Nadogradnja sedmice

poruka: 14
|
čitano: 1.257
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nadogradnja sedmice

Da li ću ja moću nakon izlaska full Win7 moći BESPLATNO njega nadograditi iz Reasle Candidate (RC 7100 (mislim)) na full??

sa poštovanjem vaš crazy_frog
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nadogradnja sedmice
Naravno da ne.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan
Nadogradnja sedmice

MOžda sam se zabunio...Neznam točno....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nadogradnja sedmice

Ovo je za temu humor.

Stvarno imaš smisla za humor.

Ajd razmisli ko bi kupovao Windowse ako bi svi prije izlaska uzeli RC verzije i kad Microsoft pusti gotovu verziju svi bi ju besplatno poskidali?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nadogradnja sedmice

Heh ,komedija! Jesi ,zabunil si se!

I'm so tired
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nadogradnja sedmice

Ahh,i ja pričam gluposti...Možda je to bilo za druge ne-Rc verzije kao recimo (bubam) sa 6(tisuća neki build) na 7100...pa pomiješo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nadogradnja sedmice

Ovo i mene zanima. Ja namjeravam kupit original sedmicu kada izađe, tako da me zanima da li je omogućena mogućnost nadogradnje RC-a ili beta na full veziju kada izađe - naravno uz ukucavanje serial key-a original windowsa nakon nadogradnje ?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nadogradnja sedmice

Sve je ok bitno je samo da nisi okolo pričao kak dobiješ free RC pa onda nadogradiš opet free na gotove Win 7 tu bi onda bilo štete. Nema glupih pitanja nego samo glupih odgovora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nadogradnja sedmice

bolje pitati i biti glup 5 min nego ne pitati i ostati glup cijeli zivot :D

ja bi isto vjerovatno origigi win7 samo sta ce cijena biti paprena

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Ovo i mene zanima. Ja namjeravam kupit original sedmicu kada izađe, tako da me zanima da li je omogućena mogućnost nadogradnje RC-a ili beta na full veziju kada izađe - naravno uz ukucavanje serial key-a original windowsa nakon nadogradnje ?

Nije moguće nadograditi bilo sa beta bilo sa rc verzije na full verziju. Mora se napraviti clean install.

16 godina
Seky kaže...

..Nema glupih pitanja nego samo glupih odgovora.

Namigiva - točno, pa evo i mog odgovora.

Ovisi o politici MSa -njegovolj volji/marketingu koje kombinacije upgradea će dozvoliti npr XPhome ili pro... na? itd.

Inače beta i RC služe testiranju, nije ih poželjno koristiti, uvijek ima mrtvog koda, izmjena, grešaka itd, pa se bezveze vuče 'mrtvi kod', tako da ako i postoji mogućnost, treba ići na čistu instalaciju.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
ihush kaže...
Seky kaže...

..Nema glupih pitanja nego samo glupih odgovora.

Namigiva - točno, pa evo i mog odgovora.

Ovisi o politici MSa -njegovolj volji/marketingu koje kombinacije upgradea će dozvoliti npr XPhome ili pro... na? itd.

Inače beta i RC služe testiranju, nije ih poželjno koristiti, uvijek ima mrtvog koda, izmjena, grešaka itd, pa se bezveze vuče 'mrtvi kod', tako da ako i postoji mogućnost, treba ići na čistu instalaciju.

Možda će se moći nadograditi neki na Win 7 al sigurno ne besplatno.

17 godina
neaktivan
šiloman kaže...

Ja sam preko faksa dobio mogućnost da downloadam original XP i Vistu. Nakon što sam instalirao origigi problem niti jedan BSOD ili kritični problem kao prije - doslovno sam se preporodio. Nikad više piratske windowse makar prodao i bakinu srebrninuSmijeh

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
šiloman kaže...

Ja sam preko faksa dobio mogućnost da downloadam original XP i Vistu. Nakon što sam instalirao origigi problem niti jedan BSOD ili kritični problem kao prije - doslovno sam se preporodio. Nikad više piratske windowse makar prodao i bakinu srebrninuSmijeh

Cudno, ja sam oduvijek imao piratski(da ga tako nazovem) XP pro(i sad ga imam) i nikad nisam vidio niti jedan BSOD (prvi put u Win7 Beta build 7057, al sva sreca nema ih vise u RC verziji)...

Ako koristim Windows, moj potpis je ovdje. Ako koristim Linux nemojte mi zamjerit.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice