Pozdrav. Da li netko možda zna kako se vraća language bar na Windows Vista na programskoj traci (toolbar). Slučajno sam ga isključio i poslije ga nema... Gledao sam na toolbar menu i nema ga za odabrati. Tražim po Widowsima, ali nikako naći gdje se restore. Itd... Please help me!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Budem probao. Možda je do "Show text labels on the Language bar"? Trebam staviti kvačicu ili probati nešto drugo.
Nisam uspio vratiti Language bar. Imam Vistu, nova je pa nisam baš previše tražio jer nisam upoznao.
Ja reinstalirao Windowse danas. Nisam se htio previše zamarati time, ali bilo je i drugih grešaka iliti greškica odnosno bugova pa sam danas napravio kompletan reinstall Windowsa Vista. Imam Home Premium skoro tri mjeseca i zanimalo me da li itko ima rješenje za ovaj problemčić. Malo ljudi se zainteresiralo. Vista je novi OS pa zato. thx
Reinstalirao si windowse jer nisi znao vratiti Language bar ??? LOL
Reinstalirao si windowse jer nisi znao vratiti Language bar ??? LOL
i radi windows update, možda je bio bug pa su popravili
Ma da... Bugova je bilo i previše za moj ukus, ali Vista je nova pa zbog toga. Što se tiče update Vista radi sama update svakodnevno (ima automatic update). Sada sam reinstalirao OS i vratio sve update čak i SP1 sam instalirao ručno. Trebalo mi je više od sat vremena za sve... Ali dobro. Prvi put u 9 mjeseci od kako je i imam. Po meni bi trebalo i češće ovo raditi. thx
Pozdrav. Da li netko možda zna kako se vraća language bar na Windows Vista na programskoj traci (toolbar). Slučajno sam ga isključio i poslije ga nema... Gledao sam na toolbar menu i nema ga za odabrati. Tražim po Widowsima, ali nikako naći gdje se restore. Itd... Please help me!