Pozz, obeco sam im danas installirat windows 7 starter za laptop. a inace imaju windows 7 ultimate, ja ubacim disk, i komkp se pali zajedno s tim, ja podesim lokaciju hrvatsku, imo sam slobodnog 10gb memorije, potvrdim onu licencu, pa sam prvi put stavio na update i doslo je do 60 posto na drugoj i stalo i nije vise dalje islo, ali tockice su se vrtile.. pa sam drugi put isto sve samo na custom sam stavio i sada kad palim komp pise da mi je sistem nevazeci, tj nema vise onog starog... pise kao kad installiravam windows neki need right low times bla bla, i sad sve isto ja napravim i pocne mi se ono skidat od 0... i vec pola sata na 0 stoji i ne mice se... u cemu je problem ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da moraš instalirat Win 7 Ultimate,ako za njih imaš licencu.
Evo prije 3min sam stavio na ultimate i ista stvar, opet 0 posto
pa za win 7 treba minimalno 15giga a oko50 bi bilo optimalno.
pa evo formatiro sam malo prije i imam 55gb sad i jos je na 0 posto
Koliko dugo čekaš? treba dosta vremena da se pomakne sa 0 i onda ide fino kasnije
jesi probao ostavit 10-20 minuta na tih 60%? ja sam imao mislim problem na 62 ili 63 posto, pa sam ga ostavio, otišao jest, kad sam se vratio za pol sata on je već instalirao
Budi strpljiv , na 0% zna stajati i po 10 minuta .Provjeri da instalacijski disk ili čitač nije zaprljan.
Ok, od sad cu stavit na starter windows 7, pa nek se skida 10h, maknem ga brzo, nakon 20min
ajme evo vec 22 minute i jos je na 0, a prvi dode na 100 za 2sec, a gore idpred prvog pise your computet times durnig installation nes tak, ajmeee
Naime, nakon uzasno spore instalacije sedmice ultimate (sa sticka) stalo je na "starting services" i to dobrih pola sata nakon cega sam odlucio restartat lap. E sad...nakon toga vise nije startao servise nego me trazio username i pass za pristup disku oO ne da ga izaberem nego da kakti upisem onaj koji (ni)sam postavio. Hard je formatiran i nanovo kompletno particioniran. Ima netko mozda kakvu ideju? I jos da jednom kazem da je sve islo uzasno sporo i da mi se cini da je laptop pao pa jel mozda moguce da je zbog pada spor? Al opet ne kuzim semu sa userom i passom :/
Hvala unaprijed.
The best way to be boring is to leave nothing out.
The best way to be boring is to leave nothing out.
Naime, nakon uzasno spore instalacije sedmice ultimate (sa sticka) stalo je na "starting services" i to dobrih pola sata nakon cega sam odlucio restartat lap. E sad...nakon toga vise nije startao servise nego me trazio username i pass za pristup disku oO ne da ga izaberem nego da kakti upisem onaj koji (ni)sam postavio. Hard je formatiran i nanovo kompletno particioniran. Ima netko mozda kakvu ideju? I jos da jednom kazem da je sve islo uzasno sporo i da mi se cini da je laptop pao pa jel mozda moguce da je zbog pada spor? Al opet ne kuzim semu sa userom i passom :/
Hvala unaprijed.
Reinstall ponovo? I ja sam tako morao zbog shebanog update-a.
Hvala unaprijed.
Reinstall ponovo? I ja sam tako morao zbog shebanog update-a.
Rjeseno..lap je na servisu. Disk pun bad sectora pa kad dode vidjet cemo dal je do toga.