Zadnjih nekoliko god. formatirao sam nekoliko puta komp,i upravo sam instalirao fresh Windows xpSp3.Ali nesto mi je stalo u oko kad otvorim u Device manager vidim da moj komp prepozna graficku karticu i kaze da je driver instaliran.Kako je to moguce kad upravo uradio frisko instalacijuXP.Primetio sam i da kad startira Windows pojavi se logo Windows XP i ispod njega je jedan kvadratic koji vrti(zelena traka)oko 20 puta.Smetam da je ranije startirao puno brzo i da se zelena traka vrtila oko 7-8 puta prije da se pojavi Desktop.Jeli moguce da iz prethodnih instalacija nije sasvim sve obrisano pa upamtio nesto i sada ucitava i njjih i zato startira sporo.Kod formatiranja uvek uradim Delete particije pa odnovo ih postavim i krenem na Enter odnosno Install.Postoi li neki program kako bi izbrisao sve sto je zapamceno na HDD ili neka opcija kako bih bio siguran da nece startirati nova instalacija koja ima rep od zadnjih instalacija.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moguće je da imaš slipstreamane neke od drivera na tom instalacijskom cd-u.
Ja sam recimo u svoj XP instalacijski disk (davno to bilo) slipstreamao sve drivere tako da nakon instalacije nisam uopće morao ništa od drivera instalirati.
Moguće je da imaš slipstreamane neke od drivera na tom instalacijskom cd-u.
Ja sam recimo u svoj XP instalacijski disk (davno to bilo) slipstreamao sve drivere tako da nakon instalacije nisam uopće morao ništa od drivera instalirati.
hmm,neznam dali je instalacijski disk "slipstream",cd je original,ali upravo sam instalirao Win7.Mislim da mi e dosta Xp-a.Probat malo Win7 pa odlucicu sta posle xp ili win7.Pozdrav..