Copy/Paste windowsa?

poruka: 5
|
čitano: 1.936
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Copy/Paste windowsa?

Zanima jel moguce napraviti copy cijelog windowsa na vanjski disk i poslije ako nesto shebem samo vratit nazad sve datoteke, jel bi radilo s obzirom da se radi o istom kompu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Copy/Paste windowsa?
Escudo kaže...

Zanima jel moguce napraviti copy cijelog windowsa na vanjski disk i poslije ako nesto shebem samo vratit nazad sve datoteke, jel bi radilo s obzirom da se radi o istom kompu?

Da, moguce je.

EDIT: kada je frend mijenjao hard disk, prebacio je sve na vanjski hdd, kasnije je vratio i sve po starom{#}

Music4ever
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 21:05 (Almin94).
16 godina
neaktivan
Escudo kaže...

Imaš Windows 7? Samo pokreni Backup and Restore ,napravi system image i za 10 - 15 minuta (s obzirom na tvoju konfiguraciju u Moj PC) imaš system image koji u slučaju ''nezgode'' možeš vratiti uz pomoć System restore diska ili instalacijskog dvd-a!

Ovisno o veličini vanjskog diska ,možeš backupirati i cijeli sistemski hdd sa svim particijama!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Escudo kaže...

Imaš Windows 7? Samo pokreni Backup and Restore ,napravi system image i za 10 - 15 minuta (s obzirom na tvoju konfiguraciju u Moj PC) imaš system image koji u slučaju ''nezgode'' možeš vratiti uz pomoć System restore diska ili instalacijskog dvd-a!

Ovisno o veličini vanjskog diska ,možeš backupirati i cijeli sistemski hdd sa svim particijama!

ma znam za to, al ovako mi je jednostavnije jer mogu samo uzet odredene datoteke i vratit ih bez da sve vracam, ili samo odredeni program :)

16 godina
neaktivan

Pa jel ti znaš da iz bilo kojeg .vhd-a (virtulanog diska napravljenog sa Windows backupom) ,možeš uvijek izvaditi bilo koji file ili folder?

Samo u Disk Managementu ideš na Action - Attach VHD

otvori Disk Management otvori Disk Management
nađeš vhd u WindowsImageBackup folderu

Idi na Browse Idi na Browse

Nađi vhd Nađi vhd
otvoriš ga

odredi putanju i klik na OK odredi putanju i klik na OK
i on će se mountat kao i bilo koji disk!

Mountaj Mountaj
I sada nađi i izaberi kaj ti treba ,copy/paste kud hoćeš!!

i sad nađi kaj ti treba! i sad nađi kaj ti treba!
Edit : A ako imaš EasyBCD instaliran ,možeš čak staviti bilo koji virtualni disk u boot meni ,i ako je na njemu neki OS ,možeš bootat PC s njega!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 14:20 (kizo2703).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice