Language bar na Windows Vista

poruka: 10
|
čitano: 4.029
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Pozdrav. Da li netko možda zna kako se vraća language bar na Windows Vista na programskoj traci (toolbar). Slučajno sam ga isključio i poslije ga nema... Gledao sam na toolbar menu i nema ga za odabrati. Tražim po Widowsima, ali nikako naći gdje se restore. Itd... Please help me!

Intel Core 2 Quad Q6600, Gigabyte EX38-DS4, DDR2 4GB, 2x2048, Samsung 320GB SATA II 16MB, Colors-IT L8029-C43, Chieftec Turbo Series 850W, ATI Radeon Sapphire HD4870, Creative Labs X-Fi XtremeMusic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vidi sliku, možda pomogne Osmijeh

SLika SLika
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Language bar na Windows Vista

Budem probao. Možda je do "Show text labels on the Language bar"? Trebam staviti kvačicu ili probati nešto drugo.

Intel Core 2 Quad Q6600, Gigabyte EX38-DS4, DDR2 4GB, 2x2048, Samsung 320GB SATA II 16MB, Colors-IT L8029-C43, Chieftec Turbo Series 850W, ATI Radeon Sapphire HD4870, Creative Labs X-Fi XtremeMusic
17 godina
protjeran

Nisam uspio vratiti Language bar. Imam Vistu, nova je pa nisam baš previše tražio jer nisam upoznao.

Intel Core 2 Quad Q6600, DDR2 2x2048, ATI Radeon Sapphire HD4870, Creative Labs
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ja reinstalirao Windowse danas. Nisam se htio previše zamarati time, ali bilo je i drugih grešaka iliti greškica odnosno bugova pa sam danas napravio kompletan reinstall Windowsa Vista. Imam Home Premium skoro tri mjeseca i zanimalo me da li itko ima rješenje za ovaj problemčić. Malo ljudi se zainteresiralo. Vista je novi OS pa zato. thx

Intel Core 2 Quad Q6600, DDR2 2x2048, ATI Radeon Sapphire HD4870, Creative Labs X-Fi Extreme Music
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2008 11:59 (stoncin3).
17 godina

Reinstalirao si windowse jer nisi znao vratiti Language bar ??? LOL

King in the castle, king in the castle ...
17 godina
protjeran
tjodalv kaže...

Reinstalirao si windowse jer nisi znao vratiti Language bar ??? LOL

Pogledaj gore iz priloženog. Nisi sve čitao. Bilo je bugova ko' u priči i na sve strane. sry
Intel Core 2 Quad Q6600, DDR2 2x2048, ATI Radeon Sapphire HD4870, Creative Labs X-Fi Extreme Music
17 godina
neaktivan

i radi windows update, možda je bio bug pa su popravili

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ma da... Bugova je bilo i previše za moj ukus, ali Vista  je nova pa zbog toga. Što se tiče update Vista radi sama update svakodnevno (ima automatic update). Sada sam reinstalirao OS i vratio sve update čak i SP1 sam instalirao ručno. Trebalo mi je više od sat vremena za sve... Ali dobro. Prvi put u 9 mjeseci od kako je i imam. Po meni bi trebalo i češće ovo raditi. thx

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2008 15:22 (stoncin3).
17 godina
protjeran
stoncin3 kaže...

Pozdrav. Da li netko možda zna kako se vraća language bar na Windows Vista na programskoj traci (toolbar). Slučajno sam ga isključio i poslije ga nema... Gledao sam na toolbar menu i nema ga za odabrati. Tražim po Widowsima, ali nikako naći gdje se restore. Itd... Please help me!

Danas sam opet imao isti problem pa da javim svima kojima se dogodi na ovoj bugovitoj Visti... LolViče Dakle nakon čitanja e-maila za koji koristim Outlook 2007 mi je program zamrznuo i nisam mogao zatvoriti prozor, pokušao Task manager i nije išlo sa 'end program', niti kill process OUTLOOK... Poslije sam isti zatvorio u taskbaru i koji je opet izbrisao HR, dakle Language Bar. Nisam ga mogao vratiti. Pa sam malo uočio u CP (control panelu)-vidi screenshoting dole da je pod u Visti 'Clock, Language, And Region' moguće pristupiti opciji za podešenje! E sada ide se na 'Regional And Language Options' pa na 'Administrative' i tamo samo switch sa jezika HR na ENG ili koji je već podešen uz hrvatski u languages u Windows. 'Change System Locale' je zadnja opcija! Current System Locale u neki od jezika, ja sam ENG (US), restart nakon što zatraži i poslije ponovo na HR pa restart da se vrati izvorno hrvatsko u Windowsima. To je to. Language bar je restored!!!
Start-Control Panel Start-Control Panel
Clock, Language, And Region Clock, Language, And Region
Regional And Language Options Regional And Language Options
Odaberite: Administrative Odaberite: Administrative
Change System Locale, opcija Change System Locale, opcija
Current System Locale, zamijeni jezike i ponovi nakon restarta Current System Locale, zamijeni jezike i ponovi nakon restarta
Intel Q6600 , Gigabyte X38, OCZ DDR2 1000MHz, Sapphire 4870 stoncin3@windowslive.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice