Problem sa instalacijom programa

poruka: 5
|
čitano: 2.577
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Kada želim instalirati npr.power iso,adobe reader,google chrome...instalira mi se u programske datoteke (x86) to je prijašnja verzija windowsa (windows 7 ultimate 32-bit) koje sam koristio.Nedavno sam instalirao windows 7 ultimate 64-bit,a programske datoteke (x86) su ostale i nedaju se izbrisat.Molim pomoć {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

eh da.. to ti nije problem... naime imaš neke programe koji nemaju za izabrat koji bitne windovse imaš... razumiješ? tu mapu nemožeš izbrisati jer u njoj imaš neke programe koji su aktivni u pozadini... nadam se da si me razumio...

Ja sam ja! Ti si ti a Vi ste Vi :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 20:18 (Stjepan54).

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Problem sa instalacijom programa

nisu to nikakvi folderi ostali od prije

u mapu Program files (x86) se instaliravaju programi koji su 32-bitni i to je sasvim normalno jer neki programi ne postoje u 64-bit verziji

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke????
15 godina
protjeran
Re: Problem sa instalacijom programa
XXX-Man kaže...

nisu to nikakvi folderi ostali od prije

u mapu Program files (x86) se instaliravaju programi koji su 32-bitni i to je sasvim normalno jer neki programi ne postoje u 64-bit verziji

sorry moja greška, baš sam sad formatirao disk i instalirao windowse i vidio da to tako treba biti {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice