evo ovako...problem je sljedeci
u mapi c:\windows nema system32 foldera..... koriristim windows xp sp3 .pokušao sam da stavim da mi prikaže sve skrivene foldere ali ni to nije uspjelo....u čemu bi mogao biti problem??kako da mi se pojavi taj folder
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
u mapi c:\windows nema system32 foldera..... koriristim windows xp sp3 .pokušao sam da stavim da mi prikaže sve skrivene foldere ali ni to nije uspjelo....u čemu bi mogao biti problem??kako da mi se pojavi taj folder
Da ga nema ,sistem nebi ni radio.
Windows je untouched ili neki divlji? (Last XP ,DarkXP ..... bla ,bla ,bla)
a što će ti uopće system32 folder? ako se budeš igrao u njemu, ode windows
Da ga nema ,sistem nebi ni radio.
Windows je untouched ili neki divlji? (Last XP ,DarkXP ..... bla ,bla ,bla)
windowsi su original...
a što će ti uopće system32 folder? ako se budeš igrao u njemu, ode windows
treba mi taj folder jer trebam jednu datoteku kopirat tamo za instalaciju igre...
windowsi su original...
U original Windowsima ,System32 uopće nije sakriven.
Tak da mi nije jasno gdje ga ti tražiš.Ako upišešC:\Windows\System32 u Start meni ,dobit ćeš System32!
Samo klik na njega!Trpanje kojekakvih lijevih biblioteka u sistemske foldere je jako lijen način zadovoljavanja dependecyja i nije najsretnije riješenje zbog problema koje to može prouzročiti.
system32 folder možeš jako lagano dobiti, samo ovo upiši u address bar explorera:
%windir%\system32