- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemože to tako, prvo u biosu namjesti da ti se boota sa cd-a i kad ti se bude palio komp ubaci taj cd od xp-a i onda radi instalaciju.
Ubaci medij s Windowsom XP u optički pogon, u BIOS-u ga podesi da bude first boot device i instaliraj XP uobičajenom metodom.
Ubaci medij s Windowsom XP u optički pogon, u BIOS-u ga podesi da bude first boot device i instaliraj XP uobičajenom metodom.
kako to da podesim sa biosom? moze mi itko pojasnit?
kako to da podesim sa biosom? moze mi itko pojasnit?
Ovisno o tome koju MBO imaš. Najčešće se ulazi u BIOS tipkama Delete, F12, F2...
Sve to odmah nakon pokretanja računala.
ako si toliko retardiran, nemoj se ni trudit, samo ces si za*ebat komp. govorim iz iskustva xDD.
ako si toliko retardiran, nemoj se ni trudit, samo ces si za*ebat komp. govorim iz iskustva xDD.
Nisu svi ko ti. Neki žele nešto i naučit...
Slažem se s kolegom. Ne znam zašto bi netko uopće želio XP nakon Sedmice.
Jest da treba malo privikavanja na 7 nakon XP, al definitivno se isplati. Win7 jednostavno Owna.
Da bi usao u Bios pritisci Del ili F2.
Nakon toga stavi cd-rom na first device boot i snimi te izadji iz biosa, komp se resetira i ako imas bootabilni cd xp-a morat ces pritisnuti any key to proceed...
Dalje lagano...
Jer zelim potpuno sve zivo izbrisati s pca.Takodjer imam malo rama pa mi windows 7 ne koristi.Kupio sam danas 4670 512 mb ddr3 graficku.Sutra je stavljam u pc.Takodjer jos 1 gb rama cu kupit iduci tjedan pa ce mi XP letjeti s 2 gba rama.Btw,ovo je napisano na xpu :).Trebao sam u biosu namjestiti BOOT za cd.XP radi savrseno :)
...Takodjer imam malo rama pa mi windows 7 ne koristi.Kupio sam danas 4670 512 mb ddr3 graficku.Sutra je stavljam u pc.Takodjer jos 1 gb rama cu kupit iduci tjedan pa ce mi XP letjeti s 2 gba rama...
pa zašto si se onda vraćao na xp??? 2 gb je dosta za 7. ja isto imam 2 gb, i imam istu grafičku :)
Kako aktivirati taj mode?
Kako aktivirati taj mode?
pa već imaš link u temi: