Shutdown kao Sleep Mode

poruka: 4
|
čitano: 1.269
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Shutdown kao Sleep Mode

Pozdrav ljudi!

Znam da ima jako sličnih tema kao ovaj moja, al nema niti jedan BAŠ OVAKVA...

Da objasnim...Imam Win8 Enterprise i svaki put kad komp otiđe u Sleep Mode i kad "izađe" iz Sleep Mode-a uvijek dobivam BSOD .

Pogledao sam sve opcije od BIOS-a i sve je dobro namjesteno kaj se tice tih opcija, takoder i u samim Windwsima....E pa sad, da me to ne izluđuje pitam vas dal postoji neki program ili nesto sto mogu namjestit u samim Windowsima

da umjesto da komp ide u Sleep Mode, da se samo ugasi....E sad znam znam da postoji dosta programa i finti koje to rade...

Al meni treba da program ili neki tweak ili kaj vec gasi komp, al isto kao sto bi i Sleep Mode....Znači da tek nakon npr. 2 sata kaj nist ne radim na kompu da se onda ugasi...

Jel znate mozda ak postoji nest za takvo gasenje ???

MSI Z77A-G43, i5 3570K, XFX ProSeries 750W , Corsair H70+2XCorsair SP120HP, Corsair 16GB Vengance, OCZ Vertex 4 120GB, Gigabyte GTX660Ti OC, CL X-Fi Xtreme Audio, Chieftec BA-01B-B-B, Logitech G9x

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Shutdown kao Sleep Mode

Da sam sebi odgovorim....

Naso sam free program i radi ko vurica :) :

http://www.ampsoft.net/utilities/WinOFF.php#Download

MSI Z77A-G43, i5 3570K, XFX ProSeries 750W , Corsair H70+2XCorsair SP120HP, Corsair 16GB Vengance, OCZ Vertex 4 120GB, Gigabyte GTX660Ti OC, CL X-Fi Xtreme Audio, Chieftec BA-01B-B-B, Logitech G9x
15 godina
neaktivan
Shutdown kao Sleep Mode

Tebe neki driver zaje**** kad nakod sleep-a dobivaš bsod.

Za shutdown pogledaj ovdje.

Avatar sadrži sliku igre koju trenutno prolazim.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice