Koji windows??

poruka: 8
|
čitano: 1.623
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Koji windows??

Jel za ovo trebam neki posebni windows. Imam xp professional, jel će mi taj daljinski radit?

Tatice,tatice obrisala sam dizel motor svojom novom haljinom, a zatim sam umotala mrtvu svinju unutra. Ma glupačo zadavit ću te ! Mrlje od mrtve svinje više nisu problem! FUX!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=xDCp4X6zbFo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji windows??

Koliko ja znam radit će ti i s tim windowsima jer mislim da i moj frend ima to...

Šaljem sve igrice za 20kn poštom...PES 2009,FIFA2009,Crysis warhead, Cod5..samo se obratite na PM
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2008 19:02 (NoOne1).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Koji windows??

preporučio bi ti vistu ultimate ili home premium

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koji windows??
master gojko kaže...

Jel za ovo trebam neki posebni windows. Imam xp professional, jel će mi taj daljinski radit?

Treba ti SuperStar "Bill Gates" edition Windows MCE!Bogataš

Btw. piše ti u nazivu MCE -Media Center Edition

http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter/default.mspx
Ah,ah, kakva sreća, stega sve je veća! Al me ovaj čovjek strogo gleda, ovdje mora biti reda. Njegovi mi prsti prijete, ti odavno nisi dijete. O da, ja nisam dijete, tebi moji prsti prijete.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2008 19:03 (Verbatim).
17 godina

zanima me za što ti točno treba daljinski?

ako ti treba da iz fotelje udaljene 4 metra od kompa upravljaš kompom, možeš uzet bežični đojstik(kao i ja, ali nije bila namjena koju sad navodim) i instalirati program joystick2mouse. Postaviš si za što ti koja tipka služi(sad se nesječam da li to možeš ili to program automatski napravi) i radiš na kompu iz fotelje. Npr. to dobro dođe dok gledaš film, pa se nemoraš dizat i ić do kompa stisnuti pauzu ili slično. Ako sam fulao ono što si ti htio, neka modovi obrišu post

Bok
17 godina
protjeran
denix kaže...

ako ti treba da iz fotelje udaljene 4 metra od kompa upravljaš kompom, možeš uzet bežični đojstik(kao i ja, ali nije bila namjena koju sad navodim) i instalirati program joystick2mouse. Postaviš si za što ti koja tipka služi(sad se nesječam da li to možeš ili to program automatski napravi) i radiš na kompu iz fotelje. Npr. to dobro dođe dok gledaš film, pa se nemoraš dizat i ić do kompa stisnuti pauzu ili slično. Ako sam fulao ono što si ti htio, neka modovi obrišu post

Da, dobro si pogodio ali ja nemam bežični jojstick.Da ga idem kupovat platio bi ga isto koliko i daljinski.
Tatice,tatice obrisala sam dizel motor svojom novom haljinom, a zatim sam umotala mrtvu svinju unutra. Ma glupačo zadavit ću te ! Mrlje od mrtve svinje više nisu problem! FUX!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=xDCp4X6zbFo
17 godina
neaktivan

Vjerojatno najbolje radi u Visti sa Media Centrom takav daljinac, no sigurno ga možeš natjerat na rad i u XPu..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
master gojko kaže...
denix kaže...

Da, dobro si pogodio ali ja nemam bežični jojstick.Da ga idem kupovat platio bi ga isto koliko i daljinski.
 ali zato od đojstika više dobiješ nego od daljinskog.
Možeš raditi sa njime sve kao i sa mišem.
Jedino dok ideš igrati neku igru, poželjno je isključiti program, da ti npr. u trakmanii, ti skrećeš i strelica ti ide po ekranu u smjeru skretanja
Bok
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice