Msn problem

poruka: 12
|
čitano: 3.375
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Msn

Eh ovako ja sam instalirao windows xp service pack1 i skino sa interneta pack 2 i instalirao..  eh instalirao sam msn i trazi mi da instaliram novu verziju msna kako bi mogao nastimati da mi ne trazi novu verziju msna jer ovaj najnoviji mi se ne svida bolja je starija verzija.!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Msn
Belmin kaže...

Eh ovako ja sam instalirao windows xp service pack1 i skino sa interneta pack 2 i instalirao..  eh instalirao sam msn i trazi mi da instaliram novu verziju msna kako bi mogao nastimati da mi ne trazi novu verziju msna jer ovaj najnoviji mi se ne svida bolja je starija verzija.!

Mislim da se sa starijim verzijama neces moci konektovati uopste a ako i mozes neces jos dugo. Cisto radoznalosti radi: zasto ne xp SP3?

15 godina
neaktivan
Msn problem

gdje ga mogu skiniti

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel ti misliš na onu osnovnu verziju msn-a koju dobiješ uz os????  mislim da se to više ne koristi....

15 godina
neaktivan
cascet kaže...

Jel ti misliš na onu osnovnu verziju msn-a koju dobiješ uz os????  mislim da se to više ne koristi....

ma ne to imam msn ja mislim da je verzija 8.0 i kad se hocu konektovat na msn trazi mi novu verziju msn-a a nova verzija msn-a meni nemoze<!!

17 godina
neaktivan

Ne moze radi SP2 i vjerovatno jer nemas net framework 2. Skini lijepo XP sp3 i onda skines novu verziju msna. A sto se tice toga gdje imas skinuti to ces se morati sam snaci jer ne bih zelio da ovdje dajem linkove na piratske stvari al nije tesko naci ;)

15 godina
neaktivan

Ako msn koristiš samo za chat, imaš online servis meebo.com gdje se možeš logat sa svojim msn podatcima i normalno dopat (tamo imaš sve svoje kontakte automatski) Ja to koristim već neko vrijeme.

15 godina
neaktivan
cascet kaže...

Ako msn koristiš samo za chat, imaš online servis meebo.com gdje se možeš logat sa svojim msn podatcima i normalno dopat (tamo imaš sve svoje kontakte automatski) Ja to koristim već neko vrijeme.

a mozeli tu video kamera

15 godina
neaktivan

može, ali ak ti je msn sam za videochat uzmi skype

16 godina
neaktivan
Belmin kaže...

ma ne to imam msn ja mislim da je verzija 8.0 i kad se hocu konektovat na msn trazi mi novu verziju msn-a a nova verzija msn-a meni nemoze<!!

probaj skinut odavde. kod instalacije makni sve kvačice osim sa messenger i nastavi dalje instalirati

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Belmin kaže...

probaj skinut odavde. kod instalacije makni sve kvačice osim sa messenger i nastavi dalje instalirati

Nece mu ici na xp sp2 koliko ja znam.

16 godina
Msn problem

To ne radi na xp sp2 1000000%%%%

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice