Problem sa desktopom zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 2.003
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem sa desktopom

Problem je u tome što su mi svi backgroundi zubati i iza ikona je sve plavo. Možete li mi reći u čemu je problem?

BTW: prijatelj mi je nešto prčko po kompu i onda mu je izgovor za ovo bio "samo sam kopirao sliku"

Pomozite molim vas!

problem problem
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2008 15:22 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa desktopom

Klikneš bilo gdje na radnoj površini desni klik, pa odeš na "Rasporedi ikone po" pa isključiš kvačicu ispred "Zaključaj web stavke na radnoj površini".

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2008 15:28 (Prison Breaker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa desktopom
Prison Breaker kaže...

Klikneš bilo gdje na radnoj površini desni klik, pa odeš na "Rasporedi ikone po" pa isključiš kvačicu ispred "Zaključaj web stavke na radnoj površini".

Nije bila ni uključena
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
17 godina
neaktivan
Problem sa desktopom

Je si prova ovako postavit start--control panel--system-advanced--performance settings--let windows choose

ASUS P5Q DELUXE,INTEL CORE 2 DUO E8500,NVIDIA 9800 GX2,SEAGATE BARRACUDA 320GB,CORSAIR TWIN2X2048-6400C4,CORSAIR HX 620W I RADI ZA SVIJET,AL' NE SLUŠAJ PLJESKA; I LJUBI SVIJET,AL' NE NADAJ SE PLAĆI, JER HVALA LJUDSKA VODA JE VRH PIJESKA.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Je si prova ovako postavit start--control panel--system-advanced--performance settings--let windows choose

Jesam, nema razlikePlač
17 godina
neaktivan
Problem sa desktopom

Desni klik pa Properties pa na Desktop pa na Customize Desktop pa na Web i izbriši sve. (Treba ti ostat samo My current Home Page)Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vistma kaže...

Desni klik pa Properties pa na Desktop pa na Customize Desktop pa na Web i izbriši sve. (Treba ti ostat samo My current Home Page)Cool

Uspjelooooooooooo!!! Puno hvala. Skoro me pojeo ovaj zubati desktopSmijeh

Može lock.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2008 15:53 (BORN).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice