Acronis True Image alternativa

poruka: 6
|
čitano: 3.539
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Tražim besplatnu i koliko-toliko dostojnu alternativu ovom softveru, pa ako netko ima iskustva s drugim programima tog tipa bio bih zahvalan na informacijama.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Acronis True Image alternativa

Easeus za win ili liveCD Geparted/Clonezilla.. Ovisi što je tebi 'dostojno', dali to da radi npr kloniranje ili da je podržan format za npr mountanje u VMovima. Tad su Acronis, Paragon, Ghost.. imena kojih se držiš.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
paradajz kaže...

Tražim besplatnu i koliko-toliko dostojnu alternativu ovom softveru, pa ako netko ima iskustva s drugim programima tog tipa bio bih zahvalan na informacijama.

Nakon višegodišnjeg korištenja ovog softwera i velikog razočaranja s novijim verzijama, počeo sam koristiti Todo Backup Free 4.0. Radi ono što treba i to OK.

Idem šorom kuja laje na me, mrš kujo šta te briga za me
14 godina
neaktivan
Jura iz druge galaksije kaže...
paradajz kaže...

Nakon višegodišnjeg korištenja ovog softwera i velikog razočaranja s novijim verzijama, počeo sam koristiti Todo Backup Free 4.0. Radi ono što treba i to OK.

Isprobat ću, hvala.

17 godina

Također, odličan je i Macrium Reflect Free, zajedno sa Easeus ToDo Backupom najbolji besplatni disk image programi.

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Je li tko kada koristio alat IMAGE FOR WINDOWS? 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice