Problem s gasenjem PC-a!

poruka: 13
|
čitano: 2.275
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s gasenjem PC-a!!!!
pitanje

Molim vas za pomoc!!

Kada upalim PC neovisno o tome dali nesto radim na njemu ili ne, nakon nekoga vremena upali se HDD(signalna led lampica stalno svjetli) i ne gasi se !!(cekao sam par sati ali nista)!

Kada ga zelim ugasiti dok HDD radi dolazi do ekrana na kojem pise "Windows shutting down" ali se ne gasi!!!

Jednom prilikom se nakon nekoga vremena restartao a ne ugasio!(za cca 20 minuta!??)

Neznam dali na pravom mjestu postavljam pitanje s obzirom da neznam jeli problem u hardveru ili softveru pa vas molim jos jednom za neki savjet!!!

Windowsi su xp professional sp3!!

Unaprijed zahvalan!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s gasenjem PC-a!!!!

Dali znaš konfiguraciju!

16 godina
neaktivan
autorov komentar

Sry zaboravio sam!!

MBOGygabyte EP45-DS3

CPU intel E8400

VGA Sapphire 4870

HDD WD 6400aaks

RAM Kingmax 2x2gb(PC6400)

Napjanje Chieftec 550w

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Premalo je podataka o softweru i hardweru.

MB ASUS P5K, C2D E6420, Radeon X1950PRO, DDR2 2GB 800MHz Transcend, 19"SamsungSM 932BF, Antec Sonata III-EC Midi
17 godina
neaktivan

Imaš već na forumu tu tematiku. Lik je riješil problem reinstalom windowsa.Namigiva

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam isto imao taj problem,neznam dali je ista situacija,ali kod mene je bio virus koji je oštetio neke sys datoteke.probaj sa nekim av programom,recimo nod provrtis a nije zgorega da provrtis i neki dodatni poput spyboota i novog adawarea ili čak spyware doctora!ako ti to ne pomogne,onda ti nema spasa nego reinstalacija winsa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dadododo kaže...

Ja sam isto imao taj problem,neznam dali je ista situacija,ali kod mene je bio virus koji je oštetio neke sys datoteke.probaj sa nekim av programom,recimo nod provrtis a nije zgorega da provrtis i neki dodatni poput spyboota i novog adawarea ili čak spyware doctora!ako ti to ne pomogne,onda ti nema spasa nego reinstalacija winsa.

nemoj ni pokušavati. Ako i uspiješ comp. će ti biti puno sporiji.
Najbolje riješenje je reinstalacija windowsa
16 godina
neaktivan

Napravi kako su ti  gospoda rekli ,ako u tome ne bude  caka probaj  izvaditi  jedan modul rama  i igrati  se sa time  jer sam ja neki slican imao  problem  meni se svaki put  restartao zbog  rama  pa sam utvrdio da su  otisla  u vjecna  lovista ,doduse  vidim da je novije racunalo ali hebiga takva ti je sreca.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Problem s gasenjem PC-a!

Nemoj se zezati skeniranjem antivirusnim softverom,napravi backup podataka i instaliraj nanovo Winse,problem bi se dao i drugacije rijesiti ali vjeruj mi ovako je najjednostavnije,ako su ti winsi sj...i mozes nafrisko instalirati tj izvrsiti repair ali preporuka ti je clean install

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s gasenjem PC-a!
autorov komentar

Hvala svima probati cu s reinstalacijom Windowsa!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Problem s gasenjem PC-a!

najbolje bi bilo da ga odfuraš do najbližeg smeća i baciš ga...

17 godina
neaktivan
RE: Problem s gasenjem PC-a!
njofra_platužička kaže...

najbolje bi bilo da ga odfuraš do najbližeg smeća i baciš ga...

Ti si izgleda na krivom forumu.
16 godina
neaktivan

to ti je sigurno virus a ako nije skini ccleaner i očisti komp. 

a ako ti se opet neče ugasi onda ti to može biti razlog ako si stavlja neke dodatne stvari u komp. kao tv kartica ili ti je možda nacika matična ploča pa je trebaš pritisnuti što se zna dešavat a pri paljenju ako ti kompjuter napravi par put pi pi onda je problem u ram jer se bios tijekom pokretanja računala perbacuje u rom jer jer rom brži

TKO PITA TAJ NE SKITA!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice