Nadogradnja win xp na win 7 zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 8.015
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Nadogradnja win xp na win 7

Imao sam win xp sp 3 i htio sam staviti win 7 kako bi mogao imati vise ram memorije (4gb a ne 3gb). Kada sam isntalirao win 7, xp se nije brisao vec se samo "nadogradio" a ja bi htio obrisati stari win xp i da mi ostane samo win 7. Isto tako kad palim komp moram birati koji win zelim, a to zna jako iritirati :) pomagajte haha

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nadogradnja win xp na win 7
World Championships: 7, GP started: 293, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 11:37 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Nadogradnja win xp na win 7

cyb3r922 kaže...

Imao sam win xp sp 3 i htio sam staviti win 7 kako bi mogao imati vise ram memorije (4gb a ne 3gb). Kada sam isntalirao win 7, xp se nije brisao vec se samo "nadogradio" a ja bi htio obrisati stari win xp i da mi ostane samo win 7. Isto tako kad palim komp moram birati koji win zelim, a to zna jako iritirati :) pomagajte haha

Nisi formatirao C disk i sada imas dual boot.

Inace 32 bitni Win7 u 64bitnim procesima koristi isto koliko i XP 32 bit, maximum 2GB memorije po procesu, dakle mogao si prijeci i na XP 64 bitni/Win7 64 bitni pa bi mogao koristiti cijelu ram memoriju.Dakle instaliraj Win7 64 BIT i formatiraj C disk na pocetku instalacije, imas tu opciju.Ili makni rucno XP folder i opciju da te pita koji ces OS bootati, jednostavno stavi samo Win 7 kao boot opciju.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice