Multiboxing u windowsima

poruka: 6
|
čitano: 1.152
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Multiboxing u windowsima

imam jedno računalo u kući koje koristimo ja i sestra, i nikada se ne mozemo dogovoriti tko ga koristi. imamo 2 monitora, pa mene zanima da li u windowsima postoji neka postavka ili program kojim bih mogao omogućiti da svatko od nas radi na 1 ekranu, ali sa misem i tipkovnicom, dakle da u praksi imamo kao dva neovisna racunala ( da su 2 usera istovremeno spojena).  nisam znao gdje da smjestim temu, pa sam smjestio ovdje, recite ako treba negdje drugdje i premjestit cu je...

*n00b u53r*

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Multiboxing u windowsima

mislim da to nije moguće jer ti zapravo tražiš da imate dva odvojena računala iz jednog samo na osnovi 2 monitora...koliko sam ja shvatio

a onda sam se probudio...
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Multiboxing u windowsima
Kod mene u školi imaš jedno veliko računalo - server i na njega je spojeno 20 monitora, ali ne običnih i kad ga upališ, kao da si upalio kompjuter. Mislim da se to tvoje nemože ostvari, ali ni sam siguran
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
neaktivan
Multiboxing u windowsima

Ako ne znate, ne javljajte se, niste nikome korisni.

@lukavg, za početak možeš probati ovo:

http://www.tomshardware.co.uk/forum/237498-34-users-computer-tutorial-simplified

Edit - Od specijaliziranih programa možeš pogledati ove koji su ovdje opisani:

http://endlessparadigm.com/forum/showthread.php?tid=17456

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2010 2:25 (Tom69).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Kod mene u školi imaš jedno veliko računalo - server i na njega je spojeno 20 monitora, ali ne običnih i kad ga upališ, kao da si upalio kompjuter. Mislim da se to tvoje nemože ostvari, ali ni sam siguran

ne može on to. bila je jedna tema baš o tome prije dosta vremena, i nemogu je sad nikako nać :(

edit: sad vidio gornji post...

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2010 2:18 (jurluk).
16 godina
neaktivan
Tom69 kaže...

možda bi pomoglo, ali on ima laptop, a ne stolno računalo i 2 gb, a to je malo za te stvari. i tako bi dobio dva posve odvojena os-a i morao bi sve programe onda instalirati i na taj virtualni os

edit: jooj, sry na duplom postu. možete obrisat gornji post

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2010 2:25 (jurluk).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice