Molim vas ako mi netko moze poslat gift...imam 39.9 welnes...a nikako se nemogu liječit...
aj napiši nick pa ču ti poslat
Imobolized mi je nick...
eto, poslao sam ti.
a sad tuci po slovencima
Molim vas ako mi netko moze poslat gift...imam 39.9 welnes...a nikako se nemogu liječit...
aj napiši nick pa ču ti poslat
Imobolized mi je nick...
eto, poslao sam ti.
a sad tuci po slovencima
Za koliko kuna (iz real lifea) bih mogao prodat 50 golda?
Ak se ne varam, sad je 1 gold=1.4 RL kn...
Znači 50 gold=70 rl kuna
Samo pazi gdje ćeš to nuditi, jer Srbin(ili unutarnji neprijatelj države) će jedva dočekati da te prijavi za to... A onda ti ide bananko :)
Ak se ne varam, sad je 1 gold=1.4 RL kn...
Znači 50 gold=70 rl kuna
Samo pazi gdje ćeš to nuditi, jer Srbin(ili unutarnji neprijatelj države) će jedva dočekati da te prijavi za to... A onda ti ide bananko :)
LOL 1 gold je 3.5 rl kune tako da znaš
LoooL 1 gold je 1,5 rl kn tako da ti znas...
Pa od ljudi koji prodaju golde za kune tj eure
samo računaj 3,5 kune da je jedan gold i sve 5
Hmmm evo računao sam dugo i ipak imali su pravo ali slušaj bilo bi dobro dat i za više ;)
1 gold 2 kn sasvim dobra ponuda ;) ako se kome ne sviđa neka ne kupuje i to je to
jel iko ima firmu? kako je zaradio golde? ja bi baš htjeo firmu, pa ko ima viška golda nek donira.
pa xx dana dobivam 5 golda za 5. str. onda za 28(ili...) dana dobivam hw 5 golda.
tko mi hoće pomoći neka se prijavi u eRepublik preko mene. treba doći do 6 levela.
tko je voljani pomoći-slobodno.
link za registraciju preko mene: http://www.erepublik.com/en/referrer/Bravo+Six
dijelim q1 oružja, da i vi nešto dobijete iako ne pomognete u vezi firme: http://www.erepublik.com/en/article/besplatno-oru-je-1250373/1/20
u prošloj akciji sam podijelio oružje za par minuta. ova akcija je još veća. uživajte :)
Ja ti prodam svoju q2 weapon firmu za 41 gold ima 25 q1 oružja u njoj
jesu li prebacili igru na HRV u našoj regiji?
Vi ste opiceni sa tom prodajom.
Ameri klikaju na linkove za besplatni gold, a Balkanci, a dam se kladiti da ih ima manje od 1% koji imaju samo jedan account.
Gold vrijedi upravo onoliko koliko ce vam netko ponuditi, a i, ako dilate mogli bi to s malo manje entuzijazma, jer prvo sebe, a onda eventualnog kupca mozete baciti pod permanentni ban.
djdomi to ne bi ja radio da sam na tvom mjestu. Osobno sam isprobao i odustao jer je i meni također reklo da nešto ne valja pa sam radije odustao nego pokupio tko zna šta!
Inaće prodajem firmu pa ako hoće neko nek mi se javi!
15 goldova bez problema dobijem
kak misliš bez problema? to se mora kupit. već sam ja pokušo smuvat na razne načine, al ne ide... =)
jel se ovo meni čini il se to sprema novi modul???
erepublik neradi već 2 sata, jučer navečer nešto nije radio...
jel se ovo meni čini il se to sprema novi modul???
erepublik neradi već 2 sata, jučer navečer nešto nije radio...
sumnjam, jer su nam u insideru dosad predstavljali samo ekonomski modul, nisu i vojni
evo ja kupujem golde pa ako je netko voljan prodat, nek mi se javi
P.S. plaćam kako se dogovorimo(u lovi, tel. bonovima itd. )
evo ja kupujem golde pa ako je netko voljan prodat, nek mi se javi
P.S. plaćam kako se dogovorimo(u lovi, tel. bonovima itd. )
Kostolomac javi mi se na privatnu poruku da se dogovorimo ;)
1 gold je ~1.5kn...
Prije par mjeseci je bio oko 3, ali sada golda ima već na svakom koraku pa je i normalno da mu je pala cijena...
Gle, možeš ti stavit gold=5kn, al ja ću otići kod onoga gdje mi je najpovoljnije...I naravno, ne zaboravi popust na količinu ;)
Iako su mi već nudili golde, nisam još toliko zaluđen da dajem RL lovu za ovo...
A još mi samo i treba bananko ah...
---
Jučer opet po ne znam koji put tempirani ddos napadi u najgorem mogućem trenutku-igra počinje gubiti smisao...
ljudi evo jedna novost u vezi s bolnicom:
nema više odlazaka jedanput u borbu i onda u bolnicu dobijete wellness 50, već samo 10 se dobiva. Tako da nema više kamikaza.
evo link na članak od admina: Admin's Letter
nema više odlazaka jedanput u borbu i onda u bolnicu dobijete wellness 50, već samo 10 se dobiva. Tako da nema više kamikaza.
hvala adminu -.-
Nakon ovog "divnog"update-a sada cu 5 puta sporije levelovat jer dnevno idem po 5 puta u rat pa na lijecenje.