Nemogu proci genuine validation- Win 7 origigi

poruka: 7
|
čitano: 2.818
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dosao sam sa praznika doma i normalno pokrenuo kantu nakon mjeses dana. I  kao sto se vidi na slici dobivam Microsoft Security Essentials pop-up koji mi kaze da nemogu proci genuine validation. Imam Windows 7 64bita professional licensirani. Kada odem na njihov link iz pop-upa, odvede me na stranicu na kojoj mogu jedino ponovno kupiti licensu ( koju vec imam ! ). Takodjer mi se pozadina promjenila u crno (kao na piratskim verzijama windowsa)

Ako itko zna sta bi mogao biti problem, molim za pomoc.

FUS RO DAH!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 10:34 (neutron0707).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jesi probao ponovo ukucati serial koji imaš i aktivirati windowse?

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

si siguran da nisi nešto mjenjal na pcu?

meni je tako bilo kad sam promjenil ploču - zvao sam ih telefonom, morao sam upisati neki kod i od onda radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nemoj se puno zamarat 0800 300 300 nazovi i riješit če ti MS problem.... 

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Imao sličan problem, jedan dan došao na posao i odjednom kao piratski windows, nestala podloga, ja reko da probam ponovo registraciju neće...restartujem komp i nestalo samo od sebe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nemogu proci genuine validation- Win 7 origigi
malina22 kaže...

Imao sličan problem, jedan dan došao na posao i odjednom kao piratski windows, nestala podloga, ja reko da probam ponovo registraciju neće...restartujem komp i nestalo samo od sebe.

e pa slicna situacija kod mene, isto komp je za doma, ali licencu sam preko firme dobio..... probo sam restart i nije nestalo.. vidit cu jos koje vrijeme kako bude situacija napredovala

FUS RO DAH!!!
16 godina
neaktivan
Re: Nemogu proci genuine validation- Win 7 origigi
neutron0707 kaže...

Dosao sam sa praznika doma i normalno pokrenuo kantu nakon mjeses dana. I  kao sto se vidi na slici dobivam Microsoft Security Essentials pop-up koji mi kaze da nemogu proci genuine validation. Imam Windows 7 64bita professional licensirani. Kada odem na njihov link iz pop-upa, odvede me na stranicu na kojoj mogu jedino ponovno kupiti licensu ( koju vec imam ! ). Takodjer mi se pozadina promjenila u crno (kao na piratskim verzijama windowsa)

Ako itko zna sta bi mogao biti problem, molim za pomoc.

To me zvuči kao da nije aktivirana. Koliko dugo imaš windowsi? Vjerovatno si instalirao novu i zaboravio aktivirat, no rijetko se dogodi. Obično key ne prođe ako nešto mjenjano npr matična ploča, grafičku karticu i sl.

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice