Zanima jel moguce napraviti copy cijelog windowsa na vanjski disk i poslije ako nesto shebem samo vratit nazad sve datoteke, jel bi radilo s obzirom da se radi o istom kompu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima jel moguce napraviti copy cijelog windowsa na vanjski disk i poslije ako nesto shebem samo vratit nazad sve datoteke, jel bi radilo s obzirom da se radi o istom kompu?
Da, moguce je.
EDIT: kada je frend mijenjao hard disk, prebacio je sve na vanjski hdd, kasnije je vratio i sve po starom
Imaš Windows 7? Samo pokreni Backup and Restore ,napravi system image i za 10 - 15 minuta (s obzirom na tvoju konfiguraciju u Moj PC) imaš system image koji u slučaju ''nezgode'' možeš vratiti uz pomoć System restore diska ili instalacijskog dvd-a!
Ovisno o veličini vanjskog diska ,možeš backupirati i cijeli sistemski hdd sa svim particijama!
Imaš Windows 7? Samo pokreni Backup and Restore ,napravi system image i za 10 - 15 minuta (s obzirom na tvoju konfiguraciju u Moj PC) imaš system image koji u slučaju ''nezgode'' možeš vratiti uz pomoć System restore diska ili instalacijskog dvd-a!
Ovisno o veličini vanjskog diska ,možeš backupirati i cijeli sistemski hdd sa svim particijama!
ma znam za to, al ovako mi je jednostavnije jer mogu samo uzet odredene datoteke i vratit ih bez da sve vracam, ili samo odredeni program :)
Pa jel ti znaš da iz bilo kojeg .vhd-a (virtulanog diska napravljenog sa Windows backupom) ,možeš uvijek izvaditi bilo koji file ili folder?
Samo u Disk Managementu ideš na Action - Attach VHD
nađeš vhd u WindowsImageBackup folderu otvoriš ga i on će se mountat kao i bilo koji disk! I sada nađi i izaberi kaj ti treba ,copy/paste kud hoćeš!! Edit : A ako imaš EasyBCD instaliran ,možeš čak staviti bilo koji virtualni disk u boot meni ,i ako je na njemu neki OS ,možeš bootat PC s njega!