Formatiranje c:particije zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 3.701
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Formatiranje c:particije

Imam jedan problem. Odlucio sam instalirati novi win xp na c:particiju di mi je i stari win.. htio sam formatirati c:particiju jer mi je ostalo malo memorije i zbog toga sta su stari winovi na njoj. Pokrenuo sam instalaciju win xp-a.. trazilo me na kojuparticiju da instaliram.. odabrao sam c. jos me je pitalo da li da formatiram c:particiju, krenuo sam ju formatirat ali bezuspjesno jer mi nije dozvolilo da ju formatiram. zanima me ima li kakav free program da downloadam za formatiranje c:particija di su winovi? ako ima sendajte mi link..

0 1 hvala 0
16 godina
Formatiranje c:particije

Pa za formatiranje ti ne treba dodatni program.

Samo odi u My computer, desni klik na C disk (onaj kojeg zelis formatirat) i klikni format i onda start.

To ce ti sve izbrisat s odabrane particije pa pazi da nesto ne izgubis slucajno.

KUPUJEM AM3 MBO DDR3 PONUDE NA PP HITNO!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Formatiranje c:particije

shuffle kaže...

Imam jedan problem. Odlucio sam instalirati novi win xp na c:particiju di mi je i stari win.. htio sam formatirati c:particiju jer mi je ostalo malo memorije i zbog toga sta su stari winovi na njoj. Pokrenuo sam instalaciju win xp-a.. trazilo me na kojuparticiju da instaliram.. odabrao sam c. jos me je pitalo da li da formatiram c:particiju, krenuo sam ju formatirat ali bezuspjesno jer mi nije dozvolilo da ju formatiram. zanima me ima li kakav free program da downloadam za formatiranje c:particija di su winovi? ako ima sendajte mi link..

Ima kako ne evo skini si ovaj dole program, drugi direkt link bit če u ISO formatu pa to kaj skineš snimi na CD opcijom Burn ISO ili Burn Image u nekom programu za snimanje medija. Uglavnom okvirne upute vidiš i nema problema, zaprži to pa restartaj komp i onda s Boot CD odradiš kaj treba i formatiraš C particiju.{#}

http://www.partitionwizard.com/partition-wizard-bootable-cd.html

www.partitionwizard.com/download/pwhe7.iso

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice