Vidiš ti jednostavno nemoš podnjet da sam napravio ono što si tražio!!!!
BATCH Komande na PM
- poruka: 47
- |
- čitano: 9.240
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Notepad je gotov a nalazi se na http://www.goran-pilkic.110mb.com/notepad/index.html
(za skidanje datoteke koju ste spremili odite na http://www.goran-pilkic.110mb.com/notepad/ ime vase datoteke sa ekstanzijom
Jer sam dobar xZero? Polako ću ga usavrsavat!!
Mene neces farbati. Jasno se vidi da tvoj "Notepad" nema ni trunke PHP-a vec je radjen u WYSIWYG Web Builderu.
Izvukao sam ti cijeli source...
Koliko ja znam ni programeri nerade u WYSIWYG Web Builderum a kamoli hakeri...
Joj,"hackeru"...
KAO PRVO NISAM PROGRAMIRAO SA WYSIWYG neko sa Dreamveawerom, jes ti glup il šta????
Vidiš ti jednostavno nemoš podnjet da sam napravio ono što si tražio!!!!
Nije to klinac,vec tvrdis da pravis u PHP-u a napravis u WYSIWYG Web Builderu.
Jasno se vidi po kodu.
Ovo postaje rat pubertetlija.
Ovo je posta rat pubertetlija.
ovo je primjer naredbe za množenje!!!
<?php
$1 = $_POST['1'];
$2 = $_POST['2'];
$rijesi = $1 * $2;
echo Rijesenje vaseg zadatka je $rijesi;
?>
U wysiwyg radiš HTML!!!!
btw radio je u Web Builderu :D
Moj savjet ti je da uznes koju knjigu u ruke i krenes uciti ili nađeš na netu literaturu( a ima je dovoljno) jer sa ovim WYSIWYG neces nikad nista postici.
btw radio je u Web Builderu :D
Moj savjet ti je da uznes koju knjigu u ruke i krenes uciti ili nađeš na netu literaturu( a ima je dovoljno) jer sa ovim WYSIWYG neces nikad nista postici.
Ajd pokaži kod!!!
ovo je primjer naredbe za množenje!!!
<?php
$1 = $_POST['1'];
$2 = $_POST['2'];
$rijesi = $1 * $2;
echo Rijesenje vaseg zadatka je $rijesi;
?>
Ovaj kod si kopiro s jedne WEB Stranice -.-
Nek mi moderatori rade šta hoče al sad mi je prekipljelo!!! JE*EM TI OVO SUNCE ŽARENO!!!! TO ŠTO NEMOŠ PRIHVATIT DA SAM NAPRAVIO ŠTO SI REKAO ONDA SI TI JEDNO VELIKO GOVNO. JE*** TE TAKVOG GLUPOG!!!! TO ŠTO GLUMIŠ TI SVE ZNAŠ MALO ME J*BE U MOZAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUN MI JE KU*AC TAKVIH PRESERATORA!!! POBIO BIH VAS KO KEROVE!!!
Nek mi moderatori rade šta hoče al sad mi je prekipljelo!!! JE*EM TI OVO SUNCE ŽARENO!!!! TO ŠTO NEMOŠ PRIHVATIT DA SAM NAPRAVIO ŠTO SI REKAO ONDA SI TI JEDNO VELIKO GOVNO. JE*** TE TAKVOG GLUPOG!!!! TO ŠTO GLUMIŠ TI SVE ZNAŠ MALO ME J*BE U MOZAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUN MI JE KU*AC TAKVIH PRESERATORA!!! POBIO BIH VAS KO KEROVE!!!
hahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahha
lllllloooolllll
kaj sad njima to znaci kaj si ti sad reko
potpuno nepoznata osoba hahhahahhah
i smiri malo zivce
Jer ja i ovaj nas "hacker" samo spamamo,a ja sam se sramotno kako klinac sputio na njegov level,kako bi se prepirao.
LOCK
Jer ja i ovaj nas "hacker" samo spamamo,a ja sam se sramotno kako klinac sputio na njegov level,kako bi se prepirao.
LOCK
a i zas nebi dobio zuti karton zbog svadanja i psovanja
u ovoj temi ja nisam vidjeo ni H od Hackera
zato sam ti i napisao da mi napraviš komandu, jer da imalo razumiješ batch, takvu biš komandu napravio u 5 min... ali tebe su starci u 2:10 u noči tjerali spavati pa nisi mogao....
ajmo ovako, vidio tvoje ime i prezime. evo ti moj mail: blackstarshine@hotmail.com, koristim ga za face, ne provališ li mi u face do sutra navečer, ja ču tebi u tvoj..
ajmo hakeru, da vidimo šta možeš
zato sam ti i napisao da mi napraviš komandu, jer da imalo razumiješ batch, takvu biš komandu napravio u 5 min... ali tebe su starci u 2:10 u noči tjerali spavati pa nisi mogao....
ajmo ovako, vidio tvoje ime i prezime. evo ti moj mail: blackstarshine@hotmail.com, koristim ga za face, ne provališ li mi u face do sutra navečer, ja ču tebi u tvoj..
ajmo hakeru, da vidimo šta možeš
Hahahaha,bravo.
Ali nemoj ga nervirat,on je svemoguc,kao i Chuck Norris... Naljutit ce se pa ce samog sebe postom poslat do nas da nas nalema...
hahhahahha . mindstorm,svaka čast :)