Pokretanje starih igara

poruka: 8
|
čitano: 2.127
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pokretanje starih igara

Pokrećem temu jer imam problema s pokretanjem igre Quake 1 na Windows 7 Ultimate.

Probao sam ono troubleshoot the compatibility i probao pokrenuti igru, ali mi veli ili quake.exe has stopped working ili da mi fali neki fajl koji postoji...

Može pomoć?

Prodajem razne iPhone...za informacije, obratite mi se na pp.[SLOBODNO STISNEŠ HVALA ONOME TKO TI JE POMOGAO]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pokretanje starih igara
Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Pokretanje starih igara
dmanz kaže...

To radi i za Q2 i Q3?

Prodajem razne iPhone...za informacije, obratite mi se na pp.[SLOBODNO STISNEŠ HVALA ONOME TKO TI JE POMOGAO]
16 godina
Pokretanje starih igara

Neznam za Q2, ali Quake 3 Arena meni normalno radi na 32-bitnoj verziji Windows 7 Ultimate samo sa compatibility mode stavljenom na Windows Vista i Run as administrator.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 12:52 (Moth).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Plahi kaže...
dmanz kaže...

To radi i za Q2 i Q3?

samo znam za Q1

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
17 godina
neaktivan
Pokretanje starih igara

Mozes isto probati s DOSBox, posto je Quake 1 bio izdan za DOS, a za Quake 2 probaj ovaj DirectQ.

[Protocol4] NOVA ENCODE GRUPA NA ANIME SCENI http://protocol4.animehr.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
GW freak kaže...

Mozes isto probati s DOSBox, posto je Quake 1 bio izdan za DOS, a za Quake 2 probaj ovaj DirectQ.

Quake 1 pokreneš s WINQUAKEom koji ti je u direktoriju.

A Quake 2 compatibility mode.

Socijalizam, nacionalizam i antiimeperijalizam. To nam treba.
16 godina
neaktivan
beno101 kaže...
GW freak kaže...

Quake 1 pokreneš s WINQUAKEom koji ti je u direktoriju.

A Quake 2 compatibility mode.

Heh, Quake 2 mi neće raditi...

Ali ne ko Quake 1, Quake 2 mi radi ali u jako malom prozoru... A kad hoću to promijeniti( stavim na fullscreen+max detalji + Open GL) onda se zblesira i prestane raditi...

Da li ima neki program da moram instelirati dodatno, kao kod quake 1? Zbilja bi htio odigrati to, baš me uhvatila nostalgija...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice