S*ebao sam starcima windows

poruka: 14
|
čitano: 1.884
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Pozz, obeco sam im danas installirat windows 7 starter za laptop. a inace imaju windows 7 ultimate, ja ubacim disk, i komkp se pali zajedno s tim, ja podesim lokaciju hrvatsku, imo sam slobodnog 10gb memorije, potvrdim onu licencu,  pa sam prvi  put stavio na update i doslo je do 60 posto na drugoj i stalo i nije vise dalje islo, ali tockice su se vrtile.. pa sam drugi put isto sve samo na custom sam stavio i sada kad palim komp pise da mi je sistem nevazeci, tj nema vise onog starog... pise kao kad installiravam windows neki need right low times bla bla, i sad sve isto ja napravim i pocne mi se ono skidat od 0... i vec pola sata na 0 stoji i ne mice se... u cemu je problem ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim da moraš instalirat Win 7 Ultimate,ako za njih imaš licencu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Evo prije 3min sam stavio na ultimate i ista stvar, opet 0 posto

0 0 hvala 0
16 godina

pa za win 7 treba minimalno 15giga a oko50 bi bilo optimalno.

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

pa evo formatiro sam malo prije i imam 55gb sad i jos je na 0 posto

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: S*ebao sam starcima windows
Robi700 kaže...

Koliko dugo čekaš? treba dosta vremena da se pomakne sa 0 i onda ide fino kasnije

15 godina
neaktivan

jesi probao ostavit 10-20 minuta na tih 60%? ja sam imao mislim problem na 62 ili 63 posto, pa sam ga ostavio, otišao jest, kad sam se vratio za pol sata on je već instalirao

24.6.2011 || One Who Rides Lightning Bolts

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Robi700 kaže...

Budi strpljiv , na 0% zna stajati i po 10 minuta .Provjeri da instalacijski disk ili čitač nije zaprljan.

14 godina
protjeran

Ok, od sad cu stavit na starter windows 7, pa nek se skida 10h, maknem ga brzo, nakon 20min

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ajme evo vec 22 minute i jos je na 0, a prvi dode na 100 za 2sec, a gore idpred prvog pise your computet times durnig installation nes tak, ajmeee

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imam i ja jedan problem pa da ne otvaram novu temu...

Naime, nakon uzasno spore instalacije sedmice ultimate (sa sticka) stalo je na "starting services" i to dobrih pola sata nakon cega sam odlucio restartat lap. E sad...nakon toga vise nije startao servise nego me trazio username i pass za pristup disku oO ne da ga izaberem nego da kakti upisem onaj koji (ni)sam postavio. Hard je formatiran i nanovo kompletno particioniran. Ima netko mozda kakvu ideju? I jos da jednom kazem da je sve islo uzasno sporo i da mi se cini da je laptop pao pa jel mozda moguce da je zbog pada spor? Al opet ne kuzim semu sa userom i passom :/

Hvala unaprijed.
The best way to be boring is to leave nothing out.
15 godina
neaktivan
Netko?
15 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Naime, nakon uzasno spore instalacije sedmice ultimate (sa sticka) stalo je na "starting services" i to dobrih pola sata nakon cega sam odlucio restartat lap. E sad...nakon toga vise nije startao servise nego me trazio username i pass za pristup disku oO ne da ga izaberem nego da kakti upisem onaj koji (ni)sam postavio. Hard je formatiran i nanovo kompletno particioniran. Ima netko mozda kakvu ideju? I jos da jednom kazem da je sve islo uzasno sporo i da mi se cini da je laptop pao pa jel mozda moguce da je zbog pada spor? Al opet ne kuzim semu sa userom i passom :/

Hvala unaprijed.

Sale_ds kaže...
Netko?

Reinstall ponovo? I ja sam tako morao zbog shebanog update-a.

15 godina
neaktivan
dragan225 kaže...
Sale_ds kaže...

Hvala unaprijed.

Sale_ds kaže...
Netko?

Reinstall ponovo? I ja sam tako morao zbog shebanog update-a.

Rjeseno..lap je na servisu. Disk pun bad sectora pa kad dode vidjet cemo dal je do toga.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice