Neće instalira Office 2007/2010

poruka: 7
|
čitano: 4.317
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam i Office 2007 i Office 2010, koja su mi uredno radila prije nego što sam reinstalirao Windowse! Prije nije ništa gnjavilo, ali sada mi pojavi ovo na slici. Isti problem bude i za Office 2007 i za Office 2010, na trialu ili piratskome, neradi a prije je radio!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ako je prije radilo a u meduvremenu si samo promjenio windowse, znaci da si ti windowsi negdje puknuli ili nesto si zaboravio skinuti.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam imao isti problem, prvo mi je javljao neodređeni problem, installation failed, a zatim sam dobio tu poruku. Probaj prvo s ovime (znam da si rekao da si reinstalirao sistem, ali ipak napravi sve upute iz ovog linka): http://support.microsoft.com/kb/928218

Nakon toga još sa Softpedie potraži "Windows Installer Clean Up", instaliraj, pokreni, odaberi sve što ima veze s Officeom "znači, svi unosi koji sadrže "Microsoft Office"), restartaj komp i probaj ponovno instalaciju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 12:00 (WackyZG).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Neće instalira Office 2007/2010
WackyZG kaže...

Ja sam imao isti problem, prvo mi je javljao neodređeni problem, installation failed, a zatim sam dobio tu poruku. Probaj prvo s ovime (znam da si rekao da si reinstalirao sistem, ali ipak napravi sve upute iz ovog linka): http://support.microsoft.com/kb/928218

Nakon toga još sa Softpedie potraži "Windows Installer Clean Up", instaliraj, pokreni, odaberi sve što ima veze s Officeom "znači, svi unosi koji sadrže "Microsoft Office"), restartaj komp i probaj ponovno instalaciju.

Pokušo... Neće :(

15 godina
neaktivan
zakaj nebrem nikaj pisati po wordu, excelu... a po notepadu mogu? na wordu, excelu mi je sve onak sivo na opcijama(home, customize)...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Neće instalira Office 2007/2010

Loš ti crack/serial/aktivator.

Home & student licenca za 3 osobe košta oko 600kn (kad sam zadnji put gledao) a OpenOffice koji je fo funkcionalnosti 99% isti a po sučelju 95% isti košta 0kn.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan

nis reinstalirao sam ja windowse (ne radi toga xD)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice