Pitanje o folderu

poruka: 10
|
čitano: 2.828
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pitanje o folderu

Htio bih da mi se vide hidden files, pa sam isao u tools\folder options\view, oznacio "show hidden files and folders" pa apply. Kad opet dodjem na view, oznacena je opcija "do not show hidden files and folders", i tako stalno. Kako postici da to ostane onako kako namjestim? Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pitanje o folderu

Ovo samo može biti indikacija da na tvojem računalu postoji nekakav maliciozni kod (virus, malware itd.), koji onemogućava pogled, tj. skriva se.

Koji antivirus imaš? I imaš li neki od dodatnih programa za sigurnost, primjerice SpywareDoctor?

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2009 0:30 (macak).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pitanje o folderu

..ili malwarebytes free verzija,pa kompletna provjera kompa..

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pitanje o folderu

Imas neki virusic. Prosli tjedan sam imao takav slucaj na jednom racunalu i Malwarebytes Anti-malware ga je uspjesno uklonio.

World championships:7, GP > started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, > Fastest laps:76, Points:1,369

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pitanje o folderu
F1-IVO kaže...

Imas neki virusic. Prosli tjedan sam imao takav slucaj na jednom racunalu i Malwarebytes Anti-malware ga je uspjesno uklonio.

Instalirao Malwarebytes Anti-malware, skinuo beštije, sad vidim skrivene fileove. Hvala puno svima.

16 godina
neaktivan
Pitanje o folderu

Sad da se nadovezm na ovu temu .ja imam suprotno imam prikazane skrivene foldere i nemogu ih nikako sakriti sve skenirano sa Nod 32 i MB i nisu nasli nistaCool

Kondicija je majka uspijeha
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kaligula11 kaže...

Sad da se nadovezm na ovu temu .ja imam suprotno imam prikazane skrivene foldere i nemogu ih nikako sakriti sve skenirano sa Nod 32 i MB i nisu nasli nistaCool

Po ovom sta vidim sa slike vjerojatno imas neke tweakane Windowse jer trebalo bi pisat ovako:

Za to nisam siguran kako. Mozda je jednostavno netko uklonio nliteom i sad se ne moze vratit. Potrazi malo ovdje ako ima kakav registry fix.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan

Znam to mi je jasno ..nisam napomenuo radi se o win 7...

Win 7 nisu orginal..

16 godina
neaktivan
Pitanje o folderu

Evo ovdje ti je rjesenje (nisam 100% siguran) pa probaj.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Vidio sam to i nije pmoglo imam string koji se tamo spominje i naziva (Group)Namigiva

Sorry ..dodatak nije pomoglo objasnjenje (mislim ono slikovno) ali su pomogli komentari i ponuđen jedan dodatak reg za xp

xp-folderoptions-hidden.reg

i sad slika izgleda ovako

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2009 21:16 (Kaligula11).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice