Problem s vistom

poruka: 4
|
čitano: 1.141
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Problem s vistom
pitanje

Nedavno kupih novi lapto... da budem precizniji toshibin satelitte A 300 D 125

i naravno vista na njima.. sad je problem kad zelim nesto instalirat pokaze se error: The Temp folder is on a driver that is full of is inaccesible. Free up space on the driver or verify that your have write permission on the Temp folder. Nemam pojma sta je to.. al nesto se slicno pojavi kad na mozilli probam stavit u bookmark. Ako ko zna u cem je problem bija bih zahvalan da ga rijesi. Fala lipa.

P.S. program je nod32 koji traje do 2050.

May the Force be with you
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem s vistom

Ta poruka se obično javlja prilikom instalacije programa ukoliko je User Account Control (UAC) isključen.

UAC uključuješ tako da:

1. Odeš u Control Panel (Classic View)

2. Klikni na "User Accounts"

3. Klikni na "Turn User Account Control on or off"

Ukoliko ti je UAC uključen, a svejedno si dobio ovu poruku, uradi slijedeće:

1. Desni klik na instalaciju od programa i odaberi "Properties".
2. Otvori Compatibility tab.
3. Stavi kvačicu kod  "Run this program in compatibility mode for:"
4. Odaberi Windows XP (Service Pack 2).
5. Klikni OK.

I onda pokreni instalaciju.

Što se tiče Nod32 koji traje idućih 40 godina, ne znam koliko ti je pametno koristiti komercijalni antivirus koji nisi platio. To je kao kupovina protuprovalnih vrata kod lokalnog provalnika.

Licenca za NOD32 za redovne studente i đake dođe oko 130 kuna, a obnova licence 80 kuna godišnje.

http://www.eset.com.hr/narudzba.aspx

Ako ti se ne plaća, radije koristi besplatne antiviruse.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2008 22:00 (klimama).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s vistom

Što se tiče Nod32 koji traje idućih 40 godina, ne znam koliko ti je pametno koristiti komercijalni antivirus koji nisi platio. To je kao kupovina protuprovalnih vrata kod lokalnog provalnika.

Sviđa mi se tvoja logika.... iako je malo ...ono... kako bi se reklo van kompjuterskog svijeta
mislim - ne želim reći da opravdavam krađu (čitaj imam više manje legalne programe na kompovima) - ali crackovi su produkt ideologije da sve na internetu treba biti besplatno i javno dobro, a ne ideologije zlonamjernika koji žele utrpati virus u nečije računalo....
uostalom - sada više nego ikad se ide u smjeru OpenSourcea i javne dobrobiti - to što daješ besplatne savjete i odgovore na forumima ide u prilog tome

istina je - besplatni antivirusi jednako su dobri kao i oni na plaćanje, ako je korisnik oprezan
imam besplatan avast na oba kompa - 0 virusa već više od 4 godine - online oko 18sati dnevno
puno sam za kompom, imam život, nemam grobno mjesto
17 godina
neaktivan
RE: Problem s vistom
danijel2006 kaže...

Sviđa mi se tvoja logika.... iako je malo ...ono... kako bi se reklo van kompjuterskog svijeta
mislim - ne želim reći da opravdavam krađu (čitaj imam više manje legalne programe na kompovima) - ali crackovi su produkt ideologije da sve na internetu treba biti besplatno i javno dobro (pogresna ideologija), a ne ideologije zlonamjernika koji žele utrpati virus u nečije računalo....(upravo su ti utrpali zajedno sa tvojim antiviri programom koji traje "tisuc godina")
uostalom - sada više nego ikad se ide u smjeru OpenSourcea i javne dobrobiti - to što daješ besplatne savjete i odgovore na forumima ide u prilog tome

istina je - besplatni antivirusi jednako su dobri kao i oni na plaćanje, ako je korisnik oprezan
imam besplatan avast na oba kompa - 0 virusa već više od 4 godine - online oko 18sati dnevno
  Prosetaj se malo po tim dobrotvornim "organizacijama" koji dilaju crackove za lepe oci,izaberi..onako random  krackove i zatim ih uploadaj na 
Ako onda onih "100" antivirsna programa kazu da je to upravo virus,onda i stvarno je virus.Analiziranjem na toj strani uklanja se pristrasnost prema nekom proizvodzacu sigurnosnih paketa/antivirusa (ima tu brdo i komercijalnih i besplatnih antivirusa) 
"Anyone who cannot cope with mathematics is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house."
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice