Promjene putanja

poruka: 8
|
čitano: 2.477
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Promjene putanja
pitanje

Ovako. Navikao sam na korištenje putanje start->my computer/my music/my document/my picture za najbrže dolaske do željene mape. A pošto su mi svi dokumenti na drugoj particiji, ne na ovoj na kojoj je windowsi, ove putanje me vode na prazno mjesto. Pa bih želio da mi kažete kako bih, ako postoji način, promijenio putanje, da me vode do tih mapa koje su mi na drugoj particiji.

thx unaprijed

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Promjene putanja

desni klik na mapu -> properties

17 godina
Promjene putanja
autorov komentar

to sam prvo pokušao, nemože se tako, jedino ako sam ja što fulao.

Ako me niste skužili, to hoću ovim shortcutima što se pokažu dok klikneš start, pa u desnom stupcu, promijeniti putanju da vode na drugu particiju, isto u my picture/my music i my documents

0 0 hvala 0
17 godina
Promjene putanja

Tako  je meni. Recimo muzika je na drugoj particiji, ali klikom na Glazba (na hrvatskom mi je VISTA), automatski me baca na D particiju. Ovako, ako ti želiš slike, a imaš Slike (My pictures Folder na drugom disku, particiji), odi na Windows explorer i desni klik na ikonu od "Slike (My pictures)" i doći će ti Properties ekran, klikni na drugi kraticu (Tab) -Shortcut- i vidjet ćeš opciju Target gdje ti vjerovatno piše C:\Users\Ime\Pictures. Sada trebaš naći Folder na drugom disku koji želiš da ti se pokreće prilikom pritiska na tu ikonu, opet desni klik, properties da vidiš šta da upišeš u gore navedeni Target.

Primjer ja sam tako na Folderu od Muzike:

- ovo "D:\GLAZBA" mi je "target" sa Foldera na D disku i to sam upiso pod Target na isti taj Folder šta se nalazi pod Dokumentima (C:\My Documents\.......). Možda moraš stavit navodnike

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2009 0:02 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Edit: kolega je bio brži.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2009 23:57 (Maximus).
17 godina
prihvaćeno rješenje

Otvori bilo koju mapu,npr. My Computer i properties(desni klik) na My Documents u lijevom stupcu i promijeni putanju. Automatski ce ti se promijeniti i za My Pictures,Music itd.

17 godina
neaktivan
Promjene putanja

edit:  izgleda da je jednostavnije riješenje već dano...

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2009 0:03 (niki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
Kristyans kaže...

Otvori bilo koju mapu,npr. My Computer i properties(desni klik) na My Documents u lijevom stupcu i promijeni putanju. Automatski ce ti se promijeniti i za My Pictures,Music itd.

da, istina, nisam to skužio. Probavao sam za my music i my picture, ali nisam za my documentSramim se
thx to doktor1 , samo je moja greška što sam zaboravio reći da koristim windows xpViče
ostalima isto hvala, riješio sam što sam htio
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice