Malo sam istraživao i ispitivao ljude oko Windowsa i vecina se slozila oko toga da Windows 8 su sranje i da njih ne istaliram, te da se odlucim između 7 i 10. Što vi kažete? Znam kada je sedmica izasla da nisam jedno pola godine prelazio sa XP na 7, jer sam cekao da ne bude problema između igri i software sa windowsima, kako to obicno biva kada izađu novi windowsi. Da pricekam sa instalacijom 10tke i instaliram 7 ili?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stavi 98 ;)
Malo sam istraživao i ispitivao ljude oko Windowsa i vecina se slozila oko toga da Windows 8 su sranje i da njih ne istaliram, te da se odlucim između 7 i 10. Što vi kažete? Znam kada je sedmica izasla da nisam jedno pola godine prelazio sa XP na 7, jer sam cekao da ne bude problema između igri i software sa windowsima, kako to obicno biva kada izađu novi windowsi. Da pricekam sa instalacijom 10tke i instaliram 7 ili?
Ni jedan od ovih koje si naveo. Instaliraj Windows 8.1!
Od svih operativni sistema koje sam probao (XP,7,8,8.1,10) windows 8.1 fercera extra i najbolje mi "leži",e sad stvar je to ukusa,šta ko voli,po mom mišljenju svi su oni dobri (osim možda XP-a koji je zastario,nije loš al star) ;)
Win10 su po svemu bolji od Win8, 8.1. Windows 7 su zastarjeli.
Windows 10 će biti bolji kada se pokrpe svi bug-ovi. Za sada ima još dosta ozbiljnijih problema. Nije džaba pokrenuta tema na forumu " Kako spriječiti update na Windows 10" ili tako nekako.