 7 Home Premium a ne na Ultimate. Vista Ultimate ide na sedmicu Ultimate.

17 godina
neaktivan
Fre3man69 kaže...

Upgrade Windows Viste Home Premium ide na Windows 7 Home Premium a ne na Ultimate.

Svaka verzija Viste može se upgradeati na Windows 7 Ultimate.

15 godina
macak kaže...
Fre3man69 kaže...

Upgrade Windows Viste Home Premium ide na Windows 7 Home Premium a ne na Ultimate.

Svaka verzija Viste može se upgradeati na Windows 7 Ultimate.

Malo prije si rekao da Vista Home Premium ide samo na sedmicu Ultimate, što nije tocno. Ide i na Home Premium.

A i svi znamo da onaj tko je kupio original Vistu je dobio upgrade kupon.

I to za Vistu Home Premium dobio je kupon za upgrade na sedmicu Home Premium, Vista Business upgrade kupon na sedmicu Professional i Vista Ultimate upgrade kupon na sedmicu Ultimate.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 16:24 (Fre3man69).
17 godina
neaktivan
Fre3man69 kaže...
Malo prije si rekao da Vista Home Premium ide samo na sedmicu Ultimate, što nije tocno. Ide i na Home Premium.

Istina, malo sam se nespretno izrazio. Vista Home Premium ide i na Home Premium i na Ultimate izdanje Sedmice.

Uostalom, sve piše ovdje.

15 godina
neaktivan

lega je dobio predinstaliranu visut na laptopu kad ga je kupovao u dučanu.ima na poleđini onu naljepnicu sa serial key-em ali kupon za nadogradnju nema

15 godina
neaktivan
zolmajstor kaže...

bok ljudi, jedno pitanje molim vas, frend ima vistu home premium i student i dobio je pravo skinuti windows 7 i cd key potreban za njega.ukoliko bi mu ja prilikom instalacije windows 7 išao na upgrade piše da bi mu ostali programi ,settingsi i sve ostale postavke.jeli to točno?? dakle da mu ostane sve što je imao na visti ali samo naravno na windows 7 . nije tolika frka formatirati c: drive ali ako se baš može i ovako bilo bi super.

molm savjet .thanks

Daleko najbolja opcija je "svjeza" instalacija OS-a, a ne upgrade jer znas ono: "Ako postoji barem malena mogućnost da nekoliko svari odjedanput krene krivo, ona stvar koja će uzrokovati najviše štete će poći po krivu!" ili u vecini slucajeva "Ako jednostavno baš ništa ne može poći po krivu, ipak hoće!" Smijeh

Neka uzme par sati vremena, lijepo "format c" i naka to sredi kako treba jer upgrade bi mu mogao nakraju odnesti puno vise vremena ako nesto pode po krivu.....

17 godina
neaktivan
zolmajstor kaže...

lega je dobio predinstaliranu visut na laptopu kad ga je kupovao u dučanu.ima na poleđini onu naljepnicu sa serial key-em ali kupon za nadogradnju nema

Kad je kupio laptop? Taj kupon se dobivao (ili se jos dobiva o.O) pred izlazak Win7

Every time two people have sex, an angel gets a boner
15 godina
neaktivan

ma prije 2 godine

15 godina
neaktivan

ma znam,a laici šta češ :) neće on ponovno programe instalirat

17 godina
neaktivan

Prije 2 godine? e pa onda se nisu bonovi dobivali pri kupnji novog laptopaBelji se

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

no no :) nije još ni w7 bio u planu,dobro možda se znalo ime ali :....uglavnom meni je uvijek bilo najbolje sa čistom instalacijom pa ću ja nejga nagovorit na to.

15 godina
neaktivan
zolmajstor kaže...

no no :) nije još ni w7 bio u planu,dobro možda se znalo ime ali :....uglavnom meni je uvijek bilo najbolje sa čistom instalacijom pa ću ja nejga nagovorit na to.

Daleko najbolja i najsigurnija opcija!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice