Imao sam win xp sp 3 i htio sam staviti win 7 kako bi mogao imati vise ram memorije (4gb a ne 3gb). Kada sam isntalirao win 7, xp se nije brisao vec se samo "nadogradio" a ja bi htio obrisati stari win xp i da mi ostane samo win 7. Isto tako kad palim komp moram birati koji win zelim, a to zna jako iritirati :) pomagajte haha
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Instaliraj sedmicu pomoću ovog tutorijala:
http://www.bug.hr/forum/topic/windows/instalacija-windows-7-operativnog-sustava/61304.aspx
Imao sam win xp sp 3 i htio sam staviti win 7 kako bi mogao imati vise ram memorije (4gb a ne 3gb). Kada sam isntalirao win 7, xp se nije brisao vec se samo "nadogradio" a ja bi htio obrisati stari win xp i da mi ostane samo win 7. Isto tako kad palim komp moram birati koji win zelim, a to zna jako iritirati :) pomagajte haha
Nisi formatirao C disk i sada imas dual boot.
Inace 32 bitni Win7 u 64bitnim procesima koristi isto koliko i XP 32 bit, maximum 2GB memorije po procesu, dakle mogao si prijeci i na XP 64 bitni/Win7 64 bitni pa bi mogao koristiti cijelu ram memoriju.Dakle instaliraj Win7 64 BIT i formatiraj C disk na pocetku instalacije, imas tu opciju.Ili makni rucno XP folder i opciju da te pita koji ces OS bootati, jednostavno stavi samo Win 7 kao boot opciju.