Radeon wtx-hd6950 + win7 rezoulucija

poruka: 7
|
čitano: 2.298
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

e ljudi imam problem sa windows 7icom i sa svojom grafickom. instalirao sam Catalyst Control Center (cd od graficke) i tamo stavio rezu na najjace ali mi opet sedmica nije fullscreen nego je opet o 2 prsta sa svake strane crno od ekrana

da li trebam bas posebne nekakve drajvere ili nesto instalirati..

Bitno je očima nevidljivo, ali je zato ušima čujno!!

0 0 hvala 0
16 godina

Nađi u catalistima slider overscan u Scaling options i stavi je na 0.

ButcherCRO ingame!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2011 17:54 (Butcher).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

nemozemo to naci cek samo malo da ti sendamo screen tj. da skinemo najnoviji cataist

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2011 18:18 (Kimax).

0 0 hvala 0
17 godina

Već sam ti sve rekao u prošloj temi.

To je do monitora ( Samsung SyncMaster P2470) i HDMI kabela. Ti P2x70 monitori ne podržavaju spajanje sa računalom pomoću HDMI kabela te treba čačkat da to proradi. Treba napravit onaj postupak šta sam opisao i onda će radit (provjereno na 6 monitora).

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

mos mi dati link toga postupka

0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovako, da napomenem kako se radi o monitoru Samsung SyncMaster P2470,,, koji se ipak nešto razlikuje od onog modela koji u sebi ima DVB-T prijamnik. Ovaj moj SM P2470 nema ugrađen TV ali ima HDMI priključak, 3,5mm audio izlaz i onaj klasični VGA konektor za onaj jednostavan kabal. Tako nemam niti daljinski kojeg si spomenuo. Ali imam jedno pitanje vezano za njegov Menu, kada se uđe u postavke SETUP&RESET tu mi se nudi odabir između PC/AV, ukoliko odaberem AV tu mi na rubovima monitora ostaje praznina "crni rub" po prilici nekih 2cm. Ali ako postavim opciju na PC, tu dobijem solidnu grafiku i puni ekran na 1920/1080p, jedino sve ostaje pomalo tamno. Ako se tu malo pozabavim sa COLOR - MAGIC COLOR e tu se može odabrati "Off, Demo, Full, Intelligent". Mislim da to rješava moju dilemu vezano za grafiku,,, ili možda postoji još nešto a da ne kužim. Ali nekako osjećam da bi ta grafička VTX HD 6950, mogla pružiti puno više tom monitoru?! E sad tu nisam baš neki znalac. Evo kako to sad izgleda - http://www.pohrani.com/f/2v/qf/3VuYQBCM/magic-color-demo.jpg -

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice