Imam win xp i odlučio sam se preć na win7,al imam puno važnih stvari(preko 100Gb)koje bi volio sačuvat...imam lokalni disk C i lokalni disk E(na C su programi,a na E su moji dokumenti i to što želim sačuvat), jel mog ja instalirat win 7 a da mi ostanu ti dokumenti na E- disku?!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam win xp i odlučio sam se preć na win7,al imam puno važnih stvari(preko 100Gb)koje bi volio sačuvat...imam lokalni disk C i lokalni disk E(na C su programi,a na E su moji dokumenti i to što želim sačuvat), jel mog ja instalirat win 7 a da mi ostanu ti dokumenti na E- disku?!
Normalno, ti windowse instaliraš samo na jedan disk, znači dok obrišeš xp koji su ti na C samo opet instaliraš win 7 na isti taj C drive a E drive ti ostane ne dirnut.
mozes instaliraj sedmicu na (C)
(E) nemoj dirati i sve bi trebalo biti ok.