Prelazak s xp-a na win 7

poruka: 3
|
čitano: 957
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Prelazak s xp-a na win 7

Imam win xp i odlučio sam se preć na win7,al imam puno važnih stvari(preko 100Gb)koje bi volio sačuvat...imam lokalni disk C i lokalni disk E(na C su programi,a na E su moji dokumenti i to što želim sačuvat), jel mog ja instalirat win 7 a da mi ostanu ti dokumenti na E- disku?!{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Prelazak s xp-a na win 7
nido kaže...

Imam win xp i odlučio sam se preć na win7,al imam puno važnih stvari(preko 100Gb)koje bi volio sačuvat...imam lokalni disk C i lokalni disk E(na C su programi,a na E su moji dokumenti i to što želim sačuvat), jel mog ja instalirat win 7 a da mi ostanu ti dokumenti na E- disku?!{#}

Normalno, ti windowse instaliraš samo na jedan disk, znači dok obrišeš xp koji su ti na C samo opet instaliraš win 7 na isti taj C drive a E drive ti ostane ne dirnut.

Svi smo mi haxeri u očima nooba.
15 godina
neaktivan
RE: Prelazak s xp-a na win 7
nido kaže...

mozes instaliraj sedmicu na (C)

(E) nemoj dirati i sve bi trebalo biti ok.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice