bootanje windowsa mi dosta traje, pa sam odlučio da ga više ne gasim, nego ga uvijek stavim u hibernaciju, pa se tako brže digne i prije je spreman za rad
pa me sad zanima, koliko je to "zdravo" za windows i ima li kakvih neželjenih nuspojava?
bootanje windowsa mi dosta traje, pa sam odlučio da ga više ne gasim, nego ga uvijek stavim u hibernaciju, pa se tako brže digne i prije je spreman za rad
pa me sad zanima, koliko je to "zdravo" za windows i ima li kakvih neželjenih nuspojava?
..koliko znam,a ovisno o instaliranim programima i postavkama sigurnosne zaštite (aka antivirus),neki od njih ponekad zaista trebaju "pravi restart" sistema,kako bi nadogradili vlastite dijelove koje privremeno drže u temporariju. A što se tiće bootanja windowsa,vjerojatno bi trebalo pregledati startup datoteke,kod kojih svaki korisnik kad razmisli,barem pola od njih se ne mora pokretati zajedno sa sistemom(winamp agent,nero,itd,itd)
..dakle,ukratko: drži hibernaciju,ali recimo svaki sedmi dan opaučiš pravi restart 
ne brini, imam samo 6 programa koji se pokreću sa podizanjem windowsa. i to su stvarno 6 najpotrebnijih programa, bez njih nikako ne mogu, baš mi trebaju odmah po podizanju winsa. tipa vatrozid, program za mjerenje potrošnje prometa, yahoo widgets, objectdock i sl. eventualno mogu na koji od njih staviti delay, da se pokrenu koju minutu dvije nakon podizanja windowsa, još ću vidjet
a upravo to sam i htio, bar jednom tjedno ga skroz ugasit, za svaki slučaj ;)