Može li se XP s3 instalirat bez Cd.....ako mi neko može reć????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gledo samo ovo...ovo može i na Komp..mislio sam da samo može na Laptop....
zašto sa sticka? ja sam ga normalno instalirao i sa tvrdog diska. imao sam image xp-a sp3 i njega raspakirao u jednu mapu i normalno pokrenuo instalaciju i sve je bilo ok. i traje još kraće jer se podaci ne kopiraju sa cd-a, nego su već na disku, samo se premještaju itd
moreš li mi dat link odakle si skinuo sp3
Sad ovo samo instal i to je to???
Mislim da nije to za tebe, pozovi nekog iskusnijeg
zašto sa sticka? ja sam ga normalno instalirao i sa tvrdog diska. imao sam image xp-a sp3 i njega raspakirao u jednu mapu i normalno pokrenuo instalaciju i sve je bilo ok. i traje još kraće jer se podaci ne kopiraju sa cd-a, nego su već na disku, samo se premještaju itd
tako je, ja tako uvijek instaliram windowse 7....samo raspakiram iso file.....i pokrenem setup.....i sve isto kao i da sam s CD/DVD-a...instaliro.....
Neka iskusni
tako sam i ja instalirao sa HDD-a.jednostavno sam skinuo sa microsoftove stranice sp3 i sve normalno instalirao.
Neka iskusni
ne ozbiljno, iz pitanja i kasnijih odgovora se vidi da nije čak ni jasno radi li se samo o instalaciji SP3 ili kompletnog XP-a sa SP3, ali u oba slučaja mislim da je bolje da pozoveš nekog da ti instalira