Stigli Galaxy Nexus i ICS

poruka: 11
|
čitano: 2.531
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Eto, noćas su u Hong Kongu predstavljeni Galaxy Nexus i Ice Cream Sandwich. Većina detalja oko novog Nexusa več je otprioje poznata, a ICS donosi prilično izmijenjen Android.

http://mob.hr/galaxy-nexus-sluzbeno-predstavljen/

http://mob.hr/ice-cream-sandwich-nova-generacija-androida/

2 0 hvala 2
17 godina

Izgleda da ce svaki mob sa Gingerbreadom moci staviti ICS

Google confirms Nexus S will get Ice Cream Sandwich -- for real this time (Gingerbread
devices, too)
http://www.engadget.com/2011/10/19/google-confirms-nexus-s-will-get-ice-cream-sandwich-for-real/

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 6:56 (parizer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Predobar je... ali ga necu imati jer sam neki dan narucio Sensation, nadam se sa ce ICS doci i na njega...

pwn too much...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Stigli Galaxy Nexus i ICS

Doci ce sigurno pitanje hoces li staviti ROM ili ces cekati HTC

14 godina
neaktivan

Ima li šanse da će ICS doći za LG optimus 2x S obzirom da još nisu ni gingerbread pustili

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

zanimljivo telefon možeš otključati smješkom. znam neke ljude za koje ovo neže funkcionirati ;) evo šta o ovome na g+ kaže larry page: 

I've absolutely loved using my pre-release Galaxy Nexus phone running the new version of Android, Ice Cream Sandwich. It is truly beautiful hardware with incredible software. 

Today in Hong Kong, our partners from Samsung took the stage with Andy Rubin, and introduced the world to the Galaxy Nexus and Android 4.0, also known as Ice Cream Sandwich. Both Google and Samsung spent a lot of time getting everything right, and it really shows!

People are at the heart of Ice Cream Sandwich with an amazing new contact manager. We focused on re-inventing sharing on mobile devices. This is what I was talking about when I recently mentioned one way to think about Google+ is that over the last quarter we shipped the +, and now we’re going to ship the Google part.

There are ton of other features from super fast camera with amazing panorama mode and 1080p video to Voice Typing which transcribes text nearly instantly as you speak. You can even unlock your phone with just a smile. The screen is unbelievably nice and has 720p resolution and is a gigantic 4.65". 

Now that Ice Cream Sandwich is unwrapped, the first Galaxy Nexus phones will ship worldwide starting in November. Sign up to get one, you'll love it just like I do!

više o telefonu

i prvi hands-on

Kapitalizam želi proizvesti i prodati što više u što kraćem vremenu sa što manje radnika!
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 9:29 (hrvooje).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dakle ako će svaki telefon sa Gingerom podržavati i ICS, onda to znači da će ICS podržavati Desire i Galaxy S? {#}

Long live Open Source and GNU/Linux!

1 0 hvala 0
14 godina

Kako lijepo ICS izgleda, je li itko pronašao kada će biti dostupan nadograditi ga?

Kies, ili nešto treće? 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kapitalizam želi proizvesti i prodati što više u što kraćem vremenu sa što manje radnika!

1 0 hvala 3
14 godina

hoće li doći i ics customrom za optimus 2x

Dobrovoljno pomažem onima koji ništa ne rade !!! ////////////////////////////// Ima puno F1 momčadi na svijetu, ali ipak je samo jedan Ferrari

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Stigli Galaxy Nexus i ICS
speedy56 kaže...

hoće li doći i ics customrom za optimus 2x

definitivno

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice