FileSonic ukinuo djeljenje datoteka

poruka: 106
|
čitano: 18.723
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FileSonic ukinuo djeljenje datoteka
Tomislav95 kaže...
Ja ni ne vidim razliku između svih tih stranica jer mi je max dl 220 kbps

Valjda kBps ?

17 godina
neaktivan

Stare filmove ne vrijedi niti tražiti na javnim trackerima bolji su specijalizirani tipa karagarga ili cinemageddon, tamo se svašta može naci.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 23:56 (Kizmar).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Enkidu kaže...
Tomislav95 kaže...

Valjda kBps ?

A razlike u pi*ku materinu, mislim da su svi shvatili što je pisac htjeo reći.

Briga me za FileSonic,i tako koristim torent, jedino me brine kako je to krenulo, princip me brine, ovi su se us*ali da nebi njih zatvorili ko MU, da stvarno je krenulo, ode nama naš internet.

16 godina
neaktivan

Torrente će još najlakše spriječit jer se tako i dijele fileovi, a to je ilegalno. I ISPovi točno vide što si dijelio, ja sam nedavno dobio upozorenje od Carneta jer sam skidao neki film. Pisalo je da ga obrišem i odgovorim im nešto, al sam ih ignorirao. 

0 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...
8ax kaže...
Po cemu je Filesonic bolji od MF ili RS?

Filesonic se jedino koristi jer uploaderima daje par dolara po 1000 downloada.

Ima više sadržaja na njima više linkova.

Na warezu sam godinama a RS sam takodjer imao godinama tako da znam šta pričam.

Trenutno je čini mi se najjači fileserve

Da, izgleda da su prvo pali oni bolji :S, ako fileserve propadne zavladati ce veeeeliki kaos (znam barem 10 site-ova gdje se koristi) i mnogi zaraduju milijune na tome

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
neaktivan

Počelo je . . .

MegaUpload -> CLOSED

Fileserve -> Deleting multiple files. Closed affiliate program.

fileJungle -> (Owned by Fileserve) Deleting multiple files.
Testing out blocking some USA IP addresses.

UploadStation -> (Owned by Fileserve) Deleting multiple files.

FileSonic -> Closed affiliate program. Stopped file-sharing.

videobb -> Closed affiliate program.

uploaded -> Banned USA IP addresses.

FilePost -> Started suspending accounts with infringing material (doing what Hotfile did)

videoZer -> Closed affiliate program

. . .

izvor

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 1:24 (heged).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

FileServe je meni mrzak, em je spor, em za njega ne radi automatski download sa CrypLoad-om kojeg inače koristim za RS/MU/FS linkove, tako da ako file ima više od 2 linka ne vrijedi toliko truda...

0 0 hvala 0
16 godina

Samo da ne ode RS kao MU... jbš torrente tu nisam obavezan nikome ništa dizati a i nisam naučio ne treba mi zasada...

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
16 godina
Enkidu kaže...

FileServe je meni mrzak, em je spor, em za njega ne radi automatski download sa CrypLoad-om kojeg inače koristim za RS/MU/FS linkove, tako da ako file ima više od 2 linka ne vrijedi toliko truda...

Probaj Mipony za više linkova dobra stvar, čak i raspakira sam a i pamti lozinke od ranije

17 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Samo da ne ode RS kao MU... jbš torrente tu nisam obavezan nikome ništa dizati a i nisam naučio ne treba mi zasada...

A i ko će neki tamo glupi share ratio održavat na 1.0 kad ti je download 10-30 puta veći od uploada !? Neću cilu noć držat uključen komp da bi seedao neki glupi torrent ! Nemam ništa protiv seedanja dok skidam, ali kad ja skinem file torrent aplikaciju zatvaram, tako da mi ratio nikad nije veći od ~0.1 ! Za moj niski ratio su krivi ISP-ovi koji mi daju prebijedan upload u odnosu na download... A sa niskim ratiom navodno nemoš na najbolje torrente (ne bih znao jer mi je dosad Pirate Bay bio dovoljan)...

Nadam se da će RS ili Mediafire shvatit da je ova kriza voda na njihov mlin i prihvatiti izbjeglice sa svih pogođenih file hosting servicea, i ako je potrebno otvorit server negdje u trećem svijetu van domašaja Amerikanaca...

15 godina
neaktivan
heged kaže...

Počelo je . . .

MegaUpload -> CLOSED

Fileserve -> Deleting multiple files. Closed affiliate program.

fileJungle -> (Owned by Fileserve) Deleting multiple files.

UploadStation -> (Owned by Fileserve) Deleting multiple files.

FileSonic -> Closed affiliate program. Stopped file-sharing.

videobb -> Closed affiliate program.

uploaded -> Banned USA IP addresses.

FilePost -> Started suspending accounts with infringing material (doing what Hotfile did)

videoZer -> Closed affiliate program

. . .

izvor

Majku im njihovu......videoZer i videobb su mi bili glavni izvori za gledanje serija{#}{#} ne skidam nista sam gledam ono koje bi gledao regularno na TV da sam u americi.....

od sutra palim torrent i skidam internet citav...kud i ovi diskovi poskupise.....ovo je sve urota{#}

15 godina
neaktivan

Šta se tiče RS/FS/FSC/MU itd. brzina mi je maksimalna na svim premium acc-ovima kod njih (da se razumijemo imao sam po jedan premium kod svakog, sad imam samo u FSC-a na 2 mjeseca i bome su me za*ebali s ovim.)

Al ne mogu vjerovat šta rade korisnicima interneta, pa ubrzo ćemo surfat pustinjom -.- Sa torrenta ne skidam često, em je brzina očajna ako film nije nov jer ga nitko ne seeda, em su nepouzdani kao neki warez forumi na kojima ima BRRip-ova odlične kvalitete zbog kojih mogu skinit 20 720p Ripova umjesto 2 prava punokrvna 720p filma.

I baš čitam kako su vlasnika Megauploada okružili sa helićima, swat timom, dobro mu nisu vojsku poslali u kuću. A on se sa napunjenom sačmaricom skriva u kutu sobe...

Ako se sad ne izborimo mi korisnici (ujedno smo i Anonymous sudeći po svemu) i ne damo im podršku da sruše šta više stranica kako bi dokazali da je ovo šta nam rade nepravedno, e onda imamo problem jer vlada može doslovno s*at po nama i gasit sve moguće online usluge koje nisu "legalne". Hebote šta se događa sa današnjim društvom. I bit će nam bolje u EU, moš mislit, i ovako imamo dovoljno problema sa korumpiranim dupeliscima koji vode ovu državu.

3 0 hvala 0
15 godina

o boze ovo nije dobro... a taman danas ja i frend raspravljali uzet 4 harda po 2t il vise uzet maks brzinu sta mozemo od porvaidera i skidat svkai je*eni film i igru.

i kasnije prodavat ahhahahah

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Al ne mogu vjerovat šta rade korisnicima interneta, pa ubrzo ćemo surfat pustinjom -.- Sa torrenta ne skidam često, em je brzina očajna ako film nije nov jer ga nitko ne seeda, em su nepouzdani kao neki warez forumi na kojima ima BRRip-ova odlične kvalitete zbog kojih mogu skinit 20 720p Ripova umjesto 2 prava punokrvna 720p filma.

Baš sam isto i ja reka maloprije !

puls4R kaže...

I baš čitam kako su vlasnika Megauploada okružili sa helićima, swat timom, dobro mu nisu vojsku poslali u kuću. A on se sa napunjenom sačmaricom skriva u kutu sobe...

Ma to mora da je debelo ukrašeno / nadodano...

17 godina
Enkidu kaže...

A i ko će neki tamo glupi share ratio održavat na 1.0 kad ti je download 10-30 puta veći od uploada !? Neću cilu noć držat uključen komp da bi seedao neki glupi torrent ! Nemam ništa protiv seedanja dok skidam, ali kad ja skinem file torrent aplikaciju zatvaram, tako da mi ratio nikad nije veći od ~0.1 ! Za moj niski ratio su krivi ISP-ovi koji mi daju prebijedan upload u odnosu na download... A sa niskim ratiom navodno nemoš na najbolje torrente (ne bih znao jer mi je dosad Pirate Bay bio dovoljan)...

Nadam se da će RS ili Mediafire shvatit da je ova kriza voda na njihov mlin i prihvatiti izbjeglice sa svih pogođenih file hosting servicea, i ako je potrebno otvorit server negdje u trećem svijetu van domašaja Amerikanaca...

Bolji humor odavno ne videh. Cela stvar sa torrentima ja zamišljena da funkcioniše na korisničkoj solidarnosti, što je tebi očigledno nepoznat pojam, ali bi zato voleo da, kako bi mogli da nastave da zadovoljavaju tvoje potrebe, RS i kompanija presele posao negde bogu iza leđa i još ulože u infrastrukturu kako bi nadoknadili gubitak ugašenih servisa.

A da ne pominjem žalbu na ISP-ove koji daju 10-ak puta veći DL od UL-a. Mala pouka iz telekomunikacija: do nesimetričnosti između brzina DL-a i UL-a se došlo tako što je neko pametan zaključio da kućni korisnik mnogo više skida nego što šalje i da se samim tim dostupni propusni opseg mnogo racionalnije koristi ako je DL veći od UL-a. Dakle, "simetrična" alternativa tome što neko trenutno ima, npr, 4Mbps/512kbps konekciju je 2Mbps/2Mbps, dok bi varijanta 4/4 morala biti skuplja.

17 godina
neaktivan

Joj kako volim ovakve briljante !

Kao što već rekoh ja bih vrlo rado da mogu uploadati na torrentima isto koliko i downloadam, a ne da mi je solidarnost i reciprocitet nepoznat ! Nemoj mi blesave i neistinite stvari trpati u usta !

Međutim kako bi ti da ja to izvedem ? Činjenica je da je upload mnogo puta manji od downloada, dakle bi li ti možda da ja cijeli dan i noć držim uključen kompjuter i torrent aplikaciju samo zato da imam dobar share ratio ? Kao prvo, struja nije besplatna nego se naplaćuje, a kao drugo čak i kad kompjuter radi ne mogu stalno uploadati neko sr... iz raznih razloga (zbog opterećenja na sistemske resurse makar malog, zbog toga što bi stalna aktivnost veze skrivala što ostali procesi rade sa vezom, dužeg dizanja ako stavim u atostart, itd. itd.).

Ja ne ograničavam upload na 1 kBps kao neki i uvijek uploadam dok downloadam ! To me čini solidarnim !

Da bi bio solidaran sa siromašnima ne moraš donirati sav svoj imetak i postati pustinjak. Dovoljno je pomoći siromašnima.

A što se tiče ADSL-a, ne znam za tebe ali ja sam o njemu i obilato sam istraživao o njemu još prije mnogo godina i učio o njemu na faksu poprilično, tako da se prilično dobro razumijem u tu temu. I znam dobro šta znači A u kratici, i zašto je tako dizajniran sistem.
Međutim primjetit ćeš da omjer U / D nije isti kod svih paketa svih operatera, i da je generalno sa rastom D zadnjih godina padao omjer U / D (tj. U je rastao sporije nego D). Prvi DSL koji sam imao je bio 384/64 kbps, tj. D/U = 6. Sad imam 5120/512 kbps, dakle D/U =12. Neki (Amis koliko znam) imaju 24 Mbps / 768 kbps, dakle D / U = 32.

E sad ja sa naravno slažem da je home userima potrebniji download nego upload, međutim pitanje je kakav je omjer potreban, i koliko se downloada može iskoristiti. Većina web servera ne daju korisnicima ni približno ovakve brzine kakve neki operateri ovdje nude, da ne govorim u svijetu (npr. 1 Gbps optička veza relativno uobičajena u Japanu). Za veliku većinu svrha osim torrenata i nekih P2P stvari se ne može iskoristiti više od 5 Mbps. Razmisli sam kolika ti je razlika pri uobičajenom surfanju bilo kad ti je brzina skočila sa 56 kbps na par stotina kbps, onda na 1 Mbps, onda na nekoliko Mbps itd., nakon neke granice surfanje jednostavno ne ide brže radi servera.

Što se tiče uploada mnogim userima je on prilično potreban iako ne često. Evo ja sam nedavno slao prijatelju jedan veći file i trebalo mi je 4 pokušaja koja su trajala ukupno 2 dana zbog prekida veze (redovito svaka 24h ili zbog oluje).

Ja bi se prvo dobrovoljno javio da mi smanje download i povećaju upload malo, evo recimo sad je 5120/512, nek mi daju 4608/1024 kbps ! Međutim to ne ide (pitao sam !) jer ti lijeni krelci ne dozvoljavaju nikakvo customiziranje paketa (nisam siguran koliko je to tehnički izvedivo sa njihove strane, ali vjerujem da ne bi bilo teško jer moja fizička brzina je ustvari veća, stvar je samo u tome na koliko je oni limitiraju zbog odabranog paketa).

A što se tiče premještanja RS-a i ostalih file hosting servicea, nisam rekao da bi oni to trebali raditi kao uslugu meni, nego da će možda morati to učiniti ako ne žele biti zatvoreni ili bankrotirati.

Mrzim kad mi na javnim forumima iskrivljuju moje izjave i prave pogrešne pretpostavke o meni !

1 0 hvala 0
16 godina

RS je još tu mada je sada navala na njega zbog brzine kada više nema MU, traženi su RS linkovi, zbog toga jer je sad no.1 bi i on na žalost mogao brzo pa pa, ne znam

ma što se tiče torrenata ja iako imam samo 8 sati flata dnevno na vipu imam 2-3Mbs upload mogao bi nešto seedat malo, ali isto kada skidam, ne mogu držati lap stalno on pogotovo ne u onih 16 sati dnevno kada mi se broji promet ne mogu uploadat, ali to mi je pušing jer ne vjerujem da mogu neke konkretne brzine ostvariti na koje sam naučio a ne mislim duže skidati film nego što film traje

ja kužim filmaše i ostale ali nitko nema toliko love da kupuje sve što je on line, treba se nači neki kompromis, iz pretplate za autorska prava

osim toga ameri idu na spiku autorskih prava američkih jel? a sada zatvaraju i sve ostale filmove a ne samo američke, znači hoću španjolski ili francuski, njemački film ne mogu znači priča im ne drži vodu jbga

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Fileserve isto pao (može se samo svojim fajlovima pristupiti), kao i mnogi drugi...

I possess a skill to google.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran

nadam se da će RS i dalje živjeti {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Čitam ja sve ovo i nemogu vjerovati. Jako tužan dan... dan kada smo još jedan korak bliže statusu robova

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

You successfully canceled the following recurring payment. PayPal will no longer bill you. If you did not request this cancellation, contact PayPal Customer Support toll-free at 1-888-221-1161.

Note: Cancelling this payment with PayPal may not relieve you of the obligation to complete your contract with your merchant. You should notify your merchant directly about cancelling this payment.

Payment Details

Profile ID: I-FXY53UH2STPN
For: 30 days unlimited pro access - 9$ Ref-ID:22983291:4eff4fb74d3a2
Merchant Name: FileSonic

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sad će propast Marketmilitia i slične stranice...
Onda će svi preć na multiupload ponovo, pa na mediafire dok ih sve ne pozatvaraju..

Meni paše sve dok ne diraju Dropbox..
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan

Ako primjetite sporije brzine na netu,ne brinite,trajat će dan-dva dok ne backupiram cijeli net! {#}

Savjet,koristite Rapidshare,trenutno ima apsolutno najveće brzine i nema captche.

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 12:30 (DwightSchrute).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Tomislav95 kaže...

eh meni sa filesonica je islo 60Mbps i vise tak da ja vidim razliku :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 12:38 (Arnold Layne).
13 godina
neaktivan

Dobro sad kad prežalimo filesonic šta mislite kad će se pojaviti jednako kvalitetna alternativa

Npr Oron.com ima porast u broju posjeta 30% u samo jednom danu

15 godina
IfeCro kaže...

Dobro sad kad prežalimo filesonic šta mislite kad će se pojaviti jednako kvalitetna alternativa

Npr Oron.com ima porast u broju posjeta 30% u samo jednom danu

Treba sačekat koji dan da se malo stvari smire.

Baš mi treba da uzmem premium RS pa da i njega zatvore.

15 godina
neaktivan
rapidshare je naša zadnja nada

2 0 hvala 0
17 godina

Evo jednog teksta na temu "Zašto baš MegaUpload?".

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sada če "jadna filmska industrija" vidjeti koliko su nepovoljno utjecali takvi servisi.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kada je rapidshare krizirao, prije godinu dana,kupio sam kod njih godišnji account, i popušio. Prešao sam na Filesonic, no poučen iskustvom uzeo recurring opciju da mi skidaju sa kartice mjesec za mjesec, ne znajući kada će i oni pasti.

Imao sam potpuno pravo, i ovi su prošlost, no to čeka sve filehostere. Sjećam se početaka dijeljenja datoteka, gnutelle, limea, DC++...itd. Sve je to privremeno rješenje.

Žalosno, ali realno. Do sada smo živjeli u Fantasialandu, a sada se suočavamo sa realnošću, iako ja ne dvojim da će biti opet nekih načina za dijeljenje datoteka.

Došli smo do točke bez povratka, a uskoro će biti i gorje.

Jedini spas može nam postati Kina, koja NIKAD neće potpisati takve ugovore.

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice