DVD Boot

poruka: 25
|
čitano: 6.331
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Boot-DVD

Pozdrav, imam problemcic..

Imam dva DVD-a od Viste, jedan je Ultimate, a drugi neki Black Edition ili sto vec..

Dok palim komp, slozim da boota sa DVD-a, ali se komp normalno upali i nece bootati, nakon toga sam stavio taj DVD dok je komp bio upaljen, pokazuje da je DVD prazan, DVD-i su potpuno ispravni i sa njih su prije instalirani windowsi, neznam u cemu je sada problem, ista stvar je sa oba DVD-a..

Pomozite, hvala.

Apple iPhone 3G 8GB-crni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Boot-DVD

uđi ponovno u bios,postavi bootanje sa cd-dvd zatim F10 I ENTER i to je to

Intel Celeron 2,2GH mb Jetway i845 s478
15 godina
neaktivan
RE: Boot-DVD

jesam, ali nece..neznam u cemu je problem, prije sam Vistu ultimate imao na svom kompu, pa sam ju instalirao sestri, a sebi drugi put vise nisam mogao -.-'

tako je sad i sa ovom

Apple iPhone 3G 8GB-crni
15 godina
neaktivan
DVD Boot

Nobody??

Apple iPhone 3G 8GB-crni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DVD Boot

F8 F10 ili F12 su boot menu na novijim plocama pa probaj tak i onda rucno izaberi da boot-a sa dvd-a Izlanuo se

Nemam potpis osim na licnoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: DVD Boot
RimSo kaže...

F8 F10 ili F12 su boot menu na novijim plocama pa probaj tak i onda rucno izaberi da boot-a sa dvd-a Izlanuo se

pa jesam, al nece, pokazuje da je DVD prazan, a nije..mozda zato sto sam s istog tog DVD-a imao instalirane windowse na istom kompu..

Apple iPhone 3G 8GB-crni
16 godina
neaktivan
DVD Boot

Molim vas sto brze da mi pomognete...snimo sam windovs 7 na dvd..bio je u isio file..ja sma sniio ko data dvd..kad ocu da oborim sistem i dignem..nepokaze mi u boot..da ono pres anithing to start windows instalation...sad sam ist win7 al imam i xp..sto mi pola hard diska zauazima

crna muha bijele boje...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nvidia maniak kaže...

Molim vas sto brze da mi pomognete...snimo sam windovs 7 na dvd..bio je u isio file..ja sma sniio ko data dvd..kad ocu da oborim sistem i dignem..nepokaze mi u boot..da ono pres anithing to start windows instalation...sad sam ist win7 al imam i xp..sto mi pola hard diska zauazima

trebas prvo "extractat" iz iso i sprzit s nerom kao BOOT cd

lg view valjda ti je osao dvd citac pogledaj na windowsu

15 godina
odjavljen
DVD Boot

Vidi sliku

Nevjerovatna arogancija http://www.weirdworm.com/5-reasons-why-aliens-would-only-land-in-the-us/
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 22:19 (Danijel14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nvidia maniak kaže...

MOLIM??? Nazdravlje, to je jedino kaj ti mogu rec u ovom trenutku. Kaj te muci?

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
16 godina
neaktivan
Srednji kaže...
Nvidia maniak kaže...

MOLIM??? Nazdravlje, to je jedino kaj ti mogu rec u ovom trenutku. Kaj te muci?

aj polako cu..imo sam xp sp 3..i skinem s neta win7 ultimate..u upsutvu pishe..da win7.iso..otvorim i sadrzaj snimim na dvd..kad mi se pali sistem da instaliram ga..ja kad sam snimio dvd..kad mi se palio sistem..neizabuje mi za instalaciju nista..a nastioo sam u biosu da mi prvo ocita dvd rom..ja sam ga onda u vec pokrenutom sistemu instaliro..sve je ok proslo al problem je u tome sto i dalje stoji xp sp3..

crna muha bijele boje...
15 godina
odjavljen
DVD Boot

formatiraj disk -  a dvd ti nije bootabilan

Nevjerovatna arogancija http://www.weirdworm.com/5-reasons-why-aliens-would-only-land-in-the-us/
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 22:25 (Danijel14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zaprzi ponovno iso file na dvd pa ponovi radnju. Nemoj nis raspakiravat :)

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
16 godina
DVD Boot

ne treba nista extractat nego samo treba iso sliku s pomoću nekog programa tipa daemon tools, alcohol, ultraiso, lijepo sprziti na dvd,

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mind_challenge kaže...

ne treba nista extractat nego samo treba iso sliku s pomoću nekog programa tipa daemon tools, alcohol, ultraiso, lijepo sprziti na dvd,

ali nece botat onda... iskustvo ...

16 godina
neaktivan
Srednji kaže...

pa ti sam i uradio..msm sto je onaj reko..poreno sam iso file s demaon tools..i sadrzaj snimio

crna muha bijele boje...
15 godina
odjavljen
Nvidia maniak kaže...
Srednji kaže...

pa ti sam i uradio..msm sto je onaj reko..poreno sam iso file s demaon tools..i sadrzaj snimio

Skinuto sa nekog torrenta? Tam ima svakakvog smeća pa se nemoj čudit.

16 godina

kako nece, meni svaki tako boota, nista nikakvi boot nacini przenja u programima, samo ih tak sprzim preko ultraiso, i radi svaki

16 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...
Nvidia maniak kaže...
Srednji kaže...

Skinuto sa nekog torrenta? Tam ima svakakvog smeća pa se nemoj čudit.

ne..s free zone..aa kad sam snimo pitalo me je burn with mulyseason ili burn without multiseason

crna muha bijele boje...
17 godina

Nema tu neke znanosti i hoće-neće, ISO sliku DVD-a treba snimiti kao ISO sliku, ne data DVD i ne znam što.

Zavisi od konkretnog programa kako se točno opcija zove ali uglavnom je Image Burn ili neka varijacija.

15 godina
mind_challenge kaže...

kako nece, meni svaki tako boota, nista nikakvi boot nacini przenja u programima, samo ih tak sprzim preko ultraiso, i radi svaki

da tebi ali kod mene ne..

skinuo sam win xp.... i stavi na cd bas kako i ti samo sprzio i nije htjelo bootat

nisam imao cd-a i uzeo sam usb di sam se je*o 2 sata da nadjem temu na forumu di sam skinuo program koji je trebao stavit sve te boote i to... i radilo je na usbu

16 godina
neaktivan
Kristyans kaže...

Nema tu neke znanosti i hoće-neće, ISO sliku DVD-a treba snimiti kao ISO sliku, ne data DVD i ne znam što.

Zavisi od konkretnog programa kako se točno opcija zove ali uglavnom je Image Burn ili neka varijacija.

znaci na kraju svega moram ponovo da snimim?

crna muha bijele boje...
15 godina
odjavljen
DVD Boot
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nvidia maniak kaže...
Kristyans kaže...

Naravno, ako je Nero u pitanju onda ideš na Recorder, Burn Image i nadješ svoj ISO i snimiš ga.

16 godina
neaktivan
Kristyans kaže...
Nvidia maniak kaže...
Kristyans kaže...

Naravno, ako je Nero u pitanju onda ideš na Recorder, Burn Image i nadješ svoj ISO i snimiš ga.

HVALA VAM MOMCI PUNO..dobio sam secer od ovog windowsa....XD hvala

crna muha bijele boje...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice