Original Pro ili pir.Ultimate

poruka: 27
|
čitano: 7.554
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Zanima me jeli bolje da stavim kupljeni Windows 7 Proffesional ili piratski Windows 7 Ultimate(Ako se netko buni,ovo nije kršenje pravila foruma jer se ne daju linkovi i nikakve datoteke ili fajlovi vezani za piratstvo...)

proxpgamer_world's best gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja bih definitivno instalirao win 7 pro!

Noi siamo come la nostra fede...Immomartali...
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
moderator

original i legalno je uvijek bolje Nevinasce

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Original Pro ili pir.Ultimate
proxpgamer kaže...

Zanima me jeli bolje da stavim kupljeni Windows 7 Proffesional ili piratski Windows 7 Ultimate(Ako se netko buni,ovo nije kršenje pravila foruma jer se ne daju linkovi i nikakve datoteke ili fajlovi vezani za piratstvo...)

Evo ti pa odluči, ja bi rađe legalne - koliko ti treba bitlocker, a jezik uvijek možeš promijenit sa ovim

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 23:50 (brixy).
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

-nisu windowsi bolji-ili-lošiji, nego su neke mogućnosti u 'slabijim' verzijama isključene. Većina korisnika nema nikakve potrebe za tim funkcijama kao što je bitlock ili instalacija više jezičnog sučelja... možeš uzeti i home verziju ako ti netreba npr RDC. Na usporednoj tablici (mogućnosti) su prikazane razlike. To su jedine razlike i cijena.

- kontra pitanje na to bi bilo koliko jezika je potrebno u windowsima ako za naše tržište možeš birati-prebacivati eng-cro. To nije npr tipkovnica ili gramatika, to je samo prijevod windowsa u stilu My Computer = Moje Računalo.

Uvije je bolja legalna verzija, zato jer je čista (piratska možda nije) i možeš obaviti normalan update, dok s piraticom...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
proxpgamer kaže...

Po čemu? Ovo "N" koliko ja znam je bez Windows Media Player-a. Nek me neko ispravi ako sam u krivu!

16 godina

-iexplorer

15 godina
neaktivan

E,a ljudi kak' to da ako aktiviraš windowse 7 s aktivatorom nema ti onog polja "Change product key"....ti mi je frend rek'o....trenutno imam ovu originalnu 7 pro pa nezzz kak je to kod piratskih(NIJE KRŠENJE-nema nikakvih linkova ili fajlova)

E,ako se izgubi cd od original windowsa,mogu li skinuti windowse s interneta i aktivirati ih s svojim cd keyem(MAK)?Hoće li onda ako se taj moj cd key prihvati,to biti piratstvo ili če se smatrati kao legalni?

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 16:29 (proxpgamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Onda ću ostaviti ovaj original Professional,piratski Ultimate je bezveze.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

BTW,kada odete na: http://windows.microsoft.com/hr-HR/windows7/products/compare odite na usporedba značajki pa čete vidjeti da se jako puno razlikuju...a ne kužim što ti je ovo iexplorer....to znači internet explorer,ali zašto si to napisao?ZAŠTO NE MOGU OBRISATI POSTOVE POŠTO SAM DOUBLE_POSTOVAO ŽELIM IH OBRISATI,A NEDA MI????

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 16:30 (proxpgamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
proxpgamer kaže...

BTW,kada odete na: http://windows.microsoft.com/hr-HR/windows7/products/compare odite na usporedba značajki pa čete vidjeti da se jako puno razlikuju...a ne kužim što ti je ovo iexplorer....to znači internet explorer,ali zašto si to napisao?ZAŠTO NE MOGU OBRISATI POSTOVE POŠTO SAM DOUBLE_POSTOVAO ŽELIM IH OBRISATI,A NEDA MI????

- nema brisanja postova (zato da sve gluposti ostano trajno zapisane 'u kamenu'..) To mogu modovi (u slučaju vrijeđanja, nedopuštenih sadržaja...)

- zato postoji pravilo protiv više postova za redom, postoji edit / UREDI.

- Koje razlike, koliko puno razlika ti vidiš? Koja od tih razlika (ako znaš na što se odnose) ti treba? Isto tako je razlika u cijeni, jer bi inače svi kupili Ferrarija nitko fiću.

Zbog odluke EU komisije, postoji verzija bez ie, kod prvog pokretanja se pojavi izbornik za instalaciju browsera (FF, Opera, ... i ie). To nije želja MSa, to je 'kazna' EUa. Nema nikakve veze s mogućnostima OSa.

15 godina
neaktivan

OK.A odgovor na ovo: E,ako se izgubi cd od original windowsa,mogu li skinuti windowse s interneta i aktivirati ih s svojim cd keyem(MAK)?Hoće li onda ako se taj moj cd key prihvati,to biti piratstvo ili če se smatrati kao legalni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
proxpgamer kaže...

OK.A odgovor na ovo: E,ako se izgubi cd od original windowsa,mogu li skinuti windowse s interneta i aktivirati ih s svojim cd keyem(MAK)?Hoće li onda ako se taj moj cd key prihvati,to biti piratstvo ili če se smatrati kao legalni?

- MS to neće smatrati piratskim, proći ćeš genuine chek. To je sve što te treba zanimati.

- Sam medij nema veze s licencom. MAK (VLK) ili bilo koja druga licenca nije za obične kupce. Tad kršiš ugovor (OS je i dalje originalan). ako si MAK pronašao na netu, tad ni nemaš konkretan ugovor koji bi ti davao to pravo. itd. itd...

Ako si firma, inspektor traži 'papir', google-ključ nije od pomoći. ako nisi firma nemožeš imati taj ključ. OK?

Jedino je (rizično) nepotrebno, skidati OS s piratskih izvora jer postoji velika mogućnost da su modificirani, recimo rootkit, recimo slovenski studenti od prije par mjeseci...

ponavljanje: sam medij, ''original'' nema veze. svi windowsi su original. Hologramski otisak je tu samo da oteža piratima prevaru (neki dan gaženje valjkom kopija..).

Originalni medij, npr win7 prije godinu dana je koštao 30tak kn. Svi (veći) distributeri su kupili određenu količinu i to je to. Sad pojedinačnu narudžbu naplaćuju cca 80-230kn.

Origanalan medij samo (tebi) nama kao korisniku daje garanciju da nije neki 'modificirani' -moguće zaraženi. Kao što svaka ambalaža i TM to garantira za npr Franck kavu (bilo je 'kopija' prije godinu dana i Franck kave). Nike, Levis, Chanel5...

Licenca (pravo na korištenje uz EULA uvjete) je ono što plaćaš, ne medij.

15 godina
neaktivan

Moj ključ(MAK)je original jer sam ga dobio u školi.Naša škola je Microsoftov parter tako da nam daju Windowse 7,Office 2010 i ostale proizvode.

16 godina
proxpgamer kaže...

Moj ključ(MAK)je original jer sam ga dobio u školi.Naša škola je Microsoftov parter tako da nam daju Windowse 7,Office 2010 i ostale proizvode.

- .. :))) da, sve je OK (ako ne čitamo sitna slova u ugovoru).

Zapravo, dali imaš neki problem? nebi trebalo biti...

15 godina
neaktivan

Jeli mjenjanje jezika sa Vistalizatorom legalno ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
proxpgamer kaže...

Jeli mjenjanje jezika sa Vistalizatorom legalno ili ne?

po EULA -nije. ;-)

No, za takvu legalnost još nisam vidio neki pravni problem, slučaj itd..

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 16:35 (ihush).
17 godina
neaktivan
ihush kaže...

Jedino je (rizično) nepotrebno, skidati OS s piratskih izvora jer postoji velika mogućnost da su modificirani, recimo rootkit, recimo slovenski studenti od prije par mjeseci...

ponavljanje: sam medij, ''original'' nema veze. svi windowsi su original. Hologramski otisak je tu samo da oteža piratima prevaru (neki dan gaženje valjkom kopija..).

Originalni medij, npr win7 prije godinu dana je koštao 30tak kn. Svi (veći) distributeri su kupili određenu količinu i to je to. Sad pojedinačnu narudžbu naplaćuju cca 80-230kn.

Origanalan medij samo (tebi) nama kao korisniku daje garanciju da nije neki 'modificirani' -moguće zaraženi. Kao što svaka ambalaža i TM to garantira za npr Franck kavu (bilo je 'kopija' prije godinu dana i Franck kave). Nike, Levis, Chanel5...

Licenca (pravo na korištenje uz EULA uvjete) je ono što plaćaš, ne medij.

ihush, koja si ti Baba Roga na BOL Forumu.   Izlanuo se  Smijeh

Iso verify ???   Cool

Peace and Love _ Frankenstein Build
16 godina
Verbatim kaže...
ihush kaže...

..

ihush, koja si ti Baba Roga na BOL Forumu.  Izlanuo se Smijeh

Iso verify ???  Cool

Namigiva .. uvjek se dječicu učilo da ne uzimaju bonbone od nepoznatih... a pirati nisu dobroćudni patuljci koji kopaju u rudniku i pomažu snjeguljici.

S druge strane, nebi se čudio da idućeg proljeća bude poneka racija, kao ona kad su nosili monitore i tipkovnice.. u cilju približavanja EU.

Ja znam, ti znaš... -oni neznaju. (i sam nick mi je hush... vrlo slično hash)

Kontra odgovor, isto tako se može skinuti s provjerenog izvora, isti taj ISO, uz neku formalnu (forumsku) obavezu da ih ne poučavamo piratiziranju.

(kao što je ovaj 'dobio' u školi)

Inače sve pet... Cool (btw, nema dugo tvojih kratkih infoa, zar se baš ništa ne dešava ni Sarkozy??, damn...)

16 godina

ihush : uglavnom ja imam piratski win 7 i radi besprijekorno, redoviti updejtovi i sve, zato nepričaj gluposti.

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
ihush kaže...

Namigiva  .. uvjek se dječicu učilo da ne uzimaju bonbone od nepoznatih... a pirati nisu dobroćudni patuljci koji kopaju u rudniku i pomažu snjeguljici.

S druge strane, nebi se čudio da idućeg proljeća bude poneka racija, kao ona kad su nosili monitore i tipkovnice.. u cilju približavanja EU.

Ja znam, ti znaš... -oni neznaju. (i sam nick mi je hush... vrlo slično hash)

Kontra odgovor, isto tako se može skinuti s provjerenog izvora, isti taj ISO, uz neku formalnu (forumsku) obavezu da ih ne poučavamo piratiziranju.

(kao što je ovaj 'dobio' u školi)

Inače sve pet... Cool  (btw, nema dugo tvojih kratkih infoa, zar se baš ništa ne dešava ni Sarkozy??, damn...)

Ne učimo ih pirastvu, već sigurnosti na internetu, nešto kao home made M$ zdrastveni certifikat.

Odgovor autoru:
Ako imaš DVD od win7 ne moraš skidati s neta win. Potreban ti je programčić eicfg removal utility. Napravi od tog DVD-a Iso, pokreni eicfg removal i dobiješ sve verzije win 7 na jednom DVD-u.

Peace and Love _ Frankenstein Build
15 godina
neaktivan
Imam,ali cd je 32-bitan.Međutim,ključ paše i na 64-bitne windowse.A glupo mi je instalirati Windowse 7 od 32-bita jer imam 4GB Rama pa mi ne bi sav RAM prepoznao.
16 godina
neaktivan
Jednostavno skini negdje 64 bitnu verziju windowsa 7 te kad te pita za cd key jednostavno upiši svoj ključ kojeg si dobio uz kupljene windowse.
15 godina
neaktivan

Ako neko zna,molim vas na PM da mi pošaljete link Windowsa 7 Pro x64 i da je original(a ne da je neko nešt' prčko po njemu)!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Definitivno original. Razlike između verzija su toliko zanemarive i toliko običnom korisniku bespotrebne. Sve je to reklamiranje i prodavanje muda pod bubrege.

Sir Crapsalot.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Znam da je offtopic,ali stigo nam Microsoft Security Essentials na hrvatskom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice