Windows 8 je novi XP?! zaključana tema

poruka: 87
|
čitano: 11.955
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Windows 8 je novi XP?!

Neznam ako mogu start meni instalirat i blokirat metro vjerojatno cu instalirat pirata. Brze se boota a i ima sitnica koje bi bolje trebale bit nego na win7.

0 2 hvala 0
17 godina
Re: Windows 8 je novi XP?!
Volvox kaže...

Xp je bio odličan, vista užasna, sedmica je odlična, pitanje sta ce bit sa windowsima 8:)

Po cemu je to Vista bila uzasna, bas me zanima tvoj "strucan" odgovor?

Volvox kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
Volvox kaže...

Xp je bio odličan, vista užasna, sedmica je odlična, pitanje sta ce bit sa windowsima 8:)

Zašto je Vista užasna?

Win7 je faceliftana Vista sa SPom 3. U osnovi, identični OSevi sa tek par razlika ispod haube i malo drugačiji GUI. Čak i verzije dovoljno govore - Vista 6.0, Win7 - 6.1 {#}

Pa slažem se, win 7 je ispolirana vista, zato i je tako dobar, jer su uklonili sve greške sa viste:)

Dali se vista još prodaje? Ja nisam vidio do sad da itko koristi Vistu.

Greske s Viste? Koje greske s Viste?

Opet, zanima me tvoj "strucan" odgovor.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 18:18 (Psiho246).
14 godina
neaktivan
Windows 8 je novi XP?!

Evo i mene, vec mjesec dana sam na 8ici i ne mogu rec - prilicno sam zadovoljan. Koristim oba sucelja, uglavnom sam u Desktopu a kad ocu provjerit mail, prognozu ili mi pocnu stizat poruke samo opalim onaj windows gumbic i predjem u Metro, pardon, Modern. Komp se boota predobro, sve je sasvim ok. Naravno, to je laptop koji sluzi za surf i multimediju spojen na TV, klasicni desktop komp na kojem se igram nisam prebacivao jer ne znam kako bi Steam i Origin reagirali. Djeluje mi dobro (igram koji casual i na ovom kompu, isto Steam) ali ne bi da mi driveri odu u materinu. 

Sve u svemu ne vidim razloga za toliko hateanje 8ice, meni je cisto ok, a brza je i manje pohlepna za resursima. Jedino sta je netko vec spomenuo - onoga tko je odlucio stavit Power/Shut Down komandu u Settings treba zatuc nanulama.

Edit: E, da, i ide mi na neku stvar ono da mi iz maila koji citam u Metrou otvara linkove u onom okljastrenom IEu umjesto da mi otvara u default desktop browseru, ako netko zna kako to postelat bio bih zahvalan.

A sta se Viste tice - imao sam nekih kontakata s njom, curkin laptop je dosao s predinstaliranom Vistom, do pred 10ak mjeseci je sasvim ok radila i sve je bilo ok i onda se pocela crashat, vjerojatno neki driver konflikt ali mi se nije dalo stavljat nazad Vistu a kad vec kao studenti imamo pravo na free legalne Windowse sam joj stavio 7icu. Komp je malo brzi i manje pohlepan ali nije neka dramaticna razlika, sve u svemu Vista je IMHO ocrnjena vise nego sta zasluzuje.

Vigilo confido
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 19:55 (Sunburn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Volvox kaže...

Po cemu je to Vista bila uzasna, bas me zanima tvoj "strucan" odgovor?

Volvox kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
Volvox kaže...

Zašto je Vista užasna?

Win7 je faceliftana Vista sa SPom 3. U osnovi, identični OSevi sa tek par razlika ispod haube i malo drugačiji GUI. Čak i verzije dovoljno govore - Vista 6.0, Win7 - 6.1 {#}

Pa slažem se, win 7 je ispolirana vista, zato i je tako dobar, jer su uklonili sve greške sa viste:)

Dali se vista još prodaje? Ja nisam vidio do sad da itko koristi Vistu.

Greske s Viste? Koje greske s Viste?

Opet, zanima me tvoj "strucan" odgovor.

Koristio sam je kad je tek izasla, mozda su sad ispravili, šta si ti zaljubljen u vistu kad je tolko braniš, to je propali os i gotovo. Win 7 je bolji, mislim da se tu nema šta govorit.

Problemi sa driverima, problemi sa pronalaženjem drivera, za svaku je*enu stvar pita dal oces da to napravi, puno više resursa troši, pogotovo rama a i ostalog itd.

Uglavnom, ako oces koristit i mučit se sa vistom slobodno, ja ću koristit windows 7 koji je stabilniji i bolji i nikom ništa. Nabrijo si se koda sam ti nešto protiv mame reko a ne protiv os-a.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
16 godina
g12356 kaže...

Tko zaista želi novi sustav instalira si Linux.

-nasuprot onih koji žele da im računalo/hardware/driver/OS radi... nešto korisno ili barem igre?

g12356 kaže...

samo sam odgovarao kolegi koji je govorio o tome "da nije 100% poznato".

-neobično, izgledalo je kao obično trolanje.

Osmica je kvalitetan OS (kao i svaki drugi), ne sviđa mi se UI (pa što), zapravo zamjerka je 'siljenje' u Appleovom stilu, jer oni znaju što je za mene bolje.

-kao, ikone su postle tileovi, jer su (čorave babe) korisnici, željeli veće ikone... eto, sad znam zašto. Još samo da ufatim te uzorke po kojima su odredili potrebe 'mase'... i da im objasnim argumentima (šakom) da je desktop i start buttonćić ipak nešto što netko koristi, kao i miš-tipkovnica umjesto čvaraka po dodirniku.

UI za portable device, motor od servera.

- Radi dobro pa ću ipak otrpjeti.. ili odabrati ono što mi je bolje, ljepše, potrebnije... =moj izbor što nema smisla nametati drugima ili poslovno kad izbor ne postoji, pa opet nema smisla nametati drugima.

- Izaberite ili koristite, ostavite se tatinih većih brkova..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
ihush kaže...

-nasuprot onih koji žele da im računalo/hardware/driver/OS radi... nešto korisno ili barem igre?

-neobično, izgledalo je kao obično trolanje.

Osmica je kvalitetan OS (kao i svaki drugi), ne sviđa mi se UI (pa što), zapravo zamjerka je 'siljenje' u Appleovom stilu, jer oni znaju što je za mene bolje.

-kao, ikone su postle tileovi, jer su (čorave babe) korisnici, željeli veće ikone... eto, sad znam zašto. Još samo da ufatim te uzorke po kojima su odredili potrebe 'mase'... i da im objasnim argumentima (šakom) da je desktop i start buttonćić ipak nešto što netko koristi, kao i miš-tipkovnica umjesto čvaraka po dodirniku.

UI za portable device, motor od servera.

- Radi dobro pa ću ipak otrpjeti.. ili odabrati ono što mi je bolje, ljepše, potrebnije... =moj izbor što nema smisla nametati drugima ili poslovno kad izbor ne postoji, pa opet nema smisla nametati drugima.

- Izaberite ili koristite, ostavite se tatinih većih brkova..

Nisi mogao odoliti, zar ne? Kao što je napisao jedan kolega u svom potpisu "Kod mene sve radi".{#}

Što se tiče 8-ce odličan OS i kao što sam već negdje napisao to je OS koji će biti na novom laptopu. Radio sam na svim Windowsima od verzije 3.1 (zarađivao kruh svagdašnji) pa naovamo i teško se može reći za bilo koji od njih da je bio smeće. Neki se i nisu baš proslavili zbog ne baš pretjerano dobrih karakteristika ali se na svima moglo raditi. Uvijek je bilo problema s prvim izdanjima (te ne radi ovoo, ne sviđa mi se ono,...), stariji se mogu sjetiti XP-a prije prvog (a bogme i drugog) SP-a, s vremenom se nkorisnici naviknu, jer je to u ljudskoj prirodi, i ne jamraju previše. Za godinu dana će većina onih koji pljuju po 8-ci kleti se u nju.

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
neaktivan
Windows 8 je novi XP?!

Ha čuj,šta se toga tiče,ima sretnika koji nemaju switchable graphics...koji mi je inače sasvim svejedan...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
mario.L_hr kaže...
.."Kod mene sve radi"..

..će biti na novom laptopu. ..

... Za godinu dana će većina onih koji pljuju po 8-ci kleti se u nju.

... teško je odoljeti argumentima i znalačkom pozivu power juzera na troling. Baš je Cool biti pingvin, dosta o meni, 'ajmo sad o mom autu.

-radi, i mrtav oživi, Lazarus sindrom. (btw, svi OSevi su dobri, problem je u korisnicima i aplikacijama, uvjek. Ne sudaraju se automobili nego vozači..).

-će biti na ext.USBu.

-kao i svi konvertiti.

14 godina
Windows 8 je novi XP?!

8ca je za PCe s Touch ekranom(moje mišljenje),sedmicu kao niti vistu,neću dirati sve dok to mi radi uredno,kad nebude radilo e onda ću razmisliti o prelasku na W8,a do tada na 7ci i visti ću ostati.

BTW
8ca je isto super win,imao na disku koji je krepao,radila je uredno no samo meni nije to to,uglavnom svi vi koji pljujete 8cu biti će te nakon nekog vremena na njoj i govoriti kako je super i sve to.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kruskar kaže...

8ca je za PCe s Touch ekranom(moje mišljenje),sedmicu kao niti vistu,neću dirati sve dok to mi radi uredno,kad nebude radilo e onda ću razmisliti o prelasku na W8,a do tada na 7ci i visti ću ostati.

BTW
8ca je isto super win,imao na disku koji je krepao,radila je uredno no samo meni nije to to,uglavnom svi vi koji pljujete 8cu biti će te nakon nekog vremena na njoj i govoriti kako je super i sve to.

Pa ja ne pričam o reinstalaciji OS-a koji odlično radi. Na poslu imam omanju hrpicu računala s Win 7 Professional a do nedugo i Win Vista, svi vrijedno rade (Vista je umirovljena zbog nabavke novcog računala). novi OS uzimam zbog toga što nabavljam novi laptop.

16 godina
neaktivan
Windows 8 je novi XP?!

XP____ocjena 4,5

Vista___3,5

Sedmica__4

Osmica___4(zasad)

Na Visti nisam nikad radio, a ova ocjena valjda zbog većine i njihova prigovaranja.

Sedmica, skoro pa savršena; izostanak meni dragih Copy to Move to itd. iz Windows Explorera, pa i ne pamti pozicije i veličinu prozora mapa i aplkaciija...:-/

Sve ovo donekle riješeno u Osmici na kojoj se da naviknuti. Neznam zašto toliko blaćenja ovog Starta,a  može se vrlo lako instalirati Start8, meni osobno je dobar.

U Osmici kazali da se sad zove File Explorer, na nekim mjestima i dalje piše Windows Explorer.

Kako zapravo ugasiti(shutdown) Windows 8, da u Task manageru ne bude UP TIME 10dana 10sati....???

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Žohar kaže...

XP____ocjena 4,5

Vista___3,5

Sedmica__4

Osmica___4(zasad)

Na Visti nisam nikad radio, a ova ocjena valjda zbog većine i njihova prigovaranja.

Zašto ocjenjuš nešto šta nikad nisi vidio? Nema logike.

16 godina
odjavljen
Volvox kaže...

Koristio sam je kad je tek izasla, mozda su sad ispravili, šta si ti zaljubljen u vistu kad je tolko braniš, to je propali os i gotovo. Win 7 je bolji, mislim da se tu nema šta govorit.

Problemi sa driverima, problemi sa pronalaženjem drivera, za svaku je*enu stvar pita dal oces da to napravi, puno više resursa troši, pogotovo rama a i ostalog itd.

Uglavnom, ako oces koristit i mučit se sa vistom slobodno, ja ću koristit windows 7 koji je stabilniji i bolji i nikom ništa. Nabrijo si se koda sam ti nešto protiv mame reko a ne protiv os-a.

A dobro ti je psiho rekao, stvarno nemaš pojma o čem pričaš.

Za početak - čovjek ima argumente i znanje i može braniti što želi ako misli da ima argumente. Ti nemaš nikakve argumente nego samo rekla-kazala priče i gluposti. Daj se malo saberi, ideš nam lagano na polni organ sa svojim glupostima.

Kao drugo - kakve hebene veze ima Vista sa driverima? Za nepostojanje drivera krivi su isključivo proizvođači hardvera! Ne Vista, ne Microsoft, ne moja pokojna baka, ne ni Pero Perić iz Ljubuškog. Krivi su oni koji su uređaj proizveli a bili lijeni napisati driver. Pa neće valjda MS pisati drivere za tamo neke šugave VIA čipsete.

Kao treće - pa naravno da će te pitati jer ta promjena utječe na OS! Da nema toga, sutra bi plakao da je Vista/Win7 (kao direktni nasljednik Vista koda) šupalj kao švicarski sir na koji su pucali sačmaricom. UAC je tu da pita da se većina gluposti ne provlači mimo glupog korisnika! Doduše, što to vrijedi kad ga svi mahnito gase radi crackova i ostalih gluposti koje uključuju i to da su neki uvjereni da nešto znaju a zapravo bi im bilo najbolje oduzet PC i dati motiku.

Kao četvrto - hebo vas RAM više!!! Jel on služi za povećanje e-peena kada vas netko pita koliko RAMa imate? Jel osjećate zadovoljstvo kad kažete 8GB? Još na x86 sustavu, ako je ikako moguće. Gase servise, procese i sve ostalo kako bi ušparali 20MB tog jadnog, dragocjenog i neprežaljenog RAMa. Nije 2001. godina, nije to XP, Vista i noviji sustavi ZNAJU koristiti RAM! Jesi ikad pogledao što je to prefetch, superfetch i kako to radi? Jesi pokušao zaposliti bar 2-3 sive stanice oko toga? Da jesi, živo bi ti se hebalo koliko RAMa koriste windowsi a koliko browser jer bi znao da je ta informacija za tebe potpuno nebitna i da su na raspodjeli RAMa radili daleko pametniji ljudi od tebe koji znaju što OSu treba.

Glavno da se gase servisi pa onda za 3 dana plače da ne može instalirati neku igru jer fali neki file.

Dodatak - to što ti ne možeš nači drivere je isključivo do tvojih intelektualnih kapaciteta. A ako driveri ne postoje, očito je taj komad hardvera iz doba kada je XP predstavljen a proizvođač je lijen napisati driver. Opet, to nema apsolutno nikakve veze sa OSom. Jedini grijeh MSa je bio što je naljepnica "Vista Ready" bila malo "prejeftina" tj. falilo je RAMa za ugodno korištenje.

Problem je u tome što su neki debili očekivali da će vista raditi na njihovom Duronu od 800mhz sa 256MB RAMa. E pa, neće ići. Isto kako Win7 ne radi ugodno ako nema najmanje 2GB na raspolaganju. Visti je dovoljno oko 1.5 za normalan i ugodan uredski rad. Znam iz iskustva jer sam imao Vistu duže od godinu dana što se za tebe baš i ne može reći.

Ako još uračunamo da si vjerojatno imao cracked koji baš i nije bio nešto osobito pouzdan (a ni update nije prolazio), naravno da ti vista nije odgovarala. Stvar je u tome da malo manje iskusan korisnik neće prepoznati jel radi na Visti SP2 ili na Win7 kada se aero i još neke fore ugase. Jednostavno ne kuže. Toliko o tome da Vista ne valja.

I daj više prestani s*ati gluposti. Ako imaš neke argumente reci, a ako ne, šuti. Isto vrijedi za ostale.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
16 godina
Žohar kaže...

..

..

- primjer istinskog vjernika. Nikad vidio, ipak vjeruje. Oš mi bit jamac?

- StarDock? To nije dio OSa, 5$.

- Još bolnije, zašto? Zašto, o zašto.. mislim, jednaostavno naivno zašto se ne može odabrati clasic desktop umjesto ono-UI nešto. Meni nije potreban tile 5x10CM na sred ekrana iz kojeg mi se smješka neka betvezna aplikacija ili ikona maila. Jednako kao što ti uzalud tražiš button za gašenje. (ako nemaš na powersuplayju nema gašenja osim čupanja žice iz zida? ima, ali je skriveno, traži... tad ćeš otkriti da je kriterij po kojem je netko odredio izgled UIa jednak božansko-papinskoj nepogrešivosti, jednak start buttonu ili desktopu ili nađi me ako možeš)

- u jednoj drugoj temi, slikovito (ali za Canonicala) zašto, je netko mislio da je za mene bolje prebaciti s desne strane na lijevu min-max-close, kao da netko promjeni raspored papučica u autu.. to se odnosi na ubuntu, sitna razlika, konfig se podesi bez kupnje dodatnog softwarea, ovdje to nije slučaj, tako da nije samo MS takav, rekao bi da kopiraju iApple...

13 godina
neaktivan
Windows 8 je novi XP?!

Govorit da je Vista bolja od windowsa 7 je smijurija, neznam što još trebam reć, koristio sam Vistu prije windowsa 7 i to nije to, neznam zašto se tolko palite na to, pa i sami ne koristite Vistu jer je loša, vidim sum da ti koristis xp i win7, ne čudi me, jer vistu valjda koristi dvoje ljudi na forumu, ako i tolko, jer je loša.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
1 6 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ja još uvijek ne vidim nikakve argumente...

XP je na ovom Celeronu + 2GB RAM jer VIA nije sposobna napraviti normalne drivere za taj čipset. U kombinaciji sa TerraTecom i njihovom TV karticom - BSOD odmah. Pošto mi ona treba, vratio sam se na XP. Ja bih rado bio na Visti ali VIA i Terratec su lijeni. Win7 ne radi kako treba jer nema dovoljno RAMa.

Laptop ima Win7 jer je kupljen prije 3 godine a baš nije imalo smisla stavljati Vistu kad sam imao mogućnosti staviti Win7 (free, preko MSDNAA).

Treća konfa je jednostavno preslaba za Vistu. I ne, neću se napraviti glup pa ju instalirati i čuditi se zašto ne radi.

A sada da čujemo tvoju priču. Sa argumentima molim lijepo. Zašto je Vista loša?

15 godina
Sum_of_all_fears kaže...

XP je na ovom Celeronu + 2GB RAM jer VIA nije sposobna napraviti normalne drivere za taj čipset. U kombinaciji sa TerraTecom i njihovom TV karticom - BSOD odmah. Pošto mi ona treba, vratio sam se na XP. Ja bih rado bio na Visti ali VIA i Terratec su lijeni. Win7 ne radi kako treba jer nema dovoljno RAMa.

Laptop ima Win7 jer je kupljen prije 3 godine a baš nije imalo smisla stavljati Vistu kad sam imao mogućnosti staviti Win7 (free, preko MSDNAA).

Treća konfa je jednostavno preslaba za Vistu. I ne, neću se napraviti glup pa ju instalirati i čuditi se zašto ne radi.

Mali citat iz lektire :

"A u ruci Mandušića Vuka svaka puška bit će ubojita" (vrijedi i za OS-eve; u oba smjera).

16 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Govorit da je Vista bolja od windowsa 7 je smijurija, neznam što još trebam reć, koristio sam Vistu prije windowsa 7 i to nije to, neznam zašto se tolko palite na to, pa i sami ne koristite Vistu jer je loša, vidim sum da ti koristis xp i win7, ne čudi me, jer vistu valjda koristi dvoje ljudi na forumu, ako i tolko, jer je loša.

baci pogled na temu niže, možda nešto i naučiš

http://www.bug.hr/forum/topic/sluzbene-obavijesti-pravila/upute-kvalitetno-diskutiranje-forumu-m_dipl/111149.aspx

kod mene normalno radi.....(osim usranog apple iJpeg-a)
15 godina
neaktivan
Windows 8 je novi XP?!

Meni Vista odlična, drugi OS nadam se da neću morati instalirati. Ikad. Koristim ju od samog početka i nisam imao niti jedan BSOD ili rušenje, krivicom sistema ili OS-a. Jedina mana po meni je što cica resurse kao kakav rak, i raste od instalacije kroz godinu - dvije korištenja više nego duplo, u smislu zauzetih gb prostora.

Iako je neko pravilo valjda formatirati particiju sa OS-om svako malo i osvježiti sistem, ne prakticiram to previše. Ali valjda pomaže onda i u brzini, svako malo friški install. Znam ljude kojima je to pod ono, redovno. Svakih mj.dana. Ja bi poludio.

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 7:55 (thedream).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Windows 8 je novi XP?!

Pripazite na riječnik i smirite se!

Zar je stvarno potrebno raspravljati na taj način?

http://www.bug.hr/forum/topic/sluzbene-obavijesti-pravila/upute-kvalitetno-diskutiranje-forumu-m_dipl/111149.aspx

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 11:18 (XXX-Man).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows 8 je novi XP?!

@TheDream: Novi Windowsi rastu tokom vremena zato što za svaku instaliranu aplikaciju zasebno čuvaju njene dll biblioteke (čime se izbegava dll hell iz ranijih verzija, tj problemi koji nastaju zato što različite aplikacije zahtevaju različite, međusobno nekompatibilne verzije istih dll fajlova). Sam taj folder mi je trenutno preko 10GB, tj otprilike kao sveža instalacija Windowsa.

Vezano za raspravu Vista vs 7, ne da mi se čitati celu raspravu, ali ne vidim da neko tvrdi da je Vista bolja nego 7, samo da je otprilike jednako dobra. Koristio sam Vistu aktivno od kad je izašla, do izlaska Sedmice. O glavnim zamerkama na Vistu mislim sledeće:

• probleme s driverima ste imali ako ih proizvođači vašeg hardwarea nisu napravili (ili su ih loše napravili). Windows 7 je imao mnogo manje takvih problema upravo zahvaljujući Visti koja je bila na tržištu par godina pre njega, jer sa njom deli driver model.
  • po gladi za resursima su oba OS-a otprilike jednaka, Vista može da radi sasvim normalno sa 1GB RAM-a, a to je minimalni zahtev za 32-bitnu verziju Win 7 (za 7 x64 je 2GB!)
  • mehanizam sličan UAC-u postoji i na svim ostalim savremenim desktop OS-evima (OS X i Linux) i značajan je faktor njihove sigurnosti. Pri tom se jednostavno isključuje i pri tom radi vrlo slično na Visti i na 7-ici (na 7-ici se jedino po defaultu ne javlja kada korisnik lično menja neka podešavanja u CP). Zašto se onda javljao više, a sada manje? Zato što su u vreme izlaska Viste, tj u eri XP-a, developeri podrazumevali da je svaki korisnik stalno ulogovan kao oadministrator (što je uglavnom bilo istina, ali i donosilo ogroman sigurnosni rizik), pa su aplikacije za svakakve gluposti zahtevale administratorska ovlašćenja.

BTW, ako neko misli da je UAC njemu bio dosadan, šta bi tek rekao da je kupio neku od ranih HPovih ili Dellovih Vista mašina?! Jer ovi proizvođači su na svoje rane Vista mašine gurali isti standardni bloatware kao i na XP mašinama i nesrećni korisnici su morali da izdrže čak i dvocifren broj UAC dijaloga - samo da bi im se podigao sistem.  {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 11:41 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Pa jesam li ti gore napisao, sta cu 5 puta ponavljat isti post??
16 godina
odjavljen
Volvox kaže...

Pa jesam li ti gore napisao, sta cu 5 puta ponavljat isti post??

Da, napisao si da je Vista loša, da drivera nema ili ih je teško pronaći a UAC gnjavi.

Da nije žalosno, bilo bi smiješno... Niti jedan prigovor koji si iznio nema veze sa OSom direktno (osim UACa ali on se da "stišati").

17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Zašto je Vista užasna?

Da nastavim niz, Win8 - 6.2

13 godina
neaktivan
Windows 8 je novi XP?!
Ja sam rekao svoje razloge zasto sam sa viste presao na win7 i zasto mi je vista losa, neznam sta jos zelis? Ti isti driveri su se u pol minute na win7 instalirali. I imo sam problem da mi nije zelio nista prepoznavat, stavim mp3 u usb port ovaj napise driver failed ili tako nesto i nemam uredaj pod my device, isto tako i mobitel i printer itd.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Windows 8 je novi XP?!

Pa isto je u biti sa svakom promjenom u životu, tako i na računalnom polju. Ljudi su otporni na promjene i to jako. Nitko ne želi izaći iz svoje zone udobnosti. Ali jednom kad moraju i priviknu se na novo, brzo zaborave na staro, i sve je supa dupa.

U biti ista priča se provlači kroz sve operativne sustave, pa doslovno od kada postoje. Linux, Windows, OSX uvijek prolaze kroz iste kritike, nekad manje, a nekad puno više.

Ne sumnjam uopće u uspjeh osmice jer napokon windowsi prate trendove u industriji potpuno.

Ad astra peronospora

6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 8 je novi XP?!

Budući da se iste rasprave povlače kroz više tema zaključat ću ovu, pa vas molim da daljnju raspravu o Windowsima 8 preselite ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/windows/windows-8/95931.aspx

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 13:51 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice