Pozdrav!
Molio bi vas za pomoć oko instalacije XP-a ako netko ima ideju.
Naime, kupio sam nedavno novi komp i jučer sam htio instalirati Windows XP-SP2, ali prilikom instalacije Windowsa (na mjestu gdje kaže još 35min do kraja => točnije usred Instaling Devices progress bara) indikator (onih 5 zelenih kvadratića dolje desno) jednostavno zašteka i komp se zamrzne.
Probao sam naći neka rješenja na webu tipa restartanje bez cd u pogonu i onda ulazak preko shift+F10 u cmd, te brisanje datoteke machine.inf u direktoriju C:\Windows\inf (ako se ne varam), ali ni to ne pomaže. Promijenio sam i tipkovnicu i miš na ps2 sa usb-a ali ništa opet.
Hrpu puta sam probavao mijenjati razne stvari u BIOS-u za koje sam mislio da bi mogle pomoći=> opet ništa.
Ako se ne varam, nekoliko puta sam otvarajući logove našao da je zapelo negdje u instalaciju nečeg tipa PCI...
P.S.1 : Probao sam i odnijeti hard na frendov komp i tamo instalirati Windowse, te onda hard vratiti u svoj novi komp, ali ne želi pokrenuti Windows, gdje nakon pokušaja paljenja u safe-modu cijela stvar crkne (restarta se prilikom loadanja agp.sys -a , valjda zato jer on ima AGP8x karticu još uvijek).
P.S. Što se hardvera tiče kupio sam MSI P43-C51 ploču (DDR3) i XFX Radeon4830 grafičku, ostali dijelovi barem po logu Windowsa su ok što se drivera tiče, izgleda da oko grafičke nešto zapinje... Valjda...
Molio bi bilo koga tko ima ideju kako da ovo rješim s XP-om, jer noviji Windowsi nisu opcija zbog novaca...