Možda je neko ovo već i pitao pa se u tom slučaju izvinjavam unapred. Problem je sledeći nakon što instališem win 7 32bit na ekranu nema ničega-crno je sve, jedino se vidi ikonica od miša i to je sve. Pri podizanju sistema sve ide uredno, ide i onaj lepi logo od win7 kada se sklapaju boje. Da napomenem da je win 7 išao preko već instalisanog XP-a, to sam već ranije radio sa istom verzijom win 7 i sve je bilo u redu, ali sada neće. Žao mi je ako je ovo malo konfuzno sročeno ali me ovo pomalo ˝nervira˝.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pokusaj otvoriti task manager ctrl + shift + esc
onda file pa new task (run) tu upisi explorer.exe pa ok.
nisi valjda instalirao nove windowse na istu particiju gdje je sedmica/xp prije bila bez formatiranja?
pa format se podrazumeva pri instalaciji zar ne?
pa format se podrazumeva pri instalaciji zar ne?
Da, pitam zato sto bude ljudi instaliraju windowse po windowsima bez formata.
jesi rijesio problem?
Možda je neko ovo već i pitao pa se u tom slučaju izvinjavam unapred. Problem je sledeći nakon što instališem win 7 32bit na ekranu nema ničega-crno je sve, jedino se vidi ikonica od miša i to je sve. Pri podizanju sistema sve ide uredno, ide i onaj lepi logo od win7 kada se sklapaju boje. Da napomenem da je win 7 išao preko već instalisanog XP-a, to sam već ranije radio sa istom verzijom win 7 i sve je bilo u redu, ali sada neće. Žao mi je ako je ovo malo konfuzno sročeno ali me ovo pomalo ˝nervira˝.
Meni se to znalo dogoditi. Moguće je da imaš dva fajla explorer.exy u C:\Windows mapi. Jedini način je da napraviš kako ti je mario rekao ctrl+alt+delete i onda odeš na File>Start new process i tamo stisneš Browse. Otiđi u mapu C:\Windows\explorer.exe i startaj ga (ako imaš dva, uslikaj nam mobom pa stavi sliku).
Uglavnom, prvo to napravi. Ako ne radi, re-install windows na formatiranu particiju i to je to :D
Hvala pokušaću to večeras, ako mi dozvoli vreme. Javiću rezultat