Pri reinstalaciji win XP-a dobijem ovakvu poruku:
----------------------------------------------------------------------------------------------
Setup didnot find any hard disk drives installed in your computer.
Make sure any hard drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is correct. This may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program.
Setup cannot continue. To quit Setup, press F3.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Korak prije ovoga sam imao problema sa, kako su mi rekli sa nekim controllerom i to sam rijesio sa instalaciom
VIA Serial ATA RAID Controller (Windows XP) -----> sa CD-a maticne ploce (sa floopy-a sam instaliro nakon sto sam stisnuo F6 kod instalacije)
Ne znam dal je to bitno ali ipak sam napisao za svaki slucaj.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Soltekova maticna: MBO ABIT, s.775,AS8, i865PE, BUS 800MHz, serial ATA RAID...
HDD: WD HDD 160GB ATA SERIAL 7200 8MB WD1600JD
CPU: Intel CPU 2.8/800 1MB SOKET 775 BOX
VGA SAPPHIRE ATI All-In-Wonder 9800SE 256 bit, 128 MB
Kako se vidi po konfiguraciji komp bas i nije mlada nada i do sad, a i sad radi sve kako treba. Nisam do sad nikad pokusavao reinstalirat Win jer nije bilo potrebe i sve radi kako treba. Znaci nije bilo gresaka nego sam sam samo htio reinstal Win eto tako, da ocistim smece malo jer se godinama (doslovno godinama radi normalno) nakupilo raznih programcica i smeca). Sad to me pogotovo buni jer kako sam laicki iscitao iz onog gore na kompjuteru nema HDD-a, sto je malo zacudjujuce posto sve radi kako treba i Win su vec instalirani na njemu i rade dobro.
Hvala unaprijed...