64 bitno

poruka: 16
|
čitano: 3.449
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
64 bitno
pitanje

Ovi 64 bitni windowsi su me odusevili brzinom,Ali imam jedan problem:Antivirus...

DAjte mi link do nekog kvalitetnog av za 64 bitne xp..hvala

djevice,padobranci mineri griješe samo jednom! Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: 64 bitno

pa avira ti radi bez problema. ja je isto imam. na visti x64 ultimate.

http://www.free-av.com/

16 godina

Zanima me da li istina da se za 64-bitne Windowse treba imati drugačija vrsta programa od onih za 32-bitne Windowse . 

emerik
17 godina
emerik kaže...

Zanima me da li istina da se za 64-bitne Windowse treba imati drugačija vrsta programa od onih za 32-bitne Windowse . 

ne baš drugačije, nego samo prilagođene 64-bitnom sustavu. To vrijedi i za drivere.

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
16 godina

Kako ja mogu znati koji je prilagođen a koji nije 64-bitnom Windowsu . 

emerik
17 godina
nick kaže...

kvalitetnog av za 64 bitne xp..hvala

još su ti falila samo 3 slova i eto ga; ast  = avast
Imam Avast odkad i Vistu(iako tebi treba za Xp) u kombinaciji sa Comodo firewallom i sve 5.

"Tried and Trusted With over 70 million users of avast!, you can rest assured that you are using one of the most tried and trusted products in Windows security. We support more Windows versions (from Windows 95 to Vista 64bit) than any other anti-malware product. No matter what system you have, avast! has it covered."
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 20:51 (Armor).
16 godina
neaktivan
64 bitno

Ja sam imao Nortona na 64-bit.

Stvar sa 64 bita je da možeš koristiti većina 32-bitna programa, ali dosta nestabilno jer se emuliraju u 32-bit (tako je meni firefox stalno crkavao)

Abit AB9 PRO | Q6600 | 4 GB DDR2 800 | Zotac 9800 GTX+ AMP! | 2 x 320 GB Seagate RAID + 256 GB Western digital | 2 x LG DVD pržilice | DVB-S | i šlag na kraju SAMSUN FLOPPY

0 0 hvala 0
16 godina

a moja malenkost eto isto na 64 bita i firefox mi nije još nijednom "crko" u pola godine.

17 godina
neaktivan
DaffyDuck kaže...

a moja malenkost eto isto na 64 bita i firefox mi nije još nijednom "crko" u pola godine.

Takoder nemam problema! U biti, nisam imao sa nicim problema otkad je SP1!
Jooooj ljudi moji, morate prihvatiti razvoj tehnologije! Sto bi bilo da ste ostali na 16 bit-a?
17 godina
neaktivan
64 bitno
autorov komentar

hvala ljudi ali sam nasao rjesenje: Vipre antivirus...hvala svima na odgovorima

djevice,padobranci mineri griješe samo jednom! Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

rješenje se odbija!Smijeh

pogledaj rezultate testova antivirusa u Bugu od prošlog mjeseca - Vipre je ljako loše prošao.

A Avira je prošla njabolje od programa za koje postoji i besplatna verzija, ako se ne varam.

17 godina
neaktivan
64 bitno
autorov komentar

uuujjmeee,brzo natrag na torrent skidat aviru!Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ma odi samo na http://free-av.com/ i fajronat.

17 godina
neaktivan
autorov komentar
DaffyDuck kaže...

misliš fajrunt?inace,torrent mi je brze rijesenje.... 
16 godina
nick kaže...
DaffyDuck kaže...

misliš fajrunt?inace,torrent mi je brze rijesenje.... 
 može i jedno i drugo...al dobro nećemo sad u offtopic.
16 godina
protjeran
64 bitno
  • ja ja avira je dobra pogotovo free verzija šta toliko terate aviru ko da je bog i batinaNevinašce
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice