Counter strike 1.6 Source

poruka: 4
|
čitano: 1.495
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

javlja mi kada se pokušavam spojiti na server:  STEAM validation rejected. Savjeti?

Kondomi su in -> koristite ih i VI! Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. Hakiranje je umjetnost a ne zločin. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

mozes samo u LAN-u ili piratskim serverima, sluzbene servere mozes zaboraviti s piratskom verzijom

P.S. ne postoji 1.6 Source :P

Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Counter strike 1.6 Source
autorov komentar
AA-d00d kaže...

mozes samo u LAN-u ili piratskim serverima, sluzbene servere mozes zaboraviti s piratskom verzijom

P.S. ne postoji 1.6 Source :P

moja greška bez 1.6. samo Source.
Kondomi su in -> koristite ih i VI! Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. Hakiranje je umjetnost a ne zločin. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina

Ja se isto slažem s gore navedenim rješenjem.

Sam counter-strike više nije skup i cijena mu je ako kupuješ preko steama 100 kunića (source) i 50 kunića (1.6) pa ako je nekome žao toliko izdvojiti da bi mogao koristiti igricu u potpunosti onda je to njegov problem. Ja ti lijepo predlažem ako ti se igra da kupiš original, nije pretjerano skup.

Potrebno:

steam account - on je besplatan (skineš klijent regaš account)

sredstvo za kupovinu - paypal, amex, visa itd.

i to ti je to, a igricu dobiješ odma ponuđenu za download i igraj brate koliko ti srce želi.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice