Imam jedan problem. Odlucio sam instalirati novi win xp na c:particiju di mi je i stari win.. htio sam formatirati c:particiju jer mi je ostalo malo memorije i zbog toga sta su stari winovi na njoj. Pokrenuo sam instalaciju win xp-a.. trazilo me na kojuparticiju da instaliram.. odabrao sam c. jos me je pitalo da li da formatiram c:particiju, krenuo sam ju formatirat ali bezuspjesno jer mi nije dozvolilo da ju formatiram. zanima me ima li kakav free program da downloadam za formatiranje c:particija di su winovi? ako ima sendajte mi link..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa za formatiranje ti ne treba dodatni program.
Samo odi u My computer, desni klik na C disk (onaj kojeg zelis formatirat) i klikni format i onda start.
To ce ti sve izbrisat s odabrane particije pa pazi da nesto ne izgubis slucajno.
Imam jedan problem. Odlucio sam instalirati novi win xp na c:particiju di mi je i stari win.. htio sam formatirati c:particiju jer mi je ostalo malo memorije i zbog toga sta su stari winovi na njoj. Pokrenuo sam instalaciju win xp-a.. trazilo me na kojuparticiju da instaliram.. odabrao sam c. jos me je pitalo da li da formatiram c:particiju, krenuo sam ju formatirat ali bezuspjesno jer mi nije dozvolilo da ju formatiram. zanima me ima li kakav free program da downloadam za formatiranje c:particija di su winovi? ako ima sendajte mi link..
Ima kako ne evo skini si ovaj dole program, drugi direkt link bit če u ISO formatu pa to kaj skineš snimi na CD opcijom Burn ISO ili Burn Image u nekom programu za snimanje medija. Uglavnom okvirne upute vidiš i nema problema, zaprži to pa restartaj komp i onda s Boot CD odradiš kaj treba i formatiraš C particiju.
http://www.partitionwizard.com/partition-wizard-bootable-cd.html
www.partitionwizard.com/download/pwhe7.iso