Service pack 3 uninstall zaključana tema

poruka: 25
|
čitano: 2.752
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Service pack 3 uninstall

Imali koji program za uninstalaciju SP

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Service pack 3 uninstall

add or remove programs u Control Panelu i skrolaj do dna...

I kad si instaliro SP3 windowsi su prvo stvorili restore point, pa se možeš vratit na taj moment

Tehnika narodu!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.4.2010 14:23 (daseparo).

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Service pack 3 uninstall

Ako je naknadno instaliran.

17 godina
neaktivan
Service pack 3 uninstall

Ako je slipstreaman tj. integriran u instalaciju pomoću nLitea onda ništa od uklanjanja.

World championships: 7, GP started: 252, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,378

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

S obzirom da podrška za XP sa SP2 prestaje 13. 06. ove godine ,ne znam koliko ti se to isplati. Naime ,za kućne korisnike više neće biti nikakvih update-a ,dok će XP sa SP3 imati podršku do 2014.

A da prvo probaš popraviti instalaciju? Ili ,u najgorem slučaju ,skinuti i instalirati gore navedeni nLite ,slipstreamat SP3 u instalaciju Windowsa (a usput možda i WMP 11 ,IE8 i još neke najbitnije update-e)?

Nakon toga ,napravi reinstalaciju i nebi smjelo biti problema.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 13:32 (kizo2703).
17 godina
neaktivan

Heheheh

A niko da postavi najvaznije pitanje. Zasto uninstal service packa?

16 godina
neaktivan

Zato! Ako ima problem ,nek sam veli kakav!

17 godina
neaktivan

Ja za puno godina koliko se bavim kompovima nista nisam rijesio deinstaliranjem servicepacka bilo kojeg na bilo cemu.

15 godina
neaktivan
Service pack 3 uninstall

Problem je u tome što ja nemam obični XP nego Last Xp i kad sam instalirao SP pojavile su mi se neke greške

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
caky kaže...

Problem je u tome što ja nemam obični XP nego Last Xp i kad sam instalirao SP pojavile su mi se neke greške

Pa skini i instaliraj verziju LastXPa koja ima u sebi SP3.  Ja mislim da imam verziju 21 i prezadovoljan sam.

16 godina
neaktivan
caky kaže...

Last XP? Objasnite to malo

Ako koristim Windows, moj potpis je ovdje. Ako koristim Linux nemojte mi zamjerit.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 13:28 (BLOGERX4).
17 godina
neaktivan

Jooooooooj. Sigurno si je instalirao jer je podesena kao da ustedis sebi vrijeme a sad se zaj....s sa ovim. NIKAD ALI NIKAD nemojte instalirati te podesene i prilagodjene verzije. Skinite untouched verziju i sami je podesite i napravite image i nikad necete imati problema a update vam radi uredno. A da ne pricamo o sigurnosti jer ko zna ko je ubacio ko zna sta sa ko zna kakvim namjerama.

17 godina
Service pack 3 uninstall

Poticanje na piratluk...?

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Service pack 3 uninstall

ma kakav piratluk, ovo je piratluk od piratluka...

Ako koristim Windows, moj potpis je ovdje. Ako koristim Linux nemojte mi zamjerit.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vi to o meni ili...?

17 godina
neaktivan
Service pack 3 uninstall

Provjereno (Nov@ TV) : LAST XP imaju gamadi u sebi....

Tehnika narodu!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
daseparo kaže...

ma imaju pi*ke u sebi, koristio sam ih 7 mjeseci, nikad ništa, tema na milione, sa instalaciom biraš koje da ti programe stavi.. Al sam sad prešo na sedmicu jel ima dx10..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
17 godina
neaktivan

Tema na milione?

Hehehhehehe

Zahtjevan korisnik ;)

16 godina
neaktivan
Service pack 3 uninstall

Inače ,da bi se SP instaliral i radil kak treba ,XP MORA imati sve komponente sa original instalacijskog CD-a!

A opće je poznato da su razne LastXP ,GamerXP ,UltimateXP instalacije modificirane ,da su uklanjane ''nepotrebne'' komponente i dodavane razne ''korisne'' stvari. Šutim

15 godina
protjeran
logic kaže...

Tema na milione?

Hehehhehehe

Zahtjevan korisnik ;)

Mislio sam reć imaš mali milion tema u tom LXPu...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
odjavljen

A kako ti znaš da su Last XP čisti? Tko zna što oni šalju svojim autorima dok si ti spojen na internet.. Pitanje je još i koji su servisi i dijelovi OSa izbačeni kao "nepotrebni". Pokušaj instalirati kakav zahtjevniji i ozbiljniji program. Samo ćeš dobiti popis komponenti koje fale ;)

Doduše, nekome tko igra igre po cijeli dan i visi na Facebooku, ništa bolje i ne treba.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
logic kaže...

Tema na milione?

Hehehhehehe

Zahtjevan korisnik ;)

Mislio sam reć imaš mali milion tema u tom LXPu...

Znam ja sta si ti htio reci. Samo je vrlo glupo instalirati te modofikovane verzije OS-a. Vrlo vrlo glupo. Nemoj se ljutiti ovo je prijateljski.

15 godina
protjeran
logic kaže...

Znam ja sta si ti htio reci. Samo je vrlo glupo instalirati te modofikovane verzije OS-a. Vrlo vrlo glupo. Nemoj se ljutiti ovo je prijateljski.

znam.. zato ja sad imam ,,original" (skinuo aktivirane Win7 Smijeh) winse i nema više blu skrin of deta i takvih gluposti..

17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
daseparo kaže...

ma imaju pi*ke u sebi, koristio sam ih 7 mjeseci, nikad ništa, tema na milione, sa instalaciom biraš koje da ti programe stavi.. Al sam sad prešo na sedmicu jel ima dx10..

I Am Alive kaže...
logic kaže...

znam.. zato ja sad imam ,,original" (skinuo aktivirane Win7 Smijeh) winse i nema više blu skrin of deta i takvih gluposti..

Jel ti vidiš što pišeš u razmaku od dva posta....

Ja ti opet kažem da imaju raznih alata, crackova koje nisu baš "user friendly" za Aviru

Tehnika narodu!!!!
17 godina
neaktivan
caky kaže...

Instaliraj normalne Windowse bez tih sranja i nećeš imat problema.

I Am Alive kaže...

Vjerojatno ih je Bill Gates aktivirao i uploadao na TPB.

Lock.

World championships: 7, GP started: 252, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,378
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice