Error Code 5

poruka: 8
|
čitano: 5.346
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Error Code 5

e sad

na mom starom kompu koji je preživio stotine instalacija xp-a ... pojavio se problem...

Cannot boot from CD - Code error: 5

dao sam komp maloj sestri da se uči, i reko idem stavit nove windowse i formatirat hard (posto su ovi smrdani polako i nema smisla repairat)...

i pojavi se ovo

Cannot boot from CD - Code error: 5

kad krene bootat..

tražio sma po netu rješenje al nisam našao...

smao brbljaju o ata i sata i service packovima (baljezgaju)

imam 2 cd-a s xp sp1 s kojima sam na ovom kompu napravio sto instalacija...ništa se nije mjenjalo u međuvremenu

komp sam otvorio i lijepo sve počistio...

komp radi bez problema...al neće mi dić nove windowse...

www.ddoxy.blogspot.com I am the Lord, master of the sword
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Error Code 5

Jednostavno zaguglaj "Cannot boot from CD - Code error: 5" i kreni redom. Ne baljezgaju svi na netu. Namigiva

Po postovima na koje sam ja naišao, pretpostavljam da imaš HW probleme. To ti je dobar početak.

17 godina
protjeran
Error Code 5

nije hw problem

napravio sam novi boot cd i to je to

www.ddoxy.blogspot.com I am the Lord, master of the sword! my xFire -- ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Error Code 5

Eto, riješil si stvar. I bolje da nemaš HW problema, lakše je zapržit CD, kaj ne?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Error Code 5

ma problem je bil kaj nisam imao kaj spržit

skinuo sam xp last edition 2009...i njega puknuo

www.ddoxy.blogspot.com I am the Lord, master of the sword! my xFire -- ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Error Code 5

Imam mali problem sa instalacijom Windowsa na drugi komp pod "Moj PC". Kako su se na njemu Windowsi smrdali, trebalo je instalirati nove al to ne ide jer kod pokušaja instalacije daje grešku Cant boot from CD: Code 5. Isprobao sam nekoliko CDova sa XPom (Home SP1, Pro bez SPa, SP1, SP2, SP3) koji 100% rade, nijedan neće. Istu grešku daje sa DVDovima od Viste i Win7. Ali boota CD od Win98 (instalacija se ne može nastaviti jer nema sistemskog floppya). Ukratko - koji god CD da stavim, stalno daje CODE 5. Ultimate Boot CD već stoji 30min na prvo redu - ISOLINUX 3.35 2007-01-28 (neće da se učita).

Probao sam sve moguće načine koje sam uspio nać. Čak sam stavio i drugi CD čitač i svejedno ništa. Dakle, kako pokrenuti instalaciju Windowsa XP na tom stroju?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Flashaj BIOS
16 godina
odjavljen
hacker-goran kaže...
Flashaj BIOS

Problem rješen ubacivanjem starog diska (kojeg srećom nisam formatirao), dizanjem windowsa sa njega i pokretanjem nove instalacije iz samih windowsa. Sad imam XP SP2 (na starom disku, služi kao boot loader) i XP SP3 na drugom disku (onaj na koji sam htio instalirati). Bootloader je namješten timeout=0 tako da sve radi kao da ovog starog diska nema....

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice