neznam ako ste primjetili (korisnici sedmice) jedan BUG.....radi se o tome kada se instalira neki program, i kad dodje shortcut na desktop, te kada ga se preimenuje, on nestane....a kada se ponovno restarta komp ili se ide na "refresh"...ikonica se pojavi preimenovana!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
neznam ako ste primjetili (korisnici sedmice) jedan BUG.....radi se o tome kada se instalira neki program, i kad dodje shortcut na desktop, te kada ga se preimenuje, on nestane....a kada se ponovno restarta komp...ikonica se pojavi preimenovana!
Ma nije valjda?! Sad definitivno ne prelazim sa škartne viste na sedmicu!
neznam ako ste primjetili (korisnici sedmice) jedan BUG.....radi se o tome kada se instalira neki program, i kad dodje shortcut na desktop, te kada ga se preimenuje, on nestane....a kada se ponovno restarta komp...ikonica se pojavi preimenovana!
Da ne koristiš možda druge Win 7 releasove osim 7000 i 7100? Meni se na spomenuta dva to nije događalo.
Ali sam primjetio da kad odem vidjeti My recent files taj isti shortcut mi se pojavi na desktopu i ne mogu ga obrisati. Refresh pomaže.
Da ne koristiš možda druge Win 7 releasove osim 7000 i 7100? Meni se na spomenuta dva to nije događalo.
Ali sam primjetio da kad odem vidjeti My recent files taj isti shortcut mi se pojavi na desktopu i ne mogu ga obrisati. Refresh pomaže.
imam win sedmicu sa microsoftove stranice!
meni se čini da je to na sedmici normalno....npr. kad preimenujem neki fail on se opet vrati sa starim imenom
alim kad napravim refresh onda je novo ime......i dalje je sve ok.....
Isprobao sam ovo ... i kod mene nema bug-a. :))