Erepublik

poruka: 2.790
|
čitano: 638.380
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Erepublik

kako se zovete tamo? ja sam infected pony :)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Erepublik
I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Erepublik
betmen kaže...

kako se zovete tamo? ja sam infected pony :)

teXew

http://www.erepublik.com/en/referrer/teXew
16 godina
neaktivan
Erepublik

ja sam boshnjak,bivsi texewov zaposlenik:D

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Erepublik
Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

4 0 hvala 0
16 godina
šiloman kaže...

ja sam boshnjak,bivsi texewov zaposlenik:D

haha i ti si tu ... najbolji radnika kojeg sam ja ikad imao Smijeh

16 godina
neaktivan
Erepublik

Hvala na pozivu u VP, al možda kasnije... :)

Ja sam još uvijek u Gušterima, kasnije vjerojatno Tuljani, a najkasnije valjda ZDRUG XD

HAIL EDEN!
FAIL PEACE!

EDIT: svi vi koji igrate i još ste relativno novi, ovdje se možete prijaviti za Guštere: Prijavnica za Guštere

Veoma dobro je organizirano, radite u vojnim firmama (ista plaća) samo što dobivate to oružje koje proizvedete, i redovito se borite te napredujete u vojnoj karijeri...

Can't find a better Jam!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 17:24 (Gunner_V).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Erepublik

vuksamotnjak add me ;-))

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Gunner_V kaže...

Hvala na pozivu u VP, al možda kasnije... :)

Ja sam još uvijek u Gušterima,

Nema veze, jer bitno je da se zabavljamo, i pomazemo jedni drugima :-)

16 godina
neaktivan
Erepublik

Moze li mi netko reci zasto kad nađem novi posao odma drugi dan otpusti?!?!?!

Zieg Heil!!!! Heil Hitler!!! GO HITLER, GO HITLER!!!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

daj mi link tvog profila

16 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...

daj mi link tvog profila

Evo.

Zieg Heil!!!! Heil Hitler!!! GO HITLER, GO HITLER!!!
17 godina
protjeran
Living.Dead kaže...
MorciTheCroat kaže...

daj mi link tvog profila

Evo.

Hmmm, vidim da ti je wellness odlican...cudno.

Dodi u Spanjolsku, regija asturias u vojnu kompaniju jer vidim da imas avatar od Vojne Policije.

17 godina
Erepublik

http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1245571

Ja sretan SmijehCool

E da, pogledajte donacije Bogataš

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2009 17:19 (denix).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
ljudi sad vas trebamo više nego ikad

pročitajte članak i shvatite koliko je važno da se registrirate. potrebno nam je što više ljudi pod hitno!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Erepublik

ljudi registrirajte se na:

LINK

KIša je padala cijeli dan tri dana
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Erepublik

Odlicne vjesti za hrvate u eRepubliku ...2k hrvata registriranih jucer i danas ...3 promocije na tri portala ...ukoro na HRT-u u emisiji e-hrvatska :)

REGISTRIRAJ SE I TI :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Erepublik

Heh konacno dobre vijesti :-)))

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Erepublik

PlačPlačPlač ljudi dajte mi pomozite dobit tu medalju i regajte se preko ovog linka

http://www.erepublik.com/en/referrer/mingo19

pomozite hrvatskoj

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Erepublik

Glasajte za mene u Hrvatskim LijevoDesnim Demokratima, Cro Warrior...

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mingo kaže...

PlačPlačPlač ljudi dajte mi pomozite dobit tu medalju i regajte se preko ovog linka

http://www.erepublik.com/en/referrer/mingo19

pomozite hrvatskoj

Cemu cmizdris?!

16 godina
neaktivan
Erepublik

Ljudi registrirajte se na ovom LINK pomozite mi da dobijem medalju i prije svega zabavite se u ovoj igri.

KIša je padala cijeli dan tri dana
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Erepublik

ah dosadni ste vec s time da se registriraju preko vaseg linka....oni koji su se s bug foruma htjeli registrirati vec su se registrirali....radije napisite dugacak tekst koji opisuje sta je erep i ona stavite univerzalni link a ne da vi dobijete medalju i golde.....nemojte uvijek gledati da ide sve u vasu korist....

Uskoro ce erep doci i na HRT u emisiju eHrvatska.....navodno mozda i u dobro jutro

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ja00022 kaže...

Uskoro ce erep doci i na HRT u emisiju eHrvatska.....navodno mozda i u dobro jutro

Kad današnjim polu-novinarima svašta zvuči kao vijest, pa i ova bedasta simulacija svijeta zvana eRepublik.

Ne želim trolati, osobno sam član eRepublik neprekidno od proljeća, colonel (uskoro promaknuće nakon 25.000), lvl18, samo sam malo skeptičan u koncept te igre uglavnom zbog nekakvog dojma općeg rasula. Zašto?

Iz perspektive marljivog radnika i odanog vojnika, nisam ni u kakvim strankama i ne petljam se u politiku, vidim da nema eRepublik države koja funkcionira stabilno, nitko nema svoju politiku po kojoj radi, nema prave stranke koja provodi program, nema prave vojske koja djeluje po agendi države, nitko ne čuva svoje ljude, ne brine se. Stvarno je sve hrpa ne-znam-koga-i-čega.

Ne prozivam samo Hrvatsku, jer sam tamo upoznao par vrlo kvalitetnih ljudi i ostali smo prijatelji nakon što sam otišao iz HR nakon prve sumnje na nezrelost i rasulo u državi, ali sad nakon što sam mjesecima državljanin UK i "trebao-bih-biti-ponosan" član RAF postrojba, vidim da nema tu neke prave simulacije države. Isto se događa da su u UK male plaće, dogodi se da firma nema love ili kasni s uplatom, nakon poziva da kao RAF sudjelujem u akcijama u Indoneziji doživio sam lopovsko eksploatiranje i nakon povratka u London ratovi se događaju samo povremeno, kao vježbanje, uglavnom se ne ratuje, osim ponekih izbora nema nikakvih događanja... čak ni osobnih poruka ne razmjenim mjesečno svega nekoliko, valjda zato jer se ne miješam u politiku, ali i zato jer nema se s kime diskutirati (osim ponekad s prijateljima o lijepim stvarima - pozdrav "Jelenu od Potoka"!).

Ne tražim mnogo, radim redovno, borio bih se, bio odan nekome-nečemu, a već mjesecima tumaram po firmama, državama, sve se nadajući da će eRepublik postati simulacija, da ću naletjeti na državu pod čijom bih zastavom bio dugo odan i marljiv, pozvan u borbu i nagrađivan za rad, ali banana... kuratz.

Kako vi uistinu vidite eRepublik, realno?

16 godina
neaktivan
Erepublik

Igram erep jedino radi toga da vratim Srbe preko Dunava :) (ne pišem ovo u smislu provociranja)

Oni fanatično žele osvojit Hrvatsku pa ja sudjelujem u njihovom zaustavljanju, a kasnije im se s rukama na bokovima gromoglasno smijem u njihovom failanju-HA HA HA HAR!

U erepu sam samo radnik i vojnik-u stranci nisam jer me ne zanima politika, a i često se selim pa bi morao stalno izlaziti iz stranke...

Nedavno sam postao i mentor za nove igrače pa i njih uvodim u igru, te im objašnjavam što, kako i kada...

U svojem squadu sam postao zamjenik squad leadera, pa na neki način i koordiniram svojim vodom...

Squad je na neki način već postao neka vrsta zajednice pa se često nađemo na chatu i kad nema neke vojne akcije pa se družimo itd. ...

S druge strane, meni je užitak kad je neka zajednička vojna akcija, bila ona obrana ili napad (a pogotovo zadnjih 15 minuta bitke)-visiš na chatu, adrenalin te pere, isčekuješ naredbe s vrha, isčekuješ napad neprijatelja, solidariziraš se s ostalim članovima squada pa dijeliš oružje onima koji ga nemaju itd, a kasnije se zajedno slavi :) ...

Can't find a better Jam!

8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da da da to iscekivanje i adrenalin puca ko lud...ja jesam u brigadi gusterima al bas se i ne selim mogu ici u napade jedino iz hr....kada napadamo odavde i kada se branimo....ulazem sam svoje pare i golde....a trosim ih stalno ne mastam o q5 kuci :))) Isto tako sam tamo zbog ekipe...mentori gusteri obrana...(pozz kolega mentore)...u politici jesam...za saanje aktivan al bude to bilo malo bolje s vremenom....:))) ipak je ovo igra i tako to treba shvatiti...svi smo mi tam kolege i to se treba cijeniti....a pljacke, bolesnoce, netolerancija sto prema drugima sto medjusobno..hmmm toga ima svagdje pa i ovdje...

17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
ja00022 kaže...

Kad današnjim polu-novinarima svašta zvuči kao vijest, pa i ova bedasta simulacija svijeta zvana eRepublik.

Ne želim trolati, osobno sam član eRepublik neprekidno od proljeća, colonel (uskoro promaknuće nakon 25.000), lvl18, samo sam malo skeptičan u koncept te igre uglavnom zbog nekakvog dojma općeg rasula. Zašto?

Iz perspektive marljivog radnika i odanog vojnika, nisam ni u kakvim strankama i ne petljam se u politiku, vidim da nema eRepublik države koja funkcionira stabilno, nitko nema svoju politiku po kojoj radi, nema prave stranke koja provodi program, nema prave vojske koja djeluje po agendi države, nitko ne čuva svoje ljude, ne brine se. Stvarno je sve hrpa ne-znam-koga-i-čega.

Ne prozivam samo Hrvatsku, jer sam tamo upoznao par vrlo kvalitetnih ljudi i ostali smo prijatelji nakon što sam otišao iz HR nakon prve sumnje na nezrelost i rasulo u državi, ali sad nakon što sam mjesecima državljanin UK i "trebao-bih-biti-ponosan" član RAF postrojba, vidim da nema tu neke prave simulacije države. Isto se događa da su u UK male plaće, dogodi se da firma nema love ili kasni s uplatom, nakon poziva da kao RAF sudjelujem u akcijama u Indoneziji doživio sam lopovsko eksploatiranje i nakon povratka u London ratovi se događaju samo povremeno, kao vježbanje, uglavnom se ne ratuje, osim ponekih izbora nema nikakvih događanja... čak ni osobnih poruka ne razmjenim mjesečno svega nekoliko, valjda zato jer se ne miješam u politiku, ali i zato jer nema se s kime diskutirati (osim ponekad s prijateljima o lijepim stvarima - pozdrav "Jelenu od Potoka"!).

Ne tražim mnogo, radim redovno, borio bih se, bio odan nekome-nečemu, a već mjesecima tumaram po firmama, državama, sve se nadajući da će eRepublik postati simulacija, da ću naletjeti na državu pod čijom bih zastavom bio dugo odan i marljiv, pozvan u borbu i nagrađivan za rad, ali banana... kuratz.

Kako vi uistinu vidite eRepublik, realno?

kako možeš biti u UK? i još da bi se ponosio time? pa to je PEACE zemlja+zemlja koja je izdala naš bivši savez(ATLANTIS).

meni osobno je erep napravljen prilično dobro-radim,treniram i borim se svaki dan. čaln sam hv-a, rank general. cilj u igri mi je postati feldmaršal.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
Možda zato što postoje ljudi koji nisu nacionalisti i koji gledaju ovo kao igru, a države kao saveze..Nažalost malo je takvih...
16 godina
neaktivan

Pošto mi je malo dosadno razmišljam o nekim dodatnim aktivnostima u igri.Sada radim,treniram,član sam stranke,ratujem,razmišljam što mogao još raditi da popunim vrijeme.Zanima me šverc.Bi mi   netko mogao objasnit kako to ide i kakvi su prihodi.Hvala.

16 godina
neaktivan
možeš pokrenut svoje novine...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice