Ovako želim izbrisati SVE dadoteke osim Windowsa i na C i D disku ali nemogu jer imam winse. E sada dali postoji kakav program koji če sve pobrisati osim sistemskih stvari. Razlok tome je gubitak windos 7 cd-a. Moj windows je windows 7 bulid 7600. Hvala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa onda obrišeš RUČNO?!
Upogoni neku LIVE distru LINUKS-a sa CD-a i briši do mile volje i što treba i što netreba
Pa onda obrišeš RUČNO?!
Ma ti si stvarno od pomoči koliko bi mi samo trebalo da odabirem dadoteke. No svjedno hvala
Minut?
Minut?
-CTRL+A + Del + OK = cca 8sec.... :)
pitanje je malo nejasno...
Zaboravljas C particiju i da zeli da sacuva instalaciju ma sta to znacilo :)
Ne da je nejasno nego je meni misterija sta on uopste zeli postici a bojim se i pitati ;)
A tek rezultat ce biti horor posto ce on da odlucuje sta ce brisati a sta nece tj. sta je bitno a sta nije :)
Zaboravljas C particiju i da zeli da sacuva instalaciju ma sta to znacilo :)
Ne da je nejasno nego je meni misterija sta on uopste zeli postici a bojim se i pitati ;)
A tek rezultat ce biti horor posto ce on da odlucuje sta ce brisati a sta nece tj. sta je bitno a sta nije :)
Ovako kada upalim komp dođe lijepa dobrodošlica vidi sliku 1 E njih večina su donesene nekim softwerskim problemom da pobrišem SVE osim windowsa time bi pokupio i one štetoćinarije i programe imam tonu programa koji mi netrebaju a nemogu ih deinstalirati. Sve osim winsa
Pokupio si neku stetocinu i to je onaj gore lijevo svchost.exe. Pokusava ti pokrenuti dll fileove i to su ti ona upozorenja. Dobronamjerni savjet ti je reinstalacija. Na ovaj nacin na koji si ti to zamislio neces nista napraviti i to je jako tesko do nemoguce izvesti. POgotovo ako nemas znanje da to napravis. Ja bi na tvom mjestu uradio reinstalaciju.