Bug u sedmici zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.077
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Bug u sedmici

neznam ako ste primjetili  (korisnici sedmice)  jedan BUG.....radi se o tome kada se instalira neki program, i kad dodje shortcut na desktop, te kada ga se preimenuje, on nestane....a kada se ponovno restarta komp ili se ide na "refresh"...ikonica se pojavi preimenovana! Smijeh

01010100 01001001 01001111
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2009 19:36 (Tionio).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bug u sedmici
Tionio kaže...

neznam ako ste primjetili  (korisnici sedmice)  jedan BUG.....radi se o tome kada se instalira neki program, i kad dodje shortcut na desktop, te kada ga se preimenuje, on nestane....a kada se ponovno restarta komp...ikonica se pojavi preimenovana! Smijeh

Ma nije valjda?! Sad definitivno ne prelazim sa škartne viste na sedmicu! Izlanuo se

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
Tionio kaže...

neznam ako ste primjetili  (korisnici sedmice)  jedan BUG.....radi se o tome kada se instalira neki program, i kad dodje shortcut na desktop, te kada ga se preimenuje, on nestane....a kada se ponovno restarta komp...ikonica se pojavi preimenovana! Smijeh

Da ne koristiš možda druge Win 7 releasove osim 7000 i 7100? Meni se na spomenuta dva to nije događalo.

Ali sam primjetio da kad odem vidjeti My recent files taj isti shortcut mi se pojavi na desktopu i ne mogu ga obrisati. Refresh pomaže.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
crystal6 kaže...
Tionio kaže...

Da ne koristiš možda druge Win 7 releasove osim 7000 i 7100? Meni se na spomenuta dva to nije događalo.

Ali sam primjetio da kad odem vidjeti My recent files taj isti shortcut mi se pojavi na desktopu i ne mogu ga obrisati. Refresh pomaže.

imam win sedmicu sa microsoftove stranice!

01010100 01001001 01001111
17 godina

meni se čini da je to na sedmici normalno....npr. kad preimenujem neki fail on se opet vrati sa starim imenom

alim kad napravim refresh onda je novo ime......i dalje je sve ok.....

c2d e8500@3.16g, nvidia 8800gt, ram 8gb, hdd 640gb, ext. hdd 2x160gb, 1x320gb, samsung t220 22"....
16 godina
neaktivan

Isprobao sam ovo ... i kod mene nema bug-a. :))

www.DOWNLOAD.ba | www.wallpapers.ba | www.info.co.ba | www.games.co.ba | www.MOBILNI.co.ba
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice