Izvršio sam repair windowsa i sve je bilo ok (Sve je bilo na hrvatskom). Ali kada sam ga jutros išao ugasti Instalirao mi je 35 update-a i nakon toga mi je bio polovično na Hrvatskom i Engleskom. Pokušao sam izbrisati jezični paket ali je bilo samo gore. Sada je 80% engleski 20% hrvatski. Ljudi pomozite.
Problem s pretvorbom Xp na hrvatski
- poruka: 13
- |
- čitano: 11.905
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možeš probati System restore.
I što će ti hrvatski LP?
Možeš probati System restore.
I što će ti hrvatski LP?
Sada radi. Hvala. :)
Super
Može mala pomoć.Dali postoji windows xp sp3 na hrvatskom jeziku
Gotov Windows ne, ali za ENG verziju postoji LIP kojeg instaliraš i XP bude sav na HR jeziku.
Gotov Windows ne, ali za ENG verziju postoji LIP kojeg instaliraš i XP bude sav na HR jeziku.
Na Windows XP sa Service Packom 3 nije moguće instalirati Language Interface Pack.
Za hrvatski jezik potrebno je instalirati Multilingual User Interface (MUI).
Na Windows XP sa Service Packom 3 nije moguće instalirati Language Interface Pack.
Cudno. Ja sam uspio ali jedino na cistu instalaciju XP sa sp3. Probao sam kasnije kad su driveri bili gore i software i nije htio. Hmm...
Nije isključeno da će u određenim (nepoznatim) uvjetima ipak biti moguće instalirati LIP, ali on je službeno podržan samo do SP2.
Za SP3 je namijenjen MUI i taj princip se kasnije preselio i na Vistu i 7.
kako onda ja uvijek nakon instalacije xp-a sp3 instaliram HR LIP i btw. koja je razlika između LIP-a i MUI-a?
KAKO INSTALIRATI WINDOVS XP NA HRVATSKI HVALA ZA POMOČ