Koji Windows?

poruka: 6
|
čitano: 1.294
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Koji Windows?

Malo sam istraživao i ispitivao ljude oko Windowsa i vecina se slozila oko toga da Windows 8 su sranje i da njih ne istaliram, te da se odlucim između 7 i 10. Što vi kažete? Znam kada je sedmica izasla da nisam jedno pola godine prelazio sa XP na 7, jer sam cekao da ne bude problema između igri i software sa windowsima, kako to obicno biva kada izađu novi windowsi. Da pricekam sa instalacijom 10tke i instaliram 7 ili?

0 0 hvala 0
13 godina
Koji Windows?

Stavi 98 ;)

Posao oslobađa.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2015 0:16 (subi91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Koji Windows?
RedHill kaže...

Malo sam istraživao i ispitivao ljude oko Windowsa i vecina se slozila oko toga da Windows 8 su sranje i da njih ne istaliram, te da se odlucim između 7 i 10. Što vi kažete? Znam kada je sedmica izasla da nisam jedno pola godine prelazio sa XP na 7, jer sam cekao da ne bude problema između igri i software sa windowsima, kako to obicno biva kada izađu novi windowsi. Da pricekam sa instalacijom 10tke i instaliram 7 ili?

Ni jedan od ovih koje si naveo. Instaliraj Windows 8.1!

12 godina
neaktivan
Koji Windows?

Od svih operativni sistema koje sam probao (XP,7,8,8.1,10) windows 8.1 fercera extra i najbolje mi "leži",e sad stvar je to ukusa,šta ko voli,po mom mišljenju svi su oni dobri (osim možda XP-a koji je zastario,nije loš al star) ;)

The Wicker Man

0 1 hvala 0
17 godina
Koji Windows?

Win10 su po svemu bolji od Win8, 8.1. Windows 7 su zastarjeli.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Koji Windows?

Windows 10 će biti bolji kada se pokrpe svi bug-ovi. Za sada ima još dosta ozbiljnijih problema. Nije džaba pokrenuta tema na forumu " Kako spriječiti update na Windows 10" ili tako nekako.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice